Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Åtvidaberg

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Åtvidaberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Åtvidaberg som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska, Vårdcentralen Åtvidaberg

Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabkoordinator, laboratorium, kvinnohälsa, psykoterapeut, och barnavårdscentral inom en familjecentral. Det finns ett gott samarbete med kommunen, försäkringskassa och arbetsförmedl... Visa mer
Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabkoordinator, laboratorium, kvinnohälsa, psykoterapeut, och barnavårdscentral inom en familjecentral. Det finns ett gott samarbete med kommunen, försäkringskassa och arbetsförmedling. Cirka 45 medarbetare arbetar inom vårdcentralen som präglas av en god trivsel, god arbetsmiljö och ett öppet klimat.

Vårdcentralen är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland och är den enda i en kommun med cirka 11 500 innevånare, där de flesta är listade hos oss. Samverkan sker med universitetssjukhuset och medicinska fakulteten i Linköping. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom.

Vårdcentralen Åtvidaberg behöver nu stärkas med ytterligare medarbetare. Välkommen till en nybyggd vårdcentral med en trevlig och positiv arbetsgrupp!

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i nära samarbete med flera olika yrkeskategorier. Vi jobbar med ständig förbättring och du har ett öppet sinne och vågar prova nytt. Du är intresserad av och vill vara en del av primärvårdens arbete och utveckling.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är undersköterska. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från primärvård och om du har erfarenhet eller intresse av sårvård. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Personliga egenskaper
Du har en god samarbetsförmåga och känner dig trygg i din yrkesroll. Du är lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan fatta egna beslut utifrån din profession. Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar och är positiv till förbättringsarbete. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde snarast.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Maud Jonsson, 010-103 58 27, [email protected]

Facklig företrädare för Kommunal är Annette Tonström, 010-103 58 68

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 13 oktober 2019. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentralen Åtvidaberg

Vårdcentralen Åtvidaberg behöver nu stärkas med ytterligare medarbetare. Välkommen till en trevlig och positiv arbetsgrupp! Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabsamordnare, laboratorium, kvinnohälsa,, psykoterap... Visa mer
Vårdcentralen Åtvidaberg behöver nu stärkas med ytterligare medarbetare.

Välkommen till en trevlig och positiv arbetsgrupp!

Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabsamordnare, laboratorium, kvinnohälsa,, psykoterapeut och barnavårdscentral inom en familjecentral. Det finns ett gott samarbete med kommunen, försäkringskassa och arbetsförmedling. Cirka 50 medarbetare arbetar inom vårdcentralen som präglas av en god trivsel.

Vårdcentralen är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland och är den enda i en kommun med cirka 11 500 invånare, där de flesta är listade hos oss. Samverkan sker med universitetssjukhuset och medicinska fakulteten i Linköping. Vi har ett utvecklingsinspirerat
arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom.


Vi söker dig som vill utveckla primärvården i Åtvidaberg tillsammans med oss och övriga samverkanspartners!

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i nära samarbete med flera olika yrkeskategorier. Du är intresserad av och vill vara en del av primärvårdens arbete och utveckling.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 75-100 % tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från primärvård. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Personliga egenskaper
Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du genomför och följer upp ditt arbete på ett effektivt sätt och tar ansvar för din uppgift. Som person är du positiv och har ett gott bemötande mot patienter, medarbetare och samarbetspartners.
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet!

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentralen Åtvidaberg

Vårdcentralen Åtvidaberg behöver nu stärkas med ytterligare medarbetare. Välkommen till en trevlig och positiv arbetsgrupp som trivs bra i en nybyggd vårdcentral! Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabsamordnare, la... Visa mer
Vårdcentralen Åtvidaberg behöver nu stärkas med ytterligare medarbetare. Välkommen till en trevlig och positiv arbetsgrupp som trivs bra i en nybyggd vårdcentral!

Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabsamordnare, laboratorium, kvinnohälsa, psykoterapeut och barnavårdscentral inom en familjecentral. Det finns ett gott samarbete med kommunen, försäkringskassan och arbetsförmedling. Cirka 50 medarbetare arbetar inom vårdcentralen som präglas av en god trivsel.

Vårdcentralen är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland och är den enda i en kommun med cirka 11 500 invånare, där de flesta är listade hos oss. Samverkan sker med universitetssjukhuset och medicinska fakulteten i Linköping. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom.

Vi söker dig som vill utveckla primärvården i Åtvidaberg tillsammans med oss och övriga samverkanspartners!

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska hos oss är du intresserad av primärvård. Vidare trivs du med att arbeta i team med dagens jourläkare, att triagera direktsökande och handha egna patienter.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, krav är bred erfarenhet från akutvård och att du har ett intresse för primärvård.

Personliga egenskaper
Du trivs när den ena dagen inte är den andra lik. Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du genomför och följer upp ditt arbete på ett effektivt sätt och tar ansvar för din uppgift. Som person är du positiv och har ett gott bemötande mot patienter, medarbetare och samarbetspartners. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet!

Anställning och information
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100 %, tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. På Vårdcentralen Åtvidberg arbetar vi dagtid, vardagar.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sektionsledare Therese Hargius, 010-103 58 28, [email protected] Verksamhetschef Maud Jonsson, 010-103 58 27, [email protected]

Facklig företrädare för Kommunal är Annette Tonström, 010-103 58 28.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 21 mars 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210351. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre