Lediga jobb som Tandsköterska i Åtvidaberg

Se lediga jobb som Tandsköterska i Åtvidaberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Åtvidaberg som finns hos arbetsgivaren.

Kliniksamordnare, Folktandvården Åtvidaberg

Ansök    Sep 9    Region Östergötland    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så mång... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag! Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Vi söker nu en kliniksamordnare till vår allmäntandvårdsklinik i Åtvidaberg. Kliniken bemannas av ett tiotal medarbetare med ett mycket gott arbetsklimat och samarbete. Kliniken har under de senaste åren framgångsrikt utvecklat arbetssättet mot mer flexibla arbetsformer där kliniksamordnarens roll är central i att få flödet att fungera.

Arbetsbeskrivning
Som kliniksamordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som stöd till både klinikchef och medarbetare.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för personaladministration-/planering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och både medverkar i och driver utvecklings- och förbättringsarbeten. I uppdraget ingår också att arbeta kliniskt i din grundprofession enligt överenskommelse.

Utbildning och erfarenhet
Uppdraget kräver att du har utbildning och erfarenhet av alla tandsköterskans arbetsuppgifter. Du kan också vara vidareutbildad till tandhygienist. För tjänsten behövs goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, medarbetare och andra samarbetspartners.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Vi vill att du både har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är ett tidbegränsat förordnande på fyra år med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinkchef BrittMarie Jarkiewicz, 010-103 50 19. 
HR-chef Cecilia Wiberg, 010-103 72 51.

Fackliga företrädare:
Vision, Ann Johansson, 010-104 30 46.
SRAT, Lena Grönström, 010-104 95 37.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 29 september 2019. Vi vill att din ansökan innehåller personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta CVU Direkt, 010-103 60 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Åtvidaberg

Ansök    Sep 2    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi söker dig som vill dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela liv... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi söker dig som vill dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela livet. 

Vi söker nu en tandsköterska till Folktandvården Åtvidaberg, en mindre allmäntandvårdsklinik cirka 3 mil söder om Linköping. Kliniken är centralt belägen på orten och pendlingsmöjligheterna till bland annat Linköping är goda. Vi finns i fräscha lokaler med fem behandlingsrum. Hos oss arbetar alla på toppen av sin kompetens vilket gör att vi har ett väl fungerande teamarbete på kliniken.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetet består bland annat av assistans, arbete i team med delegerade arbetsuppgifter, eget patientarbete samt arbete i steril och reception. Därtill kan även utåtriktat arbete på Åtvidabergs skolor ingå tillsammans med vår personal. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och att få arbeta hälsoinriktad med hög kvalitet och service.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har examen som tandsköterska, god datorvana och goda kunskaper i svenska. Vi välkomnar både dig som är erfaren tandsköterska och dig som är, eller snart är, nyutexaminerad att söka till oss. För alla våra nya medarbetare erbjuder vi ett introduktionsprogram under ett år tillsammans med andra nya medarbetare i organisationen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef Britt-Marie Jarkiewicz, 010-103 50 19.
 
Facklig företrädare för Vision är Lotta Dahl, 010-103 23 96.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 17 september 2021. Vi vill att du bifogar personligt brev, CV och kopia på ditt examensbevis. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00 under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211280. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Åtvidaberg

Ansök    Feb 14    REGION ÖSTERGÖTLAND    Tandsköterska
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrym... Visa mer
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar.

Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Vi söker nu två tandsköterskor till Folktandvården Åtvidaberg. Hos oss arbetar vi på toppen av vår kompetens i kombination med lärande i arbetet i ett stort team. Kliniken har fem behandlingsrum i fina lokaler. Allmäntandvårdskliniken ligger mitt i centrum av Åtvidaberg, cirka 3 mil söder om Linköping. Om man vill så är det enkelt att pendla mellan Linköping och Åtvidaberg.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i steril och receptionsarbete. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du har god datorvana och då du arbetar i ständig dialog med patienter, kollegor och andra samarbetspartners är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift.

Vi välkomnar både dig som är erfaren tandsköterska och dig som är, eller snart är, nyutexaminerad att söka till oss. Är du ny i yrket erbjuder vi handledning som en del i vårt introduktionsprogram. För alla våra nya medarbetare erbjuder vi ett ettårigt introduktionsprogram tillsammans med andra nya medarbetare i organisationen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre