Lediga jobb som Sanering och renhållning i Åtvidaberg

Se lediga jobb som Sanering och renhållning i Åtvidaberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Åtvidaberg som finns hos arbetsgivaren.

Lokalvårdare till Riksbyggen Åtvidaberg i sommar

Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta i sommar som lokalvårdare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Om tjänsten Som medarbetare i Riksbyggens lokalvårdarteam i Åtvidaberg kommer du att få ett mångsidigt j... Visa mer
Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta i sommar som lokalvårdare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla!


Om tjänsten
Som medarbetare i Riksbyggens lokalvårdarteam i Åtvidaberg kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med inre skötsel. Arbetet innefattar underhåll av lokaler så som trappstädning och i allmänna utrymmen.

Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Eftersom du dagligen kommer att träffa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Tjänsten är ett sommarvikariat.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalsprocessen. Vi söker dig som är driven, noggrann och professionell. Du är praktiskt lagd, tycker om att möta människor samt leverera service med ett värmande leende. Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är meriterande om du arbetat inom området tidigare. Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta både internt och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Körkort är ett krav.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Vikarierande driftpersonal

Vi söker nu vikarierande driftpersonal under sommarperioden.  I ditt arbete kommer du ha kontakt med våra kunder och hjälpa dem med frågor gällande avfall, men du kommer även ha kontakt med entreprenörer och transportörer. Du kommer att arbeta med den löpande driften av återvinningscentralen samt köra hjullastare för packning och rangering av containrar. Vid anläggningen hanteras hushållens grovavfall, rivningsavfall, farligt avfall, skrot, vitvaror, el-s... Visa mer
Vi söker nu vikarierande driftpersonal under sommarperioden. 

I ditt arbete kommer du ha kontakt med våra kunder och hjälpa dem med frågor gällande avfall, men du kommer även ha kontakt med entreprenörer och transportörer. Du kommer att arbeta med den löpande driften av återvinningscentralen samt köra hjullastare för packning och rangering av containrar. Vid anläggningen hanteras hushållens grovavfall, rivningsavfall, farligt avfall, skrot, vitvaror, el-skrot samt förpackningsmaterial. Mottagning sker även av verksamhetsavfall och omlastning av hushållsavfall för vidare transport.

Vi söker dig som är ordningsam, har ett pedagogiskt förhållningssätt samt besitter förmågan att behålla lugnet i stressiga situationer. Du är ansvarstagande, tycker om att arbeta strukturerat och att du trivs med arbete både självständigt och tillsammans med kollegor och har tidigare jobbat inom servicesektorn. Har du dessutom ett engagemang för miljöfrågor ser vi det som ett stort plus!

Arbetstiderna är schemalagda då vi har anpassade öppettider för våra abonnenter, med bland annat öppet två lördagar i månaden. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder ser vi gärna att du utöver svenska har goda språkkunskaper i engelska.  För dett arbeta krävs att du har B-körkort och har du även förarbevis för hjullastare är det meriterande.

Om anställningen
Anställningen är vikariat på heltid under perioden 1 juni - 30 augusti.

Om ansökan
Välkommen med din ansökan 23 maj, men rekrytering sker fortlöpande så vänta inte med ansökan.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker nu en lokalvårdare som kan ge våra kunder bästa möjliga service.

Ansök    Aug 18    LEDRI AB    Städare/Lokalvårdare
Som städare hos oss på Ledri AB jobbar du för att ge våra kunder bästa möjliga service med våra proffsiga städningstjänster. Du kommer få jobba med varierande arbetsuppgifter och miljöer. Du jobbar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker en trevlig människa med god social kompetens. Du kommer att jobba vanliga arbetstider måndag-fredag mellan kl 7-16 med möjlighet att jobba extra på helgdagar. Du kommer att ha god kontakt med våran arbetsledare so... Visa mer
Som städare hos oss på Ledri AB jobbar du för att ge våra kunder bästa möjliga service med våra proffsiga städningstjänster. Du kommer få jobba med varierande arbetsuppgifter och miljöer. Du jobbar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker en trevlig människa med god social kompetens. Du kommer att jobba vanliga arbetstider måndag-fredag mellan kl 7-16 med möjlighet att jobba extra på helgdagar. Du kommer att ha god kontakt med våran arbetsledare som varje vecka skickar ut information om dina arbetsuppgifter och eventuella förändringar.


Vi letar efter dig som;
Har en positiv attityd
Drivs av kvalitet och nöjda kunder
Är engagerad och vill utvecklas inom Ledri AB
Är noggrann och punktlig
Har körkortVi erbjuder dig;
Heltidsanställning
kollektivavtal och bra anställningsvillkor
Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring och pensionsförsäkring.
Härliga kollegor!Vill du vara med på vår resa och utveckling? Ansök nu!


Välkommen till Ledri AB Visa mindre

Sommarjobba som lokalvårdare hos Riksbyggen!

Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som lokalvårdare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen ... Visa mer
Är du driven, noggrann och trivs med att arbeta praktiskt? Vill du arbeta och utvecklas tillsammans med ett attraktivt och innovativt företag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi dig som vill arbeta som lokalvårdare inom Riksbyggen - en av landets största fastighetsförvaltare med fokus på att erbjuda attraktiva och hållbara boenden för alla! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som medarbetare hos Riksbyggen kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med underhåll av lokaler såsom trappstädning. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Eftersom du dagligen kommer att träffa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig över hela sommarperioden med utgångspunkt i Åtvidaberg.

Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalsprocessen. Vi söker dig som är driven, noggrann och professionell. Du är praktiskt lagd, tycker om att möta människor samt leverera service med ett värmande leende. Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är meriterande om du arbetat inom området tidigare. Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta både internt och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Feb 6    LEDRI AB    Städare/Lokalvårdare
Vi erbjuder en tjänst som lokalvårdare. Arbetsuppgifter är framförallt trappstäd, städning på olika företag samt hotell. Även flyttstäd och hemstäd kan förekomma. Visa mer
Vi erbjuder en tjänst som lokalvårdare. Arbetsuppgifter är framförallt trappstäd, städning på olika företag samt hotell. Även flyttstäd och hemstäd kan förekomma. Visa mindre

Villa Baro söker hotellstädare

Ansök    Apr 1    Villa Baro AB    Hotellstädare
Trädgårdshotellet och Åtvidabergs Golfbana har under decennier varit ett givet resmål för golfare. Nu byggs en ny framtid där Villa Baro är destination för upplevelser som präglas av energi och harmoni året runt med visionen: ”Villa Baro ska vara en levande plats som våra gäster och medlemmar kan göra till sin” Villa Baro är vackert beläget i Åtvidaberg och erbjuder upplevelser av högsta klass för alla sinnen, året runt, med fokus på golf, gastrono... Visa mer
Trädgårdshotellet och Åtvidabergs Golfbana har under decennier varit ett givet resmål för golfare.


Nu byggs en ny framtid där Villa Baro är destination för upplevelser som präglas av energi och harmoni året runt med visionen:


”Villa Baro ska vara en levande plats som våra gäster och medlemmar kan göra till sin”


Villa Baro är vackert beläget i Åtvidaberg och erbjuder upplevelser av högsta klass för alla sinnen, året runt, med fokus på golf, gastronomi och wellness i kombination med ett modernt hotellboende och trevliga konferensmöjligheter.
Villa Baro erbjuder en mängd möjligheter till aktivitet året runt. Yoga, Padel, Vandring och Jakt för att nämna några. I kombination med dessa aktiviteter erbjuder vi hotellboende, där våra hotellrum, sociala ytor och restaurang alltid ska kännas nystädade och fräscha. Detta bidrar till den hemma hos känslan vi skapar tillsammans på Villa Baro.
Vi söker nu en person som vill vara med och bidra till denna hemma hos känsla och renlighet på hela anläggningen. Vilket tex innebär rumsstäd, städ av allmänna ytor runt och på golfbanan.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från hotell eller lokal städning. Vi tror att du har arbetat några år och tycker det är kul med nya utmaningar och att träffa nya människor.
Tjänsterna som erbjuds är två säsongsanställningar mellan maj till och med september och utgör 75% respektive 60%.
Låter detta intressant?
Skicka ditt CV till vår husfru Emma Berg
[email protected]
För frågor mejla till Emma, besök också gärna www.villabaro.se
Tillträde 1 maj. Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Visa mindre

myNanny barnvakt Åtvidaberg, nanny / barnpassning engångstillfälle

Ansök    Jan 17    YCLA AB    Barnflicka/Barnvakt
På myNanny barnvakt är vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Som nanny hos myNanny har du ett flexibelt, givande & glädjefyllt extrajobb hos som ett av Sveriges ledande företag för barnpassning. Just nu vill rekordmånga familjer ha nannies från myNanny och det är med glädje som vi nu utökar myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade barnvakte... Visa mer
På myNanny barnvakt är vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Som nanny hos myNanny har du ett flexibelt, givande & glädjefyllt extrajobb hos som ett av Sveriges ledande företag för barnpassning. Just nu vill rekordmånga familjer ha nannies från myNanny och det är med glädje som vi nu utökar myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade barnvakter!
Läs mer om myNanny barnvakt: https://my-nanny.se/ och ansök redan idag på: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Varför arbeta med barnpassning på myNanny?
Mycket flexibelt extrajobb, vanligtvis arbetar du 2-4 timmar / veckan
Bra lön, 90 till 130 kr / timmen beroende på avstånd till familjen
Viktig och relevant merit för framtida jobb
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson som är specialist på barnpassning på myNanny
Passar du som barnpassare på myNanny? Vi söker dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Tidigare har passat ett eller flera barn (0 - 6 år) helt självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nanny
Hur ansöker jag till nanny på myNanny?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNannyEn av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 1 barn, 1.5 år
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp vid ett engångstillfälle (Den 9:onde februari, från ca kl 17:00).
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är myNanny barnvakt Åtvidaberg
Ref.nr: RN85836Om du inte kan hjälpa just den här familjen, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst som barnvakt på myNanny direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig.
En annan fördel med för alla nannies på myNanny är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:
myNanny barnvakt Stockholm
myNanny barnvakt Göteborg
myNanny barnvakt Malmö
myNanny barnvakt Uppsala
myNanny barnvakt Västerås
Hitta fler städer på vår hemsida

Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning med myNanny. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Just nu vill rekordmånga familjer få hjälp av en myNanny barnpassning och vi ser fram emot att få utöka myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade myNanny barnvakter!
Många möjligheter: Utöver att arbeta hos oss på https://my-nanny.se/barnvakt/ kan du även få fler uppdrag som nanny via våra kollegor på https://nannypoppins.se/. Dessutom kan du om du vill även ge läxhjälp via https://www.allakando.se/laxhjalp/ och https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till extrajobbet som barnvakt på myNanny: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/ Visa mindre

Vi söker en lokalvårdare!

Vi söker dig som vill vara en del i ett engagerat, positivt, professionellt och ambitiöst gäng och tillsammans med oss arbeta för att ”Tummeliten är och blir den bästa förskolan!” Vi söker dig: · Som är självständig, pålitlig och kan ta eget ansvar. · Som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. · Som är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. · Som är effektiv, noggrann och stresst... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del i ett engagerat, positivt, professionellt och ambitiöst gäng och tillsammans med oss arbeta för att ”Tummeliten är och blir den bästa förskolan!”


Vi söker dig:
· Som är självständig, pålitlig och kan ta eget ansvar.
· Som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.
· Som är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.
· Som är effektiv, noggrann och stresstålig.
· Som är serviceinriktad och lyhörd då du ofta kommer i kontakt med pedagoger, barn och vårdnadshavare.
· Som ser vad som behöver göras och sätter verksamhetens behov i centrum.
Du får gärna ha erfarenhet av tidigare arbete som lokalvårdare.


Ditt uppdrag:
Förskolan består av tre våningar utan hiss. Fyra grupper med barn i åldrarna 1-5/6 år är fördelade på dessa våningar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av dammsugning av golv och mattor, våttorkning av golv, damning, fönsterputs, viss tvätt, städ av hygienutrymmen såsom toaletter och skötrum, städ av kontorsutrymmen, egenkontroll och uppföljning av lokalvård och lokalvårdsrutiner mm. Du ansvarar för att planera vad som behöver köpas in när det gäller städ- och förbrukningsmaterial. Eventuellt även ansvar för sopsorteringen.


Övrig information
Sista ansökningsdag: 1 oktober
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6mån provanställning
Omfattning: ca 75%
Arbetstiden är förlagd tidig morgon eller sen eftermiddag/kväll ca 05:00-11:00/15:00-21:00
Tillträdesdatum: snarast
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se
Är du intresserad av att arbeta hos oss skickar du in din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till [email protected]
Urvalet sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Skicka din ansökan via e-post.
[email protected] Visa mindre

Städvikarier

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Åtvidabergs kommuns städavdelning består av cirka 25 personer som har till uppgift att städa åt kommunens verksamheter. Städningen utförs i skolor, förskolor, idrottshallar, bibliotek och förvaltningsbyggnader.

Arbetsuppgifter
Städavdelningen söker nu timvikarier som kan jobba vid behov. Arbetet innebär daglig städning av kommunens lokaler, samt alla förekommande arbetsuppgifter inom städavdelningen.

Arbetstiden är förlagd mellan 06 och 16 måndag till fredag. 

Vi söker dig som:
- tidigare arbetat med daglig städning och storstädning. Erfarenhet av fönsterputs och golvvård är meriterande.
- har du en städutbildning med certifikat för mobil plattform, SRY eller PRYL är det meriterande
- B-körkort är meriterande

Vi ser att du är initiativtagande, självgående och flexibel. Samarbetsförmåga och serviceinriktning är också viktigt.

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2022.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobb fastighetsskötsel

Ansök    Jan 21    Riksbyggen    Städare/Lokalvårdare
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Vill du ha sommarens kanske mest eftertraktade jobb i Åtvidaberg?

Du kommer att ansvara för inre skötsel hos en i Åtvidaberg. I arbetsuppgifterna ingår städning av bland annat trapphus, kontorslokaler, produktionslokaler. Viss del yttre fastighetskötsel kan även förekomma. Du arbetar självständigt men även i grupp hos våra kunder.

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

 Anställningen varar ca juni-aug.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 29 februari 2019. Vi arbetar med löpnade urval så ansök redan idag!

För frågor är du välkommen att kontakta arbetsledare Niclas Härold, tel 013 - 249 334Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Vikariera inom lokalvård

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetens... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Vi söker nu timvikarier, som kan jobba vid behov, till vår städavdelning.

Om uppdraget

Arbetet innebär daglig städning av kommunens lokaler, samt andra förekommande arbetsuppgifter inom städavdelningen.

Arbetstiden är förlagd mellan 06:00-16:00.

Vi söker dig som


• har erfarenhet av städarbete
• kan strukturera och organisera ditt arbete
• är social och har en god kommunikativ förmåga
• har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i nära samverkan med kollegor och kommunens verksamheter

Vi ser det som meriterande om du har en städutbildning och/eller kunskaper om golvvård, fönsterputs och storstädning. Det är även meriterande om du innehar B-körkort.  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Lämna in din intresseanmälan genom att klicka på "ansök" nedan. Vi rekryterar kontinuerligt efter behov. Välkommen till oss!

I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker en lokalvårdare!

Vi söker dig som vill vara en del i ett kreativt, engagerat, positivt, professionellt och ambitiöst gäng och tillsammans med oss arbeta för att ”Tummeliten är och blir den bästa förskolan!” Vi söker dig: · Som är självständig, pålitlig och kan ta eget ansvar. · Som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. · Som är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. · Som är effektiv, noggrann o... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del i ett kreativt, engagerat, positivt, professionellt och ambitiöst gäng och tillsammans med oss arbeta för att ”Tummeliten är och blir den bästa förskolan!”


Vi söker dig:
· Som är självständig, pålitlig och kan ta eget ansvar.
· Som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.
· Som är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.
· Som är effektiv, noggrann och stresstålig.
· Som är serviceinriktad och lyhörd då du ofta kommer i kontakt med pedagoger, barn och vårdnadshavare.
· Som ser vad som behöver göras och sätter verksamhetens behov i centrum.
Du får gärna ha erfarenhet av tidigare arbete som lokalvårdare.


Ditt uppdrag:
Förskolan består av tre våningar. Fyra grupper med barn i åldrarna 1-6 år är fördelade på dessa våningar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av dammsugning av golv och mattor, våttorkning av golv, damning, fönsterputs, viss tvätt, städ av hygienutrymmen såsom toaletter och skötrum, städ av kontorsutrymmen, egenkontroll och uppföljning av lokalvård och lokalvårdsrutiner mm. Du ansvarar för att planera vad som behöver köpas in när det gäller städ- och förbrukningsmaterial. Eventuellt även ansvar för sopsorteringen.


Övrig information
Sista ansökningsdag: 15 juni


Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6mån provanställning


Omfattning: ca 75%


Arbetstiden är förlagd tidig morgon eller sen eftermiddag/kväll ca 05:00-11:00/15:00-21:00


Tillträdesdatum: 10 augusti


Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se


Är du intresserad av att arbeta hos oss skickar du in din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till [email protected]
Urvalet sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Skicka din ansökan via e-post.
[email protected] Visa mindre

Husfru

Ansök    Okt 16    Villa Baro AB    Hotellhusfru
Villa Baro är ett högklassigt upplevelsehotell under förvandling. Just nu renoverar vi, bygger en ny flygel, och en helt ny känsla. Omgivningarna är lika anrika som storslagna och mitt i detta gör vi nu plats för golf, jakt, yoga, natur och kulinariska fullträffar. Ambitionen är hög ­– gästen ska inte bara få med sig en upplevelse, utan även en speciell känsla. Nu söker vi dig som vill bidra till det. Villa Baro står i förvandling och öppnar i ny skepn... Visa mer
Villa Baro är ett högklassigt upplevelsehotell under förvandling. Just nu renoverar vi, bygger en ny flygel, och en helt ny känsla. Omgivningarna är lika anrika som storslagna och mitt i detta gör vi nu plats för golf, jakt, yoga, natur och kulinariska fullträffar. Ambitionen är hög ­– gästen ska inte bara få med sig en upplevelse, utan även en speciell känsla. Nu söker vi dig som vill bidra till det.


Villa Baro står i förvandling och öppnar i ny skepnad under våren 2020. Med på resan behöver vi en husfru som kan ansluta i mars, alternativt efter överenskommelse. Vi söker dig som har en liknande tjänst idag, på hotell- eller konferensanläggning.
Vad innebär tjänsten som husfru?
·      Du leder driften men deltar också i de uppgifter som utförs av avdelningens övriga personal.
·      Du ansvarar för att städningen på anläggningen håller högsta kvalité.
·      Du har personalansvar vilket innebär schemaläggning, upplärning, utbildning samt löneredovisning.
·      Du har ett nära samarbete med övriga avdelningar för att gästen ska få en bra upplevelse från ankomst till avresa.
I tjänsten ingår även att anpassa arbetstiderna efter tryck och säsong. Som husfru är du ambassadör för Villa Baros värdeord integritet, prana och nytänkande. Och som person tror vi att du är noggrann, nytänkande och serviceinriktad.
Känner du igen dig? Maila din ansökan och cv till vd Marcus Carlgren, senast den 15 november, [email protected]
Eller ring om du har några frågor eller funderingar, 0730-25 40 63.
villabaro.se Visa mindre

Vi söker Städare / Lokalvårdare

Städ och Fastighetsskötsel är ett Åtvidabergsföretag, med verksamhet i Östergötland med omnejd. Vi hjälper företag och privatpersoner med städtjänster och fastighetsskötsel. Vi åtar oss längre eller kortare uppdrag av alla storlekar. Det är enkelt att få hjälp av oss, vi finns nära tillhands, och vi är mycket flexibla för kundens önskemål.Företaget har idag 22 anställda med säte i Åtvidaberg. Vi utför all slags städning så som:FöretagsstädHemstädByggstädTr... Visa mer
Städ och Fastighetsskötsel är ett Åtvidabergsföretag, med verksamhet i Östergötland med omnejd. Vi hjälper företag och privatpersoner med städtjänster och fastighetsskötsel. Vi åtar oss längre eller kortare uppdrag av alla storlekar. Det är enkelt att få hjälp av oss, vi finns nära tillhands, och vi är mycket flexibla för kundens önskemål.Företaget har idag 22 anställda med säte i Åtvidaberg. Vi utför all slags städning så som:FöretagsstädHemstädByggstädTrappstäd m.mVi söker lokalvårdare till Åtvidaberg. Vi söker dig som vill jobba, har en positiv inställning, är noggrann och gärna har erfarenhet av yrket. Har du körkort är det meriterande, men inget krav.Företaget har gällande kollektivavtal samt ansvarsförsäkringar. Visa mindre

Barnpassning i Linköping EXTARJOBB

Ansök    Nov 9    Give me a hand AB    Barnflicka/Barnvakt
Att jobba som barnvakt passar perfekt för dig som tidigare arbetat som t.ex. barnskötare, au pair, förskolelärare eller för dig som studerar inom barnyrken och redan har varit ute mycket på praktik. Det kan även passa dig som har arbetat mycket privat med barnpassning. Detta är en fantastisk möjlighet att få arbeta med bara några få barn åt gången, få komma en eller flera familjer riktigt nära. Du är en efterlängtad medarbetare! Denna annons gäller en fami... Visa mer
Att jobba som barnvakt passar perfekt för dig som tidigare arbetat som t.ex. barnskötare, au pair, förskolelärare eller för dig som studerar inom barnyrken och redan har varit ute mycket på praktik. Det kan även passa dig som har arbetat mycket privat med barnpassning. Detta är en fantastisk möjlighet att få arbeta med bara några få barn åt gången, få komma en eller flera familjer riktigt nära. Du är en efterlängtad medarbetare!
Denna annons gäller en familj som har 3 barn på 2, 5 och 6 år. De behöver hjälp eftermiddagar och kvällar vid behov.
Stor&Liten; barnpassning är ett företag som matchar trevliga och pigga barnvakter till privatfamiljer runtom i Sverige. Vårt kontor hittar du på Baltzarsgatan 18 i Malmö. Är du en social person som tycker om att arbeta med barn? För att passa som barnvakt ska du älska att jobba med barn, vara pigg och glad med viljan att hjälpa dina familjer och deras barn. Du är en ansvarsfull person som kan kommunicera med både din familj och med oss på Stor&Liten;. Du ska ha erfarenhet av barnpassning tidigare, vara ostraffad och kunna prata svenska eller engelska flytande. Har du körkort och/eller bil är det en fördel, men inget krav.
Som barnvakt på Stor&Liten; jobbar du hemma hos dina familjer och ser till att barnen har det bra. Ett arbetspass kan vara mycket omväxlande men de vanligaste arbetsuppgifterna är:


* Hämta på förskolan
* Göra mat / mellanmål
* Gå till lekplatsen
* Läsa böcker / leka / aktivera barnen
* Byta blöjor
* Läsa saga / natta


Du behöver inte ansöka för varje tjänst. Har du blivit anställd kommer du kunna välja mellan flera lediga uppdrag. Visa mindre

Driftpersonal vid Korshult återvinningscentral

Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service... Visa mer
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.


Vi behöver förstärka vår organisation vid Korshult återvinningscentral med ytterligare två medarbetare. Som anställd hos oss kommer du bli en av personalstyrkan på fyra personer som driver anläggningen. Arbetstiderna är schemalagda då vi har anpassade öppettider för våra abonnenter, med bland annat öppet två lördagar i månaden. I ditt arbete kommer du ha kontakt med våra kunder och hjälpa dem med frågor gällande avfall, men du kommer även ha kontakt med entreprenörer och transportörer. Du kommer att arbeta med den löpande driften av återvinningscentralen samt köra hjullastare för packning och rangering av containrar. Vid anläggningen hanteras hushållens grovavfall, rivningsavfall, farligt avfall, skrot, vitvaror, el-skrot samt förpackningsmaterial. Mottagning sker även av verksamhetsavfall och omlastning av hushållsavfall för vidare transport.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är ordningsam, har ett pedagogiskt förhållningssätt samt besitter förmågan att behålla lugnet i stressiga situationer. Du är ansvarstagande, tycker om att arbeta strukturerat och att du trivs med arbete både självständigt och tillsammans med kollegor. Har du dessutom ett engagemang för miljöfrågor ser vi det som ett stort plus!

För att klara av uppdraget behöver du en gymnasieexamen eller motsvarande kompetens. Din svenska i tal och skrift är mycket god och du har god datorvana. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från service i någon form. Har du förarbevis för hjullastare gods är det meriterande. Språkkunskaper, utöver svenska, är även det meriterande.

Ett krav för att kunna utföra dina arbetsuppgifter är att du innehar B-körkort.

Om anställningen 

Tjänsten är på heltid enligt fastlagt schema samt tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan 

Välkommen in med din ansökan senast den 19 maj!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre