Lediga jobb som Lagerarbetare i Åtvidaberg

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Åtvidaberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Åtvidaberg som finns hos arbetsgivaren.

Lagersäljare till K-Bygg

Ansök    Feb 21    Kesko AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. På K-Bygg är det full fart och högt i tak – bokstavligt talat. Vi älskar försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra kundmöten. På ett lite större plan är vi på K-Bygg just nu inne i ett väldigt spännande skede med företaget och varumärket. Som helägt dotterbolag till internationella handelskoncernen Kesko – med verksamhet i... Visa mer
Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. På K-Bygg är det full fart och högt i tak – bokstavligt talat. Vi älskar försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra kundmöten.

På ett lite större plan är vi på K-Bygg just nu inne i ett väldigt spännande skede med företaget och varumärket. Som helägt dotterbolag till internationella handelskoncernen Kesko – med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland – har vi alla möjligheter att bli nummer ett för hemmafixare och proffs inom bygg och renovering.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Varför K-Bygg?
Hos K-Bygg fokuserar vi på människan – oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende – och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.
Dina arbetsuppgifter
Som lagersäljare på filialen är dina främsta arbetsuppgifter att hjälpa kunden på bästa sätt. Det innebär bland annat försäljning, rådgivning och orderplockning – med en hög servicenivå och bra inställning. Du kommer att ansvara för att guida kunden rätt på lagret, ge korrekt information vid frågor, se till att kunden lämnar filialen nöjd, samt att arbeta för en fin arbetsmiljö tillsammans med dina medarbetare på lagret.

Din profil
Du har gymnasieutbildning och viss datorvana. Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med lagerarbete eller försäljning. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är såklart mycket meriterande, liksom truckkort. Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ och trivs att samarbeta med andra. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och tar dig gladeligen an utmaningar.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten? Vänligen se kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!

Kesko Sverige äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsumenter, infrastruktur så som elnät, telenät och vatten- och avlopp. Våra varumärken är K-Bygg, K-Rauta och Onninen.
Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är vi 1400 medarbetare och vi fortsätter att växa.
Kesko Sverige är ett helägt dotterbolag till den finska koncernen K-Group som driver dagligvaruhandel, bilhandel samt bygg- och teknisk handel. K-Group har 45 000 anställda med verksamhet i 8 länder.
Alla vi som arbetar inom Kesko Sverige har ett gemensamt mål: att bli nr 1 i Sverige inom bygg- och infrastruktur och branschens mest attraktiva arbetsgivare. Visa mindre

Medarbetare med truck- och lagervana

Ansök    Apr 21    Eterni Sweden AB    Lagerarbetare
ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och packning. Arbetet är förlagt i Västerviksområdet på vardagar, antingen dagtid eller 2-skift.  Arbetsuppgifterna är varierande men du behöver ha erfarenhet av: * Truckkörning * Orderplock      * Packning      * Data- och ordersystem Har du erfarenhet från tillverkningsindustrin är detta meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER Du är noggrann i ditt sätt att arbeta, då kvalitete... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och packning. Arbetet är förlagt i Västerviksområdet på vardagar, antingen dagtid eller 2-skift. 

Arbetsuppgifterna är varierande men du behöver ha erfarenhet av:
* Truckkörning
* Orderplock     
* Packning     
* Data- och ordersystem

Har du erfarenhet från tillverkningsindustrin är detta meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du är noggrann i ditt sätt att arbeta, då kvaliteten i ditt arbete är A O.  För oss är goda relationer en hjärtefråga, såväl med kunden, som med kollegor och medarbetare. Vi söker dig som är en ödmjuk lagspelare och alltid gör det lilla extra. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande, så Du får inte vara rädd att ta i när det behövs.  Att du är en social och positiv person ser vi som en självklarhet.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. För rätt person kan det finnas möjlighet till anställning hos kund. Visa mindre

Materialhanterare till Scanfil - Rekryteringsutbildning

Ansök    Sep 19    Scanfil Åtvidaberg AB    Lagerarbetare
Scanfil Åtvidaberg AB växer och behöver fler materialhanterare. Därför erbjuder vi nu, i samarbete med Arbetsförmedlingen och Montico, en snabbutbildning inom materialhantering som förbereder dig för jobb på Scanfil. Om utbildningen Den här utbildningen riktar sig till arbetssökande som är intresserade av att arbeta inom industrin och materialhantering. Utbildningen är framtagen tillsammans med Scanfil och Arbetsförmedlingen och skräddarsydd efter Scanfi... Visa mer
Scanfil Åtvidaberg AB växer och behöver fler materialhanterare. Därför erbjuder vi nu, i samarbete med Arbetsförmedlingen och Montico, en snabbutbildning inom materialhantering som förbereder dig för jobb på Scanfil.

Om utbildningen
Den här utbildningen riktar sig till arbetssökande som är intresserade av att arbeta inom industrin och materialhantering. Utbildningen är framtagen tillsammans med Scanfil och Arbetsförmedlingen och skräddarsydd efter Scanfils behov av utbildade materialhanterare där man ska kunna ritningsläsning och mätteknik och hantera manuella verktyg.

Är du kvinna och intresserad av att börja jobba som materialhanterare? Vi ser gärna kvinnor som sökande då fler och fler kvinnor söker sig till Scanfil och de ser gärna ännu fler. Många gånger har kvinnor som inte haft förkunskaper, visat sig vara guldkorn på våra utbildningar.

Utbildningens upplägg
Utbildningen startar preliminärt den 10 oktober. Den två första veckorna gör vi tester och en nivåbedömning av dina kunskaper för att kunna börja utbildningen på den nivå du befinner dig.

Därefter följer cirka åtta veckors utbildning på vår skola i Mjölby och sedan fyra veckors arbetsplatsförlagt lärande (APL) på Scanfil i Åtvidaberg där du får lära dig mer om jobbet som materialhanterare och lära känna Scanfils verksamhet.

Efter utbildningen har du goda chanser att få jobb på Scanfil, inledningsvis genom inhyrning via Montico Bemanning och i nästa steg genom anställning direkt hos Scanfil.

Förkunskaper
Till denna utbildning behöver du inte ha några förkunskaper utan den är för dig som vill ta ett snabbspår till ett jobb som materialhanterare.

Om Scanfil
Scanfil i Åtvidaberg är en systemleverantör som levererar lösningar som inom produktdesign, materialhantering och transport- och logistiklösningar. Produkterna innefattar huvudsakligen mobil- och telenätutrustning, automationssystem, moduler samt självbetjäningsautomater.

Arbetstiderna på Scanfil är 07.00-16.15 måndag till fredag. Det finns goda pendlingsmöjligheter till Scanfil från Linköping då busshållplatsen Stora Örsätter finns i närheten av företaget. Visa mindre

Montörer och materialhanterare

Ansök    Dec 10    Montico Hr Partner AB    Lagerarbetare
* Just nu söker vi montörer och materialhanterare till våra kundföretag i Åtvidaberg med omnejd. Om tjänsten Du blir anställd som konsult hos Montico och uthyrd till något av våra kundföretag. Efter inhyrning finns möjlighet till övertag av kund. Arbetsbeskrivning Vi söker både montörer och materialhanterare. -Monteringen sker i linor med taktande flöden -Materialhanterare förser produktionen med material Vi söker dig som En viktig förutsättning för at... Visa mer
*
Just nu söker vi montörer och materialhanterare till våra kundföretag i Åtvidaberg med omnejd.

Om tjänsten
Du blir anställd som konsult hos Montico och uthyrd till något av våra kundföretag.
Efter inhyrning finns möjlighet till övertag av kund.

Arbetsbeskrivning
Vi söker både montörer och materialhanterare.
-Monteringen sker i linor med taktande flöden
-Materialhanterare förser produktionen med material

Vi söker dig som
En viktig förutsättning för att du ska trivas är att du är van att samarbeta, är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo.
Med stor fördel har du tidigare erfarenhet från en tillverkande industri.

Vi lägger vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är:
- Kvalitetsmedveten
- Noggrann
- Initiativtagande

Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren lagerarbetare sökes för uppdrag i Åtvidaberg

Ansök    Okt 4    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Är du en erfaren lager-och logistikarbetare och trivs med arbetsuppgifter som bidrar till ständig utveckling? Är du på jakt efter något nytt där du får möjlighet att vara en del i att driva arbetet framåt? Då ska du söka dig till oss! OM FÖRETAGET Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi erfarna och engagerade lagerarbetare för uppdrag hos vår kund i Åtvidaberg. Kundföretaget är ett svenskt etablerat företag som s... Visa mer
Är du en erfaren lager-och logistikarbetare och trivs med arbetsuppgifter som bidrar till ständig utveckling? Är du på jakt efter något nytt där du får möjlighet att vara en del i att driva arbetet framåt? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi erfarna och engagerade lagerarbetare för uppdrag hos vår kund i Åtvidaberg. Kundföretaget är ett svenskt etablerat företag som specialiserar sig på en avancerad lösning på ledslitage, en av världens mest betrodda tekniker för säkring av skruvförband.

Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar och kan till exempel bestå av plock, pack, montering, inleverans, utleverans med mera. Arbetet innefattar också truckkörning och administrativt arbete i kundens affärssystem.

Formell kompetens

• Erfarenheter av lagerarbete
• Truckbehörighet B
• B-körkort samt tillgång till bil
• God svenska, både vad gäller muntliga och skriftliga instruktioner

Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbete på lager, inom logistik, på terminal, eller/och med in- och utlastning. Du har god fysik då arbetet innefattar fysiskt krävande arbetsuppgifter som tunga lyft.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Placeringsort: Åtvidaberg
• Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till förlängning

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lagerarbetare sökes till Expander System

Ansök    Jun 7    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Är du en erfaren lager-och logistikarbetare och trivs med arbetsuppgifter som bidrar till ständig utveckling? Är du på jakt efter något nytt där du får möjlighet att vara en del i att driva arbetet framåt? Då ska du söka dig till oss! OM FÖRETAGET Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi drivna och engagerade lagerarbetare för uppdrag hos vår kund Expander System i Åtvidaberg. Expander System är ett svenskt etable... Visa mer
Är du en erfaren lager-och logistikarbetare och trivs med arbetsuppgifter som bidrar till ständig utveckling? Är du på jakt efter något nytt där du får möjlighet att vara en del i att driva arbetet framåt? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi drivna och engagerade lagerarbetare för uppdrag hos vår kund Expander System i Åtvidaberg. Expander System är ett svenskt etablerat företag med en avancerad lösning på ledslitage, också en del av det som idag är Nord-Lock Group. Nord-Lock Groups sammanlagda kompetens har därmed samlat några av världens mest betrodda tekniker för säkring av skruvförband.

Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar och kan till exempel bestå av plock, pack, montering, inleverans, utleverans med mera. Arbetet innefattar också truckkörning och administrativt arbete i kundens affärssystem.

Formell kompetens

• Lagervana
• Truckbehörighet B
• B-körkort samt tillgång till bil
• God svenska, både vad gäller muntliga och skriftliga instruktioner

Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbete på lager, inom logistik, på terminal, eller/och med in- och utlastning. Du har god fysik då arbetet innefattar fysiskt krävande arbetsuppgifter som tunga lyft.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Placeringsort: Åtvidaberg
• Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till förlängning

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lager - och logistikarbetare till kundföretag i Åtvidaberg.

. Nu söker vi en lager- och logistikarbetare till ett kundföretag som är stationerad i Åtvidaberg.  Arbetsbeskrivning   Beställa frakter i Logtrade.  Ta emot gods, lägga in gods på lager samt plocka gods från lagret. Packning, bandning och inplastning av färdiga produkter. Vi söker Vi söker dig som är en driven lagspelare med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.  Du har ett sinne för ordning och reda samt att du innehar truckkort (Krav). Dator... Visa mer
.

Nu söker vi en lager- och logistikarbetare till ett kundföretag som är stationerad i Åtvidaberg. 

Arbetsbeskrivning
 
Beställa frakter i Logtrade. 
Ta emot gods, lägga in gods på lager samt plocka gods från lagret.
Packning, bandning och inplastning av färdiga produkter.


Vi söker

Vi söker dig som är en driven lagspelare med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.  Du har ett sinne för ordning
och reda samt att du innehar truckkort (Krav). Datorvana krävs då det kommer vara ett av dina arbetsverktyg.
Du kommer att arbeta i CERM och Logtrade där du  lägger in, utlevererar samt klarmarkerar för fakturering.
Mycket kontakt sker via mail så du ska behärska det svenska språket i skrift samt kunna göra dig förstådd
på engelska då vi har vissa kunder i Europa. 

 

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats och ett fritt arbete under ansvar.  Vi lägger stor vikt på att du ska
kunna ta egna beslut och på så sätt växa med arbetsuppgifterna. 

Tjänsten påbörjas vecka 34 på kundföretaget. Detta är en ett bemanningsuppdrag som på sikt leder
till anställning på kundföretaget. Tillsättning sker snarast möjligt, skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Ledigt jobb som materialhanterare hos Manpower i Åtvidaberg

Ansök    Sep 10    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du en hjälpsam och ansvarsfull person som gillar hållbar utveckling? Är du dessutom ambitiös och effektiv och gillar att arbeta fysiskt? Manpower i Åtvidaberg söker nu en materialhanterare med start enligt överenskommelse. Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Manpower. Vad gör man som materialhanterare? Du kommer främst att sortera, placera gods till rätt del av lagret, besiktiga ... Visa mer
Är du en hjälpsam och ansvarsfull person som gillar hållbar utveckling? Är du dessutom ambitiös och effektiv och gillar att arbeta fysiskt? Manpower i Åtvidaberg söker nu en materialhanterare med start enligt överenskommelse.

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Manpower.

Vad gör man som materialhanterare?

Du kommer främst att sortera, placera gods till rätt del av lagret, besiktiga ankommande varor/produkter och vid behov sammanställa avvikelserapport och köra truck. Det är ett stundtals fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med ansvarstagande, drivna och kompetenta kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning. Du arbetar i skift, med oregelbundna tider.

Du kommer till exempel att:

* köra truck
* packa ordrar
* hantera returer
* ta emot leveranser
* lossa och sortera gods
* kontrollera fraktdokument
* stämma av leverans mot följesedel

Den vi söker

Vi söker dig som är hjälpsam, ambitiös och ansvarsfull. Du är en prestigelös person som är intresserad av hållbar utveckling. Vidare tror vi att du är effektiv och kommunikativ i din yrkesroll och att du motiveras av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb.

Vi söker dig som:

* truckkort A och B
* har erfarenhet av lagerarbete
* kan arbeta oregelbundna tider
* har mer än ett års erfarenhet av att köra truck
* har god fysik
* har erfarenhet av att arbeta med något slags datoriserat lagersystem
* kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Manpower med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tobias Hermansson, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre