Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Åtvidaberg

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Åtvidaberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Åtvidaberg som finns hos arbetsgivaren.

Lunchkock / köksansvarig, Linds Åtvidaberg

Med tillträde snarast vi en duktig kock till vår enhet på stortorget i Åtvidaberg. Arbetet kommer i första hand innefatta tillagning av dagens lunch, husmanskost men också olika matpajer, lasagne och sallader. Tjänsten innebär även visst administrativt arbete med uppgifter som beställning av råvaror, planering, och viss uppföljning. Du kommer även att arbeta med företagets egenkontrollprogram för att säkerställa att rutiner fungerar och genom kontroller av... Visa mer
Med tillträde snarast vi en duktig kock till vår enhet på stortorget i Åtvidaberg.
Arbetet kommer i första hand innefatta tillagning av dagens lunch, husmanskost men också olika matpajer, lasagne och sallader. Tjänsten innebär även visst administrativt arbete med uppgifter som beställning av råvaror, planering, och viss uppföljning. Du kommer även att arbeta med företagets egenkontrollprogram för att säkerställa att rutiner fungerar och genom kontroller av kritiska punkter se till att matsäkerheten alltid är 100%.
I arbetet är det viktigt att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är viktigt att du kan hålla god ordning och är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. Det är också viktigt att du har förmågan att arbeta strukturerat, kunna förbereda och ha viljan och förmågan att kunna dela dina kunskaper så att kollegor kan klara ditt arbete vid din frånvaro.
För att motsvara våra önskemål och krav beträffande tjänsten tror vi att du behöver minst ett par års erfarenhet av jobb med motsvarande arbetsuppgifter.
Tjänsten är på 100% med arbete måndag-fredag mellan ca. kl.07.00-15.00 med uppehåll för raster.
Lönen är enligt kollektivavtal med tillkommande ansvarstillägg, vårt företag har kollektivavtal med HRF och är medlemmar i Visita.
Har du ytterligare frågor om tjänsten går det bra att maila eller ringa Magnus på [email protected] eller tel. 0768-00 43 00.
Skicka din ansökan snarast eller senast 31/12 (i första hand via mail) till [email protected] (eller via post) Gyllen Linds Bageri, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. Märk ansökan: Kock Åtvidaberg.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden. Visa mindre

Köksmästare Villa Baro

Vi söker en ”A rising star” KÖKSMÄSTARE till VILLA BARO Nu letar vi efter en hungrig köksmästare, en ”rising star”, som vill vara med och utvecklas med oss med ansvar för att ta Villa Baros kök till nästa nivå.  Du ansvarar tillsammans med ditt köksteam för all mat som serveras på Villa Baro. Maten är en mycket viktig anledning för våra gäster att komma till oss. Unikt för oss är att våra ägare och lokala producenter kan leverera råvaror och vilt i ... Visa mer
Vi söker en

”A rising star”

KÖKSMÄSTARE till VILLA BARO

Nu letar vi efter en hungrig köksmästare, en ”rising star”, som vill vara med och utvecklas med oss med ansvar för att ta Villa Baros kök till nästa nivå. 

Du ansvarar tillsammans med ditt köksteam för all mat som serveras på Villa Baro.

Maten är en mycket viktig anledning för våra gäster att komma till oss. Unikt för oss är att våra ägare och lokala producenter kan leverera råvaror och vilt i högsta klass från egna marker. Vi välkomnar nytänk och för rätt person finns stora möjligheter att bidra med egen prägel på menyer och utbud.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD, Ebba Adelswärd, som är en del av ägarfamiljen. Ditt huvuduppdrag är att tillsammans med Ebba och de andra superhjältarna i ledningsgruppen verkligen sätta Villa Baro på kartan som en unik destination för gäster som söker golf, mat & dryck, boende och aktiviteter av högsta kvalitet.

I ditt dagliga arbete ingår klassiska köksmästarsysslor, ledning och utveckling av arbetet i köket, inköp och utveckling av utbudet, samt bemanning och kvalitetssäkring. Du har självklart också budget och resultatansvar.

Idag består hotellet med 28 rum, restaurang med 80 platser, bar, konferens och inte minst egen golfbana. Vi erbjuder golfpaket, jakt, yogaretreats och vandringar i de vackra omgivningarna. Naturen runt Villa Baro är magisk. Vår högsäsong följer golfsäsongen, men ambitionen är vi med ett topputbud ska attrahera gäster året runt. 

Vi letar efter dig som är en naturlig ledare i köket, lagar fantastiskt god mat och brinner för hantverket. Du har dokumenterad erfarenhet från liknande positioner och har minst eftergymnasial utbildning. Att driva ett eget kök med hög profil är något du drivs av.

Som person är du en positiv, utåtriktad glädjespridare som trivs bland gäster och som med ambition, högt driv och en servicekänsla i världsklass, leder personal på ett klokt och motiverande sätt. 

Under vårt tak finns gott om utrymme för dig att utvecklas med oss och med ditt varumärke som köksmästare.

För rätt superhjälte finns också obegränsade möjligheter att bli en stjärna i kommunen. Det finns möjlighet att ordna boende – Åtvidaberg är en idyll för en barnfamilj som tycker jobbet kan vara värt en flytt.

Känner du igen dig på ovanstående – tveka inte att söka då vi rekryterar löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs gärna mer om Villa Baro på hemsidan; villabaro.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Huvudverket. Har du frågor, vill veta mer eller du kanske vet vem? kontakta;

[email protected] mobil 0706-50 41 47 Visa mindre

Kafé- & konditoribiträde, Linds Åtvidaberg

Med tillträde snarast eller senast 20.e januari söker vi nu ytterligare en medarbetare till vår enhet i Åtvidaberg. Tjänstgöringsgraderna är på deltid ca. 75%. Möjlighet till extra arbete finns också vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet. Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning ... Visa mer
Med tillträde snarast eller senast 20.e januari söker vi nu ytterligare en medarbetare till vår enhet i Åtvidaberg. Tjänstgöringsgraderna är på deltid ca. 75%. Möjlighet till extra arbete finns också vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet.
Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.
För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda & att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
För att söka tjänsterna vill vi att du har erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom kallskänk och med tillagning av husmanskost (dagens lunch) är detta en extra merit.
Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag, lördagar och söndagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 18.30 på kvällarna. Normalt arbetar man varannan lördag och var fjärde söndag.
Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Paulina Östensson, gärna via epost (adress, se nedan) eller på tel. 0120-107 00.
Skicka din ansökan snarast eller senast den 15:e januari till [email protected] eller per post till Gyllen Linds Bageri, Molijns väg 21, 589 41 Linköping. Märk ansökan: personal Linds Åtvidaberg. Du kan också lämna ansökan i ett kuvert till Paulina direkt på konditoriet på stortorget i Åtvidaberg.
Så här i mellandagarna kan det vara lite svårare att få tag på oss, använd därför gärna mail och var beredd på att det kan ta lite längre tid innan vi svarar.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef till vårt konditori i Åtvidaberg

Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 8 platser runt om i Östergötland. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum och 2 enheter på US. Linds Konditori Mjölby, Linds Konditori i Tranås, Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik. Verksamheten är ett klassiskt, an... Visa mer
Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 8 platser runt om i Östergötland. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum och 2 enheter på US. Linds Konditori Mjölby, Linds Konditori i Tranås, Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik.
Verksamheten är ett klassiskt, anrikt konditori med en historia tillbaka till 1950-talet. Det är en viktig samlingspunkt för kommunens invånare som engagerar, stöttar och har förväntningar verksamheten. Vi som företag och du som platschef måste därför vara både ödmjuk och lyhörd inför uppgiften att förvalta detta arv på bästa sätt. Vi ser även möjligheter att utveckla och förbättra verksamheten så att arbeta här kommer att innebära flera stora utmaningar.
Med tillträde snarast söker vi en erfaren platschef till vårt konditori på Torggatan i Åtvidaberg.
Att vara platschef hos oss innebär att ansvara för de dagliga arbetet med att hela tiden erbjuda produkter av högsta kvalitét i en trivsam miljö och av trevlig, motiverad personal.
Arbetsuppgifterna består i att ha huvudansvaret för alla delar av verksamheten, servering, butik, kök och kallskänk. Detta omfattar allt från presentationer till beställning av produkter och råvaror samt planering & utveckling av menyer & sortiment. Arbetet innebär också personalansvar när det gäller schemaläggning och personalplanering så att det alltid finns medarbetare med rätt kompetens, vid rätt tid & i rätt antal på plats.
Verksamheten sysselsätter i dag 12 personer med helgpersonal inräknad. Personalansvaret kan också innebära att man vid enstaka tillfällen blir tvungen att lösa situationer som uppstår vid tex. sjukdomar på tider utanför ordinarie öppettider.
Visst ytterligare administrativt arbete förekommer i och med ansvaret för egenkontroll, skyltning/varuexponering, varuplock & städning.
Platschefens viktigaste uppgift är att leda arbetet med ovanstående uppgifter och få sina medarbetare motiverade & delaktiga i strävan att alltid vara på topp.
Förutom att behärska ovanstående arbetsuppgifter tror vi att du är en öppen och glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du klarar av att hålla god ordning och reda och att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
Du som söker tjänsten bör ha minst ett par års erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter, det är meriterande om du har det från restaurang/café branschen men inget absolut krav. Det viktigaste är dina egenskaper som ledare & administratör och viljan att utvecklas och lära sig nya saker.
Tjänsten är på heltid och eftersom vi har generösa öppettider med personal på plats 12-14h/dag samt lördagar & söndagar innebär arbetet att man kommer att få jobba vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 19-20 på kvällarna. Man jobbar normalt också varannan lördag & var 4:e söndag enligt vårt nuvarande ”rullande” schema. Visa mindre

Köksbiträde till Falerums förskola

Ansök    Dec 7    Åtvidabergs kommun    Köksbiträde
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Falerums förskola ligger i natursköna Uknadalen med skog och berg på nära håll, där vi ofta förlägger vår verksamhet. Vi skapar miljöer och aktiviteter utifrån Reggio Emilias filosofi och syn på lärande för att stödja det som barnen visar intresse för att utforska, lära och förstå. Pedagogikens idé är att utveckla barnens alla uttrycksmöjligheter.

Vi söker nu dig som vill arbete i förskoleköket i Falerums förskola. Arbetet innebär att du arbetar i ett mottagningskök där arbetsuppgifterna innebär att ta emot och servera mat i förskolan samt har hand om efterarbetet vid lunch. I uppdraget ingår även att del av dag vara stöd i barngrupp där du stöttar arbetslaget i det pedagogiska arbetet i barngruppen.

Vi söker dig som har en slutförd gymansieutbildning. Har du en gymnasial- eller eftergymasial utbildning inom restaurang eller livsmedel är det meriterande. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i storkök, restaurang eller café ser vi även det som meriterande. Du har lätt för att samarbeta med andra och är en person som gillar nya utmaningar samt har ett flexibelt arbetssätt. I din roll tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Om anställningen
Anställningen är en särskild visstidanställning på 50 % från 230110 till 230609

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 21 december.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Okt 13    ÅTVIDABERG KEBAB BAREN    Pizzabagare
Åtvidabergs kebabbar söker en pizzabagare med ett par års erfarenhet För heltidsanställdning. arbetsuppgifterna är främst att baka pizzor och förberedelser. Kan bli så att man får ha hand om hemleveranser nån gång i veckan. du ska ha tillräckligt bra svenska för att kunna göra dig förstod och förstå språket utan större problem. anställning sker så fort som möjligt. välkommen in med din ansökan via e-post eller besök oss på arbetsplatsen... Visa mer
Åtvidabergs kebabbar söker en pizzabagare med ett par års erfarenhet För heltidsanställdning.
arbetsuppgifterna är främst att baka pizzor och förberedelser. Kan bli så att man får ha hand om hemleveranser nån gång i veckan.
du ska ha tillräckligt bra svenska för att kunna göra dig förstod och förstå språket utan större problem.
anställning sker så fort som möjligt.
välkommen in med din ansökan via e-post eller besök oss på arbetsplatsen Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Sep 5    ÅTVIDABERG KEBAB BAREN    Pizzabagare
Åtvidabergs kebabbar söker en pizzabagare. arbetsdagar är fredag-söndag kan du baka pizza och behärskar svenska språket är du välkommen in med din ansökan Visa mer
Åtvidabergs kebabbar söker en pizzabagare.
arbetsdagar är fredag-söndag
kan du baka pizza och behärskar svenska språket är du välkommen in med din ansökan Visa mindre

Asiatisk kock sökes

Vi söker en erfaren kock inom den vietnamesiska och thailändska köket som ska laga mat utifrån vår egen meny samt ansvara för flera medarbetare som arbetar i köket . Vi har både servering och take away för lunch och middag. Visa mer
Vi söker en erfaren kock inom den vietnamesiska och thailändska köket som ska laga mat utifrån vår egen meny samt ansvara för flera medarbetare som arbetar i köket . Vi har både servering och take away för lunch och middag. Visa mindre

Sushi Kock

Ansök    Sep 30    Sushi Tokyo Åtvidaberg HB    Specialkock
Att kunna tillaga sushi för take away . Du ska kunna ta ansvar, är stresstålig. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av förberedning och tillagning av sushi m.m. Boende kan ordnas vid behov .Är du intresserad ,Sök till oss redan idag. Maila till [email protected] Visa mer
Att kunna tillaga sushi för take away . Du ska kunna ta ansvar, är stresstålig. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av förberedning och tillagning av sushi m.m. Boende kan ordnas vid behov .Är du intresserad ,Sök till oss redan idag. Maila till d[email protected] Visa mindre

Pizza bagare

Ansök    Aug 12    Salam Restaurang    Pizzabagare
Hej Oasen söker en pizza bagare som har erfarenhet genom speciellt köket… o har jobbat redan genom restaurang. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej
Oasen söker en pizza bagare som har erfarenhet genom speciellt köket… o har jobbat redan genom restaurang.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker en matpedagog/kock/kokerska

Vi söker nu en matpedagog/kock/kokerska till vår förskola, Tummeliten i Åtvidaberg. Vi söker dig som brinner för att laga god och näringsriktig mat. Kanske har du utbildning inom området eller så är du väldigt intresserad av matlagning och har erfarenhet inom området. Vi söker dig som -Tycker om barn -Har ett positivt förhållningssätt -Är flexibel, ambitiös, noggrann, lösningsinriktad och engagerad -Är professionell, ansvarsfull och kvalitetsmedveten -Har ... Visa mer
Vi söker nu en matpedagog/kock/kokerska till vår förskola, Tummeliten i Åtvidaberg.
Vi söker dig som brinner för att laga god och näringsriktig mat. Kanske har du utbildning inom området eller så är du väldigt intresserad av matlagning och har erfarenhet inom området.
Vi söker dig som
-Tycker om barn
-Har ett positivt förhållningssätt
-Är flexibel, ambitiös, noggrann, lösningsinriktad och engagerad
-Är professionell, ansvarsfull och kvalitetsmedveten
-Har en god samarbetsförmåga
-Är lojal, mån och stolt över din arbetsplats
Vi söker dig som vill bli en del av vår förskola och som vill arbeta tillsammans oss.
Tjänsten är på hel eller deltid efter överenskommelse. Arbetstiden är helgfri måndag - fredag.
Arbetsuppgifter:
Helhetsansvar för förskolans måltidsverksamhet, med allt vad det innebär.
Nedan följer några exempel:
Laga frukost, lunch och mellanmål till våra barn och pedagoger.
Planera meny för frukost, lunch och mellanmål, samt att ansvara för inköp av råvaror/mat.
Baka bröd, göra "hemmagjord" müsli, tillaga smoothies o.s.v
Fram och avdukning av bufféer.
Laga mat till personal vid utbildningsdagar och möten.
Ibland laga mat eller baka tillsammans med barnen.
Diskning och hantering av måltidsutrustning.
Helhetsansvar för livsmedelshygien och egenkontroll i köket.
Rengöring av kök och utrustning.
Vi som arbetsgivare vill att du ska trivas, vi erbjuder friskvård, arbetskläder utbildning och inflytande - för oss är du som medarbetare viktig. Visa mindre

Asiatisk kock sökes

Vi söker en erfaren kock inom den vietnamesiska och thailändska köket som ska laga mat utifrån vår egen meny samt ansvara för flera medarbetare som arbetar köket .Vi har både servering och take away för lunch och middag Visa mer
Vi söker en erfaren kock inom den vietnamesiska och thailändska köket som ska laga mat utifrån vår egen meny samt ansvara för flera medarbetare som arbetar köket .Vi har både servering och take away för lunch och middag Visa mindre

Asiatisk kock sökes

Vi söker en erfaren kock inom den vietnamesiska och thailändska köket som ska laga mat utifrån vår egen meny samt ansvara för flera medarbetare som arbetar köket. Vi har båda servering och take away för lunch och middag Visa mer
Vi söker en erfaren kock inom den vietnamesiska och thailändska köket som ska laga mat utifrån vår egen meny samt ansvara för flera medarbetare som arbetar köket. Vi har båda servering och take away för lunch och middag Visa mindre

Timvikariat till kostenheten

Ansök    Mar 24    Åtvidabergs kommun    Kock, storhushåll
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

I Åtvidabergs kommun tillagar och serverar vi hållbara och goda måltider som ger nöjda matgäster och stolt personal. Vi söker nu kockar, köksbiträden och andra intresserade av matlagning och hygienfrågor, som vill arbeta inom våra kök i förskola och skola. I början av nästa år öppnar även ett helt nytt kök inom äldreomsorgen. Vi söker dig som är engagerad och kunnig inom kök och service. Du vill vara med och utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster.

Uppdraget

I uppdraget som kock/köksbiträde ingår sedvanliga arbetsuppgifter i kök, såsom beredning eller matlagning, städning, disk, servering och dokumentering av egenkontroll. 

Vi söker dig som är serviceinriktad och kan samarbeta med arbetskamrater och våra gäster. För att trivas hos oss ser vi att du som söker är självständig, tar eget ansvar för ditt arbete och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är noggrann och ordningsam samt har viljan att rycka in och hjälpa till där det behövs. Som vikarierande kock/köksbiträde kommer du att ersätta ordinarie personal som är sjuk eller ledig. Storleken på köken varierar och vissa dagar kan du förväntas att självständigt ansvara för ett kök. Därför är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter arbetssituationen.

Vi ser att du som söker är utbildad kock/köksbiträde eller har erfarenhet från arbete i kök. Det är meriterande om du har goda kunskaper om specialkost och egenkontrollarbete. Vi ser gärna att du som söker har god datavana och B-körkort. 

Anställningen

Anställningen är en timanställning, med möjlighet till längre vikariat vid behov. Tillträde snarast. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 9 april. Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan snarast möjligt. 


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vikarierande kock till kostenheten

Ansök    Maj 10    Åtvidabergs kommun    Kock, storhushåll
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Om du tänker kock i storkök? Då kan du vara den rätta!

Måltidsverksamheten i Åtvidaberg står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och söker därför nya medarbetare som vill växa in i verksamheten.

I Åtvidabergs kommun tillagar och serverar vi hållbara och goda måltider som ger nöjda matgäster och stolt personal. Vi söker nu kockar som vill arbeta inom våra kök i förskola och skola. I början av året öppnade vi ett nytt kök för måltider till äldreomsorgen. Vi söker dig som är engagerad och kunnig inom kök och service. Du vill vara med och utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster.

I uppdraget som kock ingår sedvanliga arbetsuppgifter i kök, såsom beredning, matlagning, städning, disk, servering och dokumentering av egenkontroll. 

Vi ser att du som söker är utbildad kock eller har längre erfarenhet från arbete som kock i kök. Det är meriterande om du har goda kunskaper i specialkost.


Vi söker dig som är serviceinriktad och kan samarbeta med arbetskamrater och våra gäster. För att trivas hos oss ser vi att du som söker är självständig, tar eget ansvar för ditt arbete och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är noggrann och ordningsam samt har viljan att rycka in och hjälpa till där det behövs. Som vikarierande kock kommer du att ersätta ordinarie personal som är sjuk eller ledig. Storleken på köken varierar och vissa dagar kan du förväntas att självständigt ansvara för ett kök. Därför är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter arbetssituationen.


Anställningen

Anställningen är en timanställning vid behov. Det finns möjlighet till längre vikariat vid behov under sommarsäsongen. Tillträde snarast. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 1 juni. Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan snarast möjligt. 


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Är det dig, vi söker?

Ansök    Jan 10    ÅTVIDABERGS KOMMUN    Kock, storhushåll
Vad tänker du på, om vi säger aptitlig mat för många, god hygien, inbjudande miljö och den populäraste stunden på dagen, nämligen lunchen? Om du tänker kock i storkök? Då kan du vara den rätta! Måltidsverksamheten i Åtvidabergs kommun står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och söker därför nya medarbetare som vill växa in i deras verksamhet. Arbetsförmedlingen erbjuder i samarbete med flera kommuner i Östergötland lokala jobbspår inom måltid... Visa mer
Vad tänker du på, om vi säger aptitlig mat för många, god hygien, inbjudande miljö och den populäraste stunden på dagen, nämligen lunchen?

Om du tänker kock i storkök? Då kan du vara den rätta!
Måltidsverksamheten i Åtvidabergs kommun står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och söker därför nya medarbetare som vill växa in i deras verksamhet.

Arbetsförmedlingen erbjuder i samarbete med flera kommuner i Östergötland lokala jobbspår inom måltidsenheterna. Är du arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen har du en chans att via rekryteringsutbildning på Lernia få den kompetens och kunskap som krävs för att kunna arbeta som kock i storkök.

Arbetsförmedlingen bekostar både utbildningen och ditt aktivitetsstöd som du erhåller när du studerar.

Är detta för bra för att vara sant?
Nej, det är faktiskt så bra som det låter.

Vi behöver hitta dig som vill investera i dig själv med en genuin utbildning och jobba för kommunen som kock i storkök.

Utbildningsort är Mjölby och utbildningen är ca 1 - 1,5 år, heltid. (individuellt beroende på dina förkunskaper och hur snabb du är).

Urval till utbildningen görs i samarbete med de rekryterande arbetsgivarna. Det är även hos Åtvidabergs måltidsverksamhet som du kommer att göra ditt arbetsplatslärande (praktik) under utbildningen.

Skicka snabbt in en ansökan genom att besvara våra urvalsfrågor som b.la kommer att handla om följande:

Eftersom du i jobbet kommer att stå och gå en hel del, behöver du en god kroppslig fysik. Tidiga morgnar förekommer i jobbet, du måste kunna hantera olika typer av livsmedel och för att kunna klara utbildningen och instruktioner på arbetsplatsen, krävs det en god kunskap i svenska språket. Kontroll mot belastningsregistret kommer att göras, då arbetsgivaren är kommunal verksamhet.

Om du går vidare kommer du att kallas speedintervju med arbetsgivaren. Arbetsgivaren och utbildningsleverantören tar fram de lämpligaste kandidaterna och sen håller vi tummarna på att du är en av dem. Urval sker löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista publiceringsdag. Visa mindre

Extrajobb som kökspersonal på boende för äldre i Åtvidaberg

Ansök    Feb 15    Förenade Care AB    Köksbiträde
Kopparsvanen är ett modernt, nyrenoverat äldreboende med 7 avdelningar och vacker utemiljö. Här jobbar du i natursköna Åtvidaberg, på pendlingsavstånd från bland annat Linköping. ARBETSUPPGIFTER Som kökspersonal jobbar du dagtid när det passar dig. Du lagar mat i köket på avdelningen där 10 äldre bor i sina lägenheter. Maten lagar du själv utan halvfabrikat, utifrån vår meny och de äldres behov och önskemål. Du som är social, har ordning och reda och ... Visa mer
Kopparsvanen är ett modernt, nyrenoverat äldreboende med 7 avdelningar och vacker utemiljö. Här jobbar du i natursköna Åtvidaberg, på pendlingsavstånd från bland annat Linköping.

ARBETSUPPGIFTER

Som kökspersonal jobbar du dagtid när det passar dig.
Du lagar mat i köket på avdelningen där 10 äldre bor i sina lägenheter.
Maten lagar du själv utan halvfabrikat, utifrån vår meny och de äldres behov och önskemål.Du som är social, har ordning och reda och gärna lagar husmanskost passar i det här jobbet. Det är viktigt att du följer boendets rutiner så att maten är säker för de äldre. Du bemöter de boende på ett sätt som gör att de känner sig trygga och sedda.

Vi erbjuder introduktion individuellt när det passar dig, några tillfällen då du följer med en kollega som visar dig alla rutiner. Efter det kan du söka arbetspass när du har möjlighet i vår schema-app. Vi kan också fråga dig med kortare varsel, till exempel om en kollega blir sjuk. Du kan också få sommarjobb under semestern.Du kan också jobba extra som omvårdnadspersonal, se https://bit.ly/3nPIBvz

KVALIFIKATIONER

För att prata med de äldre och registrera egenkontroller, behöver du vara bra på svenska. För våra äldre är det viktigaste att du är en lämplig person, mycket annat kan du lära dig av kollegor. När du ska börja går du först bredvid en kollega som lär dig alla rutiner. Om du tidigare jobbat med matlagning, livsmedel eller vård- och omsorg har du en fördel, men det är inte ett krav för att börja.

Vaccination skyddar våra äldre och kollegorna. Du som jobbar hos oss behöver ha minst två doser vaccin mot covid-19.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Kopparsvanen drivs av Förenade Care sedan 2016. Vi har 7 avdelningar med 73 lägenheter. 2 av avdelningarna är för äldre med demenssjukdom. De som bor hos oss får god omvårdnad, vällagad mat och dagliga gemensamma aktiviteter för social samvaro, motion och gemenskap.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalitet. Vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss. Vi värnar också om vår personals trygghet och följer givetvis rekommendationerna avseende godkänd skyddsutrustning. Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av ledorden: Vänlighet, omtanke och service.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Arbetstid dag/kväll eller natt och vardag/helg.

Vikariat. Timanställning.

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2022-02-20. Vi läser ansökningar när de kommer löpande när de kommer in.

KONTAKTPERSON

Verksamhetschef

Josefine Olaisen Lundh

[email protected]

ADRESS

Kopparsvanen

Ingatorpsvägen 4C

597 43 Åtvidaberg Visa mindre

Extrajobb som kökspersonal på boende för äldre i Åtvidaberg

Ansök    Jan 23    Förenade Care AB    Köksbiträde
Kopparsvanen är ett modernt, nyrenoverat äldreboende med 7 avdelningar och vacker utemiljö. Här jobbar du i natursköna Åtvidaberg, på pendlingsavstånd från bland annat Linköping. ARBETSUPPGIFTER Som kökspersonal jobbar du dagtid när det passar dig. Du lagar mat i köket på avdelningen där 10 äldre bor i sina lägenheter. Maten lagar du själv utan halvfabrikat, utifrån vår meny och de äldres behov och önskemål. Du som är social, har ordning och reda och ... Visa mer
Kopparsvanen är ett modernt, nyrenoverat äldreboende med 7 avdelningar och vacker utemiljö. Här jobbar du i natursköna Åtvidaberg, på pendlingsavstånd från bland annat Linköping.

ARBETSUPPGIFTER

Som kökspersonal jobbar du dagtid när det passar dig.
Du lagar mat i köket på avdelningen där 10 äldre bor i sina lägenheter.
Maten lagar du själv utan halvfabrikat, utifrån vår meny och de äldres behov och önskemål.Du som är social, har ordning och reda och gärna lagar husmanskost passar i det här jobbet. Det är viktigt att du följer boendets rutiner så att maten är säker för de äldre. Du bemöter de boende på ett sätt som gör att de känner sig trygga och sedda.

Vi erbjuder introduktion individuellt när det passar dig, några tillfällen då du följer med en kollega som visar dig alla rutiner. Efter det kan du söka arbetspass när du har möjlighet i vår schema-app. Vi kan också fråga dig med kortare varsel, till exempel om en kollega blir sjuk. Du kan också få sommarjobb under semestern.Du kan också jobba extra som omvårdnadspersonal, se https://bit.ly/3nPIBvz

KVALIFIKATIONER

För att prata med de äldre och registrera egenkontroller, behöver du vara bra på svenska. För våra äldre är det viktigaste att du är en lämplig person, mycket annat kan du lära dig av kollegor. När du ska börja går du först bredvid en kollega som lär dig alla rutiner. Om du tidigare jobbat med matlagning, livsmedel eller vård- och omsorg har du en fördel, men det är inte ett krav för att börja.

Vaccination skyddar våra äldre och kollegorna. Du som jobbar hos oss behöver ha minst två doser vaccin mot covid-19.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Kopparsvanen drivs av Förenade Care sedan 2016. Vi har 7 avdelningar med 73 lägenheter. 2 av avdelningarna är för äldre med demenssjukdom. De som bor hos oss får god omvårdnad, vällagad mat och dagliga gemensamma aktiviteter för social samvaro, motion och gemenskap.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalitet. Vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss. Vi värnar också om vår personals trygghet och följer givetvis rekommendationerna avseende godkänd skyddsutrustning. Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av ledorden: Vänlighet, omtanke och service.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Arbetstid dag/kväll eller natt och vardag/helg.

Vikariat. Timanställning.

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2022-02-20. Vi läser ansökningar när de kommer löpande när de kommer in.

KONTAKTPERSON

Verksamhetschef

Josefine Olaisen Lundh

[email protected]

ADRESS

Kopparsvanen

Ingatorpsvägen 4C

597 43 Åtvidaberg Visa mindre

Är det dig, vi söker?

Vad tänker du på, om vi säger aptitlig mat för många, god hygien, inbjudande miljö och den populäraste stunden på dagen, nämligen lunchen? Om du tänker kock i storkök? Då kan du vara den rätta! Måltidsverksamheten i Åtvidabergs kommun står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och söker därför nya medarbetare som vill växa in i deras verksamhet. Arbetsförmedlingen erbjuder i samarbete med flera kommuner i Östergötland lokala jobbspår inom måltid... Visa mer
Vad tänker du på, om vi säger aptitlig mat för många, god hygien, inbjudande miljö och den populäraste stunden på dagen, nämligen lunchen?

Om du tänker kock i storkök? Då kan du vara den rätta!
Måltidsverksamheten i Åtvidabergs kommun står inför ett rekryteringsbehov de kommande åren och söker därför nya medarbetare som vill växa in i deras verksamhet.

Arbetsförmedlingen erbjuder i samarbete med flera kommuner i Östergötland lokala jobbspår inom måltidsenheterna. Är du arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen har du en chans att via rekryteringsutbildning på Lernia få den kompetens och kunskap som krävs för att kunna arbeta som kock i storkök.

Arbetsförmedlingen bekostar både utbildningen och ditt aktivitetsstöd som du erhåller när du studerar.

Är detta för bra för att vara sant?
Nej, det är faktiskt så bra som det låter.

Vi behöver hitta dig som vill investera i dig själv med en genuin utbildning och jobba för kommunen som kock i storkök.

Utbildningsort är Mjölby och utbildningen är ca 1 - 1,5 år, heltid. (individuellt beroende på dina förkunskaper och hur snabb du är).

Urval till utbildningen görs i samarbete med de rekryterande arbetsgivarna. Det är även hos Åtvidabergs måltidsverksamhet som du kommer att göra ditt arbetsplatslärande (praktik) under utbildningen.

Skicka snabbt in en ansökan genom att besvara våra urvalsfrågor som b.la kommer att handla om följande:

Eftersom du i jobbet kommer att stå och gå en hel del, behöver du en god kroppslig fysik. Tidiga morgnar förekommer i jobbet, du måste kunna hantera olika typer av livsmedel och för att kunna klara utbildningen och instruktioner på arbetsplatsen, krävs det en god kunskap i svenska språket. Kontroll mot belastningsregistret kommer att göras, då arbetsgivaren är kommunal verksamhet.

Om du går vidare kommer du att kallas speedintervju med arbetsgivaren. Arbetsgivaren och utbildningsleverantören tar fram de lämpligaste kandidaterna och sen håller vi tummarna på att du är en av dem. Urval sker löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista publiceringsdag. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Dec 17    Åtvidabergs kommun    Restaurangbiträde
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Kostenheten
I Åtvidabergs kommun tillagar och serverar vi hållbara och näringsriktiga måltider av hög kvalitet som ger nöjda matgäster och stolt personal. Kostenheten består av 20 medarbetare som arbetar i kommunens fem skolrestauranger och tre förskolekök. Centralköket tillagar ca 2200 portioner måltider per dag till förskola, skola och äldreomsorg, kylda matlådor till hemtjänsten samt ett mindre antal portioner LSS-verksamheten. 

Uppdraget
Vi söker nu ett restaurangbiträde till vår skolrestaurang i Grebo. Grebo skola är en skola med förskoleklass upp till årskurs 6. I din roll som restaurangbiträde ingår sedvanliga arbetsuppgifter i kök, såsom salladsberedning, enklare beredning av måltider och baskomponenter, städning, disk samt servering av goda och näringsriktiga måltider. Därtill ingår beställning av portioner och varor, dokumentering samt svinnhantering. Som restaurangbiträde hos oss har du ett pedagogiskt uppdrag som innebär att du finns tillgänglig för samtal med elever och kan svara på frågor om måltiderna, såsom innehåll och specialkost Du deltar också i skolans matråd och bidrar med din kunskap. 

Vi söker dig som har storköks- eller restaurangutbildning, eller har motsvarande kunskaper genom yrkeserfarenhet. Erfarenhet av att bereda och till viss del arbeta med köksutrustning, goda kunskaper och erfarenheter om specialkost och erfarenhet av arbete med egenkontroll baserad på HACCP är meriterande. 

Datakunskaper för att hantera beställningar och annan kommunikation via webben är ett krav och du behöver ha förmåga att informera både muntligt och skriftligt, dokumentera anteckningar och följa upp arbetet med berörda på ett väl fungerande sätt.  

Vi ser att du är serviceinriktad och kan samarbeta med arbetskamrater och våra gäster. Uppdraget innebär till viss del ensamarbete, vilket förutsätter att du är självständig och tar eget ansvar. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och tar egna initiativ. Att vara strukturerad och noggrann är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. 

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 9 januari.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kafé- & konditoribiträde, Linds Åtvidaberg

Med tillträde snarast eller senast 20.e januari söker vi nu ytterligare 2st medarbetare till vår enhet i Åtvidaberg. Tjänstgöringsgraderna är på deltid ca. 50%. Möjlighet till extra arbete finns också vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet. Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning... Visa mer
Med tillträde snarast eller senast 20.e januari söker vi nu ytterligare 2st medarbetare till vår enhet i Åtvidaberg. Tjänstgöringsgraderna är på deltid ca. 50%. Möjlighet till extra arbete finns också vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet.
Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.
För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda & att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
För att söka tjänsterna vill vi att du har erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom kallskänk och med tillagning av husmanskost (dagens lunch) är detta en extra merit.
Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag, lördagar och söndagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 18.30 på kvällarna. Normalt arbetar man varannan lördag och var fjärde söndag.
Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Sandra Lindander, gärna via epost (adress, se nedan) eller på tel. 072-368 59 09.
Skicka din ansökan snarast eller senast den 9:e januari till [email protected] eller per post till Gyllen Linds Bageri, Molijns väg 21, 589 41 Linköping. Märk ansökan: personal Linds Åtvidaberg. Du kan också lämna ansökan i ett kuvert till Sandra direkt på konditoriet på stortorget i Åtvidaberg.
Så här i jultider kan det vara lite svårare att få tag på oss, använd därför gärna mail och var beredd på att det kan ta lite längre tid innan vi svarar.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

kock sökes

Vi är på Maccio Åtvidaberg Restaurang söker en medarbetare kock som kan laga mellanösterns maträtter. Vi vill ge det bästa som möjligt av oss till våra gäster. Vi söker dig som har minst 1-2 år erfarenhet inom Mellanösterns köket såsom shish kebab, lahm baajeen och diverse grillsrätter . Du ska vara stresstålig. Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Om ... Visa mer
Vi är på Maccio Åtvidaberg Restaurang söker en medarbetare kock som kan laga mellanösterns maträtter. Vi vill ge det bästa som möjligt av oss till våra gäster. Vi söker dig som har minst 1-2 år erfarenhet inom Mellanösterns köket såsom shish kebab, lahm baajeen och diverse grillsrätter . Du ska vara stresstålig. Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Om du bor långt från arbetsplatsen så har vi möjlighet att skaffa boende till dig, men du själv står för hyreskostnader.
In English
Maccio Åtvidaberg looking for an employee chef who can cook the Middle East food exemple Shish kebab, Lahm bahjeen and etc. We want to give the best possible of us to our guests. We are looking for you who have at least 1-2 year of experience of the Middle East kitchen . We focus 100% on your competence, not your other prerequisites. We are open to adapting the role or workplace to your needs. If you live far from the workplace, we have the opportunity to provide accommodation for you, but you are responsible for rental costs.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Timvikariat till kostenheten

Ansök    Okt 13    Åtvidabergs kommun    Köksbiträde
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

I Åtvidabergs kommun tillagar och serverar vi hållbara och goda måltider som ger nöjda matgäster och stolt personal. Vi söker nu kockar, köksbiträden och andra intresserade av matlagning och hygienfrågor, som vill arbeta inom våra kök i förskola och skola. I början av nästa år öppnar även ett helt nytt kök inom äldreomsorgen. Vi söker dig som är engagerad och kunnig inom kök och service. Du vill vara med och utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster.

Uppdraget

I uppdraget som kock/köksbiträde ingår sedvanliga arbetsuppgifter i kök, såsom beredning eller matlagning, städning, disk, servering och dokumentering av egenkontroll. 

Vi söker dig som är serviceinriktad och kan samarbeta med arbetskamrater och våra gäster. För att trivas hos oss ser vi att du som söker är självständig, tar eget ansvar för ditt arbete och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är noggrann och ordningsam samt har viljan att rycka in och hjälpa till där det behövs. Som vikarierande kock/köksbiträde kommer du att ersätta ordinarie personal som är sjuk eller ledig. Storleken på köken varierar och vissa dagar kan du förväntas att självständigt ansvara för ett kök. Därför är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter arbetssituationen.

Vi ser att du som söker är utbildad kock/köksbiträde eller har erfarenhet från arbete i kök. Det är meriterande om du har goda kunskaper om specialkost och egenkontrollarbete. Vi ser gärna att du som söker har god datavana och B-körkort. 

Anställningen

Anställningen är en timanställning, med möjlighet till längre vikariat vid behov. Tillträde snarast. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 31 oktober. Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan snarast möjligt. 


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock til Konferens Hotell

Vi söker nu en kock som kan göra Hotellet till en upplevelse. Vi söker dig som älskar att laga god mat. I första hand så söker vi dig som kan jobba på deltid med timanställning. Då bokningssituationen ser bättre och bättre ut så hoppas vi på att senare kunna erbjuda en fast tjänst. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Vi söker nu en kock som kan göra Hotellet till en upplevelse. Vi söker dig som älskar att laga god mat. I första hand så söker vi dig som kan jobba på deltid med timanställning. Då bokningssituationen ser bättre och bättre ut så hoppas vi på att senare kunna erbjuda en fast tjänst.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Jun 11    Salam Restaurang    Pizzabagare
Dina ansvarsområden som pizzabagare inom Oasens: Att följa av din köksmästares satta direktiv och tillsammans med dina kollegor i köket leverera en trevlig upplevelse för våra gäster. Att se till att beställningar som berör pizzaköket blir gjorda. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Dina ansvarsområden som pizzabagare inom Oasens:
Att följa av din köksmästares satta direktiv och tillsammans med dina kollegor i köket leverera en trevlig upplevelse för våra gäster.
Att se till att beställningar som berör pizzaköket blir gjorda.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kafé- & konditoribiträde, Linds Åtvidaberg

Med tillträde snarast eller senast v.32/33 söker vi nu ytterligare 2st medarbetare till vår enhet i Åtvidaberg. Tjänstgöringsgraderna är 50 resp. 75%. Möjlighet till extra arbete finns också vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet. Ena tjänsten är ett vikariat till 20211231 med goda möjligher till arbete även efter det. Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsprodu... Visa mer
Med tillträde snarast eller senast v.32/33 söker vi nu ytterligare 2st medarbetare till vår enhet i Åtvidaberg. Tjänstgöringsgraderna är 50 resp. 75%. Möjlighet till extra arbete finns också vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet. Ena tjänsten är ett vikariat till 20211231 med goda möjligher till arbete även efter det.
Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.
För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda & att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
För att söka tjänsterna vill vi att du har erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom kallskänk är detta en extra merit.
Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag, lördagar och söndagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 18.30 på kvällarna. Normalt arbetar man varannan lördag och var fjärde söndag.
Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Sandra Lindander, gärna via epost (adress, se nedan) eller på tel. 072-368 59 09.
Ange i din ansökan vilken eller om du är intresserad av bägge tjänsterna. Skicka din ansökan snarast eller senast den 8:e augusti till [email protected] eller per post till Gyllen Linds Bageri, Molijns väg 21, 589 41 Linköping. Märk ansökan: personal Linds Åtvidaberg. Du kan också lämna ansökan i ett kuvert till Sandra direkt på konditoriet på stortorget i Åtvidaberg.
Så här i semestertider kan det vara lite svårare att få tag på oss, använd därför gärna mail och var beredd på att det kan ta lite längre tid innan vi svarar.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pizzabagare/utkörning

Ansök    Jun 19    Boguzoglu, Imren    Pizzabagare
Åtvidabergs kebabbar söker nu en pizzabagare/utkörare Har du erfarenhet om yrket,har körkort och är stresstålig så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Visa mer
Åtvidabergs kebabbar söker nu en pizzabagare/utkörare
Har du erfarenhet om yrket,har körkort och är stresstålig så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Visa mindre

Hovmästare med det "lilla" extra

Ansök    Apr 9    Villa Baro AB    Hovmästare
Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping. Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer. I vår nya matsal bjuder ... Visa mer
Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping.
Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer.
I vår nya matsal bjuder våra meriterade kockar på matupplevelser, lagad på de allra finaste råvarorna från närområdet, med en stor dos passion och kreationsglädje.
Hotellet har totalt 39 dubbelrum och sviter, salonger, bibliotek, konferensrum, gym, yogasal och en uppskattad relaxavdelning med bastu och ångbastu. Det mesta helt nybyggt eller nyrenoverat.Vi söker nu Hovmästare att vara med att leda arbetet i vår matsal, uteservering samt bistro.
Vi ser nu fram emot en fullspäckad Golfsäsong med högt tempo, där vi ska överträffa våra gästers förväntningar
säsongsanställning med möjlighet till förlängning
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lunchkock i sommar

Med tillträde snarast för viss upplärning eller enligt överenskommelse söker vi nu en kock/kallskänka som kan ta ansvar för tillagning av dagens lunch i sommar under ordinarie personals semester. Vi kommer även i höst ha behov av hjälp med matlagning i samband med "after work" och olika eventkvällar några gånger i månaden. Arbetet innebär i första hand tillagning av "dagens lunch" men kan även innebära sallader, matpajer, soppa & lasagner för både serverin... Visa mer
Med tillträde snarast för viss upplärning eller enligt överenskommelse söker vi nu en kock/kallskänka som kan ta ansvar för tillagning av dagens lunch i sommar under ordinarie personals semester. Vi kommer även i höst ha behov av hjälp med matlagning i samband med "after work" och olika eventkvällar några gånger i månaden.
Arbetet innebär i första hand tillagning av "dagens lunch" men kan även innebära sallader, matpajer, soppa & lasagner för både servering på plats och "take away". Totalt säljer vi ett 100-tal luncher under den aktuella perioden.
Du kommer att arbeta nära dina medarbetare och arbetet kommer även innebära viss planering och beställning av nödvändiga råvaror.
I arbetet är det viktigt att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla god ordning och är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. Vi kräver ingen långvarig erfarenhet, även om det så klart är meriterande men viss erfarenhet är ändå nödvändig för att klara jobbet.
Tjänsten är på heltid under aktuella veckor och arbetstiderna är normalt måndag - fredag kl.06.00-15.00 med en timmes rast (inga helger).
Lönen är enligt avtal, vårt företag har kollektivavtal med HRF och är medlemmar i Visita.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden. Visa mindre

serveringspersonal med yrkesstolthet

Ansök    Apr 9    Villa Baro AB    Servitör/Servitris
Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping. Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer. I vår nya matsal bjuder ... Visa mer
Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping.
Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer.
I vår nya matsal bjuder våra meriterade kockar på matupplevelser, lagad på de allra finaste råvarorna från närområdet, med en stor dos passion och kreationsglädje.
Hotellet har totalt 39 dubbelrum och sviter, salonger, bibliotek, konferensrum, gym, yogasal och en uppskattad relaxavdelning med bastu och ångbastu. Det mesta helt nybyggt eller nyrenoverat.

Vi söker inför Kommande Golfsäsong serveringspersonal att jobba i vår matsal, uteservering samt bistro både lunch och kväll
Vi söker er som har en yrkesstolthet och kunskap att serva gäster och har som mål att överträffa gästernas förväntningar samt göra det där " lilla" extra.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sushi kunskap Köksbiträde

Sushi kunskap köksbiträde sökes . Arbetet består av att primärt förbereda och tillaga sushi. För mer info maila [email protected] Visa mer
Sushi kunskap köksbiträde sökes . Arbetet består av att primärt förbereda och tillaga sushi. För mer info maila [email protected] Visa mindre

Asiatisk kock sökes

Vi söker en erfaren kock inom den vietnamesiska och thailändska köket som ska laga mat utifrån vår egen meny samt ansvara för flera medarbetare som arbetar i köket. Vi har både servering och Take Away för lunch och middag. #jobbjustnu Visa mer
Vi söker en erfaren kock inom den vietnamesiska och thailändska köket som ska laga mat utifrån vår egen meny samt ansvara för flera medarbetare som arbetar i köket. Vi har både servering och Take Away för lunch och middag. #jobbjustnu Visa mindre

Vikarierande Kock/Måltidspersonal

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

I Åtvidabergs kommun tillagar och serverar vi hållbara och goda måltider som ger nöjda matgäster och stolt personal. Vi söker dig som är engagerad och kunnig inom kök och service. Du har en vilja att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster!

Kostverksamheten i Åtvidabergs kommun söker vikarierande Kock/Måltidspersonal till våra kök i förskola och skola.

Vi söker dig som serviceinriktad och kan samarbeta med arbetskamrater och våra gäster. Uppdragen är olika, i vissa kök innebär ensamarbete och då förutsätter det att du är självständig, tar eget ansvar och i andra kök arbetar du tillsammans med flera personer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo. Att vara noggrann och ordningsam är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. Vi ser gärna att du har utbildning, storköks- eller restaurangutbildning eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Erfarenhet av arbete inom kök som t.ex. kock, kokerska eller ekonomibiträde är meriterande. 

Om anställningen
Anställningarna är timvikariat vid behov och vid eventuella längre vikariat.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 21 mars. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Visa mindre

serveringspersonal med yrkesstolthet

Ansök    Feb 8    Villa Baro AB    Servitör/Servitris
Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping. Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer. I vår nya matsal bjuder ... Visa mer
Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping.
Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer.
I vår nya matsal bjuder våra meriterade kockar på matupplevelser, lagad på de allra finaste råvarorna från närområdet, med en stor dos passion och kreationsglädje.
Hotellet har totalt 39 dubbelrum och sviter, salonger, bibliotek, konferensrum, gym, yogasal och en uppskattad relaxavdelning med bastu och ångbastu. Det mesta helt nybyggt eller nyrenoverat.

Vi söker inför Kommande Golfsäsong serveringspersonal att jobba i vår matsal, uteservering samt bistro både lunch och kväll
Vi söker er som har en yrkesstolthet och kunskap att serva gäster och har som mål att överträffa gästernas förväntningar samt göra det där " lilla" extra.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hovmästare med det "lilla" extra

Ansök    Feb 8    Villa Baro AB    Hovmästare
Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping. Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer. I vår nya matsal bjuder ... Visa mer
Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping.
Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer.
I vår nya matsal bjuder våra meriterade kockar på matupplevelser, lagad på de allra finaste råvarorna från närområdet, med en stor dos passion och kreationsglädje.
Hotellet har totalt 39 dubbelrum och sviter, salonger, bibliotek, konferensrum, gym, yogasal och en uppskattad relaxavdelning med bastu och ångbastu. Det mesta helt nybyggt eller nyrenoverat.Vi söker nu Hovmästare att vara med att leda arbetet i vår matsal, uteservering samt bistro.
Vi ser nu fram emot en fullspäckad Golfsäsong med högt tempo, där vi ska överträffa våra gästers förväntningar
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frukostvärdar

Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping. Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer. I vår nya matsal bjuder ... Visa mer
Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping.
Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer.
I vår nya matsal bjuder våra meriterade kockar på matupplevelser, lagad på de allra finaste råvarorna från närområdet, med en stor dos passion och kreationsglädje.
Hotellet har totalt 39 dubbelrum och sviter, salonger, bibliotek, konferensrum, gym, yogasal och en uppskattad relaxavdelning med bastu och ångbastu. Det mesta helt nybyggt eller nyrenoverat.

Vi söker två frukostansvariga att ta hand om och utveckla vår frukostservering.
Arbetet är deltid och sker huvudsakligen mellan klockan 6-12 dagligen.
Vi serverar frukost varje dag i veckan, varför tjänsten delas mellan två personer.
Tjänsten består i att sätta upp frukosten ,ta hand om våra gäster och städning/diskning när frukosten är över samt förbereda till nästa dag.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Golfkunnig Receptionist till Villa Baro

Ansök    Jan 14    Villa Baro AB    Hotellreceptionist
Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping. Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer. I vår nya matsal bjuder vår... Visa mer
Villa Baro är ett förstklassigt aktivitetshotell vid Bysjöns strand utanför Åtvidaberg, 30 min från Linköping.
Både hotell och golfbana har gamla anor, men har de senaste åren genomgått en gedigen till- och ombyggnation för att kunna erbjuda våra gäster absolut bästa service och kvalité. Här kan man spela golf på vår vackra 18-hålsbana, vandra på Östgötaleden, jaga, fiska kräftor, yoga, paddla kajak, spela Padel och mycket mer.
I vår nya matsal bjuder våra meriterade kockar på matupplevelser, lagade på de allra finaste råvarorna från närområdet, med en stor dos passion och kreationsglädje.
Hotellet har totalt 39 dubbelrum och sviter, salonger, bibliotek, konferensrum, gym, yogasal och en uppskattad relaxavdelning med bastu och ångbastu. Det mesta helt nybyggt eller nyrenoverat.


Villa Baro söker nu en golfkunnig receptionist med stort hjärta för service inför Golfsäsongen 2021, 5 april – 30 september.
Som receptionist på Villa Baro har du en nyckelroll för att allt ska stämma på anläggningen i stort. Du kommer att jobba i bokningssystem för både hotell och golfbana; göra hotell/restaurang/golf-bokningar, checka in och ut gäster, skriva ut scorekort, svara på mail och i telefon, samt andra i reception vanligt förekommande sysslor. Tjänsten kräver goda språkkunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift.
Vi söker dig som är ordningsam, ansvarsfull, har god erfarenhet från något/några hotellbokningsprogram (vi jobbar med Picasso), brinner för service till både gäster och kollegor, samt är en inbiten golfare. Vi tror också att du har det där ”lilla extra” som gör att gästerna snabbt känner sig hemma hos oss och gärna vill komma åter.


Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 5 februari. Visa mindre

Sushikock

SUSHIKOCK söker heltid/ deltid i Åtvidaberg. Arbetet består av att primärt förbereda och tillaga sushi. Att kunna ta beställningar i telefon/ över disk. Eventuellt kan Bostad ordnas vid behov. Sanjaya 0707397215 eller maila [email protected] Visa mer
SUSHIKOCK söker heltid/ deltid i Åtvidaberg. Arbetet består av att primärt förbereda och tillaga sushi. Att kunna ta beställningar i telefon/ över disk. Eventuellt kan Bostad ordnas vid behov.
Sanjaya 0707397215 eller maila [email protected] Visa mindre

Vi söker en matpedagog/kock/kokerska

Vi söker nu en matpedagog/kock/kokerska till vår förskola, Tummeliten i Åtvidaberg. Vi söker dig som brinner för att laga god och näringsriktig mat. Kanske har du utbildning inom området eller så är du väldigt intresserad av matlagning och har erfarenhet inom området. Vi söker dig som: - Tycker om barn. - Har ett positivt förhållningssätt. - Är flexibel, ambitiös, noggrann, lösningsinriktad och engagerad. - Är professionell, ansvarsfull och kvalitetsmedv... Visa mer
Vi söker nu en matpedagog/kock/kokerska till vår förskola, Tummeliten i Åtvidaberg.
Vi söker dig som brinner för att laga god och näringsriktig mat. Kanske har du utbildning inom området eller så är du väldigt intresserad av matlagning och har erfarenhet inom området.
Vi söker dig som:
- Tycker om barn.
- Har ett positivt förhållningssätt.
- Är flexibel, ambitiös, noggrann, lösningsinriktad och engagerad.
- Är professionell, ansvarsfull och kvalitetsmedveten.
- Har mycket god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i arbetslag.
- Lojal, mån om och stolt över din arbetsplats.


Matpedagogen/kocken/kokerskan är en del av vår förskola och en i vårt härliga ”gäng". Vi arbetar tillsammans; pedagoger, matpedagog/kock/kokerska, lokalvårdare och rektor för att bedriva en riktigt bra förskola, med allt vad det innebär.


Tjänsten är på 100 % och arbetstiden kommer att förläggas helgfri måndag - fredag kl. 06:30-15:30, med totalt en timmes rast.


Arbetsuppgifter:
Helhetsansvar för förskolans måltidsverksamhet, med allt vad det innebär.
Nedan följer några exempel:
Laga lunch till barn och pedagoger på förskolan, samt även frukost och mellanmål.
Planera meny för frukost, lunch och mellanmål, samt ansvara för inköp av mat/råvaror.
Baka bröd, göra "hemmagjord" müsli o.s.v.
Ibland laga mat eller baka tillsammans med barnen.
Fram- och avdukning av bufféer.
Laga mat till personal vid utbildningsdagar och möten.
Diskning och hantering av måltidsutrustning.
Helhetsansvar för livsmedelshygien och egenkontroll i köket, samt rengöring kök.
Med mera.


Psst... På Tummeliten finns det fantastiska barn och härliga kollegor som du får arbeta tillsammans med... vad kan vara bättre än det? ;-)


Företaget satsar på friskvård, utbildning, arbetskläder, inflytande, trivsel m.m. – för oss är DU som medarbetare viktig!


Är du intresserad? Det hoppas vi!
Hör av dig till vår rektor, Maria Gunnarsson.
[email protected]
070-2583478


Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Tillträde: Mars 2021. Visa mindre

Massimo söker nya stjärnor till sin nya restaurang i Åtvidaberg!

Massimo är den pizzakedja som fokuserar mest på kvalitet till rimlig prisklass, en verksamhet under snabb utveckling. Hjärtat i Massimos verksamhet är att sprida fantastiska smakupplevelser och göra pizza mer hälsosamt Vi arbetar dagligen på att vara något utöver det vanliga Vår VM-meriterade kock utvecklar löpande nya smakupplevelser som våra pizzakonstnärer tillagar. Att jobba på Massimo innebär att arbetet varje dag utförs med stor effektivitet, eng... Visa mer
Massimo är den pizzakedja som fokuserar mest på kvalitet till rimlig prisklass, en verksamhet under snabb utveckling.


Hjärtat i Massimos verksamhet är att sprida fantastiska smakupplevelser och göra pizza mer hälsosamt


Vi arbetar dagligen på att vara något utöver det vanliga
Vår VM-meriterade kock utvecklar löpande nya smakupplevelser som våra pizzakonstnärer tillagar.
Att jobba på Massimo innebär att arbetet varje dag utförs med stor effektivitet, engagemang och passion för restaurangens huvudmål – att leverera Sveriges bästa Pizzor!
Idag äts Massimos pizzor inte bara hemma i soffan utan som affärslunch och på bröllop. Det sker regelbundet att människor åker 20-30 mil enkel väg för att äta på Massimo.


Till vår nybyggda fastfoodrestaurang med avhämtningsfokus söker vi blivande pizzakonstnärer
Vi söker
3 st. restaurangbiträden (samma personal arbetar i köket och i servering)
1 st. platschefTider
Vi ser helst att du kan arbeta motsvarande heltid men anpassningar kan ske i schemaläggning. Restaurangen har öppet kvällar och helger.


Grundkrav
För att bli aktuell för tjänsten har vi följande grundkrav:
Kunna flytande svenska i tal och skrift
Ha erfarenhet från branschen
Kunna jobba obekväm arbetstid
Stresstålig
KvalitetsmedvetenStor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper
Du som söker är målorienterad, uthållig i att få arbetet slutfört, har modet?att utmana och agerar självständigt, samtidigt med ett stort kundfokus, god samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt.


Arbetet kräver att du är van vid att hålla ett högt tempo, har lätt för att skapa kontakter och kunna följa rutiner med uppföljning. Vi ger dig utbildning och förväntar oss att du gillar att lära dig nytt. Vi uppskattar om du har erfarenhet från branschen men för personer med rätt egenskaper är vi villiga att via Massimo Academy hjälpa dig in i branschen.


Några personliga egenskaper vi uppskattar
Vi söker dig som
Ser kunden i ögonen och ger dem ett bemötande som är bättre än de trodde var möjligt
Ser detaljer och tar tag i saker
Tar extra mycket ansvarDu som söker arbetet som platschef bör vara
Strukturerad
Tydlig i din kommunikation
Ha erfarenhet från branschen
Kunna följa processer och upparbetade rutiner
Kunna planeraKarriärvägar
Inom Massimo finns för den rätte framtida karriärvägar.


Grundutbildning
Grundutbildning kommer att ges i Linköping med reservation för att enstaka praktiska moment kan komma att ges i Norrköping under några få dagar.


Linköping & Norrköping
Massimo söker även en platschef och restaurangbiträden till Massimo i centrala Linköping och en vice platschef samt restaurangbiträden till nyetablering som öppnar inom kort i Norrköping city. Dessa restauranger har andra öppettider än ovan nämnda Åtvidaberg.


Vi rekryterar löpande
Vi rekryterar löpande och önskar att du skickar CV samt kort text om dig själv. Vänta inte med ansökan.


Kontaktperson
Rekryteringsprocess och förutbildning hanteras av Serieentreprenörshögskolan i samarbete med Kompetensbyggarna Sverige AB. Du blir anställd direkt av Massimo.
För frågor gällande rekrytering vänligen kontakta Madeleine Svec på [email protected] Visa mindre

Kock sökes till foodtruck

Ansök    Sep 13    Le, Van Thay    Specialkock
Asian Food Take Away är en food-truck i centrala Åtvidaberg med inriktning på asiatiska maträtter. Vi har take-away och en liten uteservering. Vi har behov att anställa en kock då det senaste tiden varit ökad omsättning. Vi söker därför en kock med kunskaper speciellt om asiatisk mat. Vi önskar att du har god kockutbildning och erfarenhet av att arbeta i en asiatisk restaurang. Goda kunskaper om asiatiska maträtter och dess råvaror krävs. Du ska vara stres... Visa mer
Asian Food Take Away är en food-truck i centrala Åtvidaberg med inriktning på asiatiska maträtter. Vi har take-away och en liten uteservering.
Vi har behov att anställa en kock då det senaste tiden varit ökad omsättning. Vi söker därför en kock med kunskaper speciellt om asiatisk mat. Vi önskar att du har god kockutbildning och erfarenhet av att arbeta i en asiatisk restaurang. Goda kunskaper om asiatiska maträtter och dess råvaror krävs. Du ska vara stresstålig och lätt att samarbeta med. Du ska kunna planera för en meny, planera inköp av råvaror och se till att en god livsmedelshygien förekommer på arbetsplatsen. Visa mindre

Massimo söker nya stjärnor till sin nya restaurang i Åtvidaberg!

Massimo är den pizzakedja som fokuserar mest på kvalitet till rimlig prisklass, en verksamhet under snabb utveckling. Hjärtat i Massimos verksamhet är att sprida fantastiska smakupplevelser och göra pizza mer hälsosamt Vi arbetar dagligen på att vara något utöver det vanliga Vår VM-meriterade kock utvecklar löpande nya smakupplevelser som våra pizzakonstnärer tillagar. Att jobba på Massimo innebär att arbetet varje dag utförs med stor effektivitet, eng... Visa mer
Massimo är den pizzakedja som fokuserar mest på kvalitet till rimlig prisklass, en verksamhet under snabb utveckling.


Hjärtat i Massimos verksamhet är att sprida fantastiska smakupplevelser och göra pizza mer hälsosamt


Vi arbetar dagligen på att vara något utöver det vanliga
Vår VM-meriterade kock utvecklar löpande nya smakupplevelser som våra pizzakonstnärer tillagar.
Att jobba på Massimo innebär att arbetet varje dag utförs med stor effektivitet, engagemang och passion för restaurangens huvudmål – att leverera Sveriges bästa Pizzor!
Idag äts Massimos pizzor inte bara hemma i soffan utan som affärslunch och på bröllop. Det sker regelbundet att människor åker 20-30 mil enkel väg för att äta på Massimo.


Till vår nybyggda fastfoodrestaurang med avhämtningsfokus söker vi blivande pizzakonstnärer
Vi söker
3 st. restaurangbiträden (samma personal arbetar i köket och i servering)
1 st. platschefTider
Vi ser helst att du kan arbeta motsvarande heltid men anpassningar kan ske i schemaläggning. Restaurangen har öppet kvällar och helger.


Grundkrav
För att bli aktuell för tjänsten har vi följande grundkrav:
Kunna flytande svenska i tal och skrift
Ha erfarenhet från branschen
Kunna jobba obekväm arbetstid
Stresstålig
KvalitetsmedvetenStor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper
Du som söker är målorienterad, uthållig i att få arbetet slutfört, har modet?att utmana och agerar självständigt, samtidigt med ett stort kundfokus, god samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt.


Arbetet kräver att du är van vid att hålla ett högt tempo, har lätt för att skapa kontakter och kunna följa rutiner med uppföljning. Vi ger dig utbildning och förväntar oss att du gillar att lära dig nytt. Vi uppskattar om du har erfarenhet från branschen men för personer med rätt egenskaper är vi villiga att via Massimo Academy hjälpa dig in i branschen.


Några personliga egenskaper vi uppskattar
Vi söker dig som
Ser kunden i ögonen och ger dem ett bemötande som är bättre än de trodde var möjligt
Ser detaljer och tar tag i saker
Tar extra mycket ansvarDu som söker arbetet som platschef bör vara
Strukturerad
Tydlig i din kommunikation
Ha erfarenhet från branschen
Kunna följa processer och upparbetade rutiner
Kunna planeraKarriärvägar
Inom Massimo finns för den rätte framtida karriärvägar.


Grundutbildning
Grundutbildning kommer att ges i Linköping med reservation för att enstaka praktiska moment kan komma att ges i Norrköping under några få dagar.


Linköping & Norrköping
Massimo söker även en platschef och restaurangbiträden till Massimo i centrala Linköping och en vice platschef samt restaurangbiträden till nyetablering som öppnar inom kort i Norrköping city. Dessa restauranger har andra öppettider än ovan nämnda Åtvidaberg.


Vi rekryterar löpande
Vi rekryterar löpande och önskar att du skickar CV samt kort text om dig själv. Vänta inte med ansökan.


Kontaktperson
Rekryteringsprocess och förutbildning hanteras av Serieentreprenörshögskolan i samarbete med Kompetensbyggarna Sverige AB. Du blir anställd direkt av Massimo.
För frågor gällande rekrytering vänligen kontakta Madeleine Svec på [email protected] Visa mindre

Timvikarier till kostverksamheten

Ansök    Mar 31    Åtvidabergs kommun    Kock, storhushåll
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

 I Åtvidabergs kommun tillagar och serverar vi hållbara och goda måltider som ger nöjda matgäster och stolt personal. Vi söker Dig som är engagerad och kunnig inom kök och service. Du har en vilja att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster!

Vi söker nu kockar och köksbiträden, som vill vikariera inom våra kök i förskola och skola.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, vilket innebär beredning eller matlagning, städning, disk, servering och dokumentering av egenkontroll. 

Vi söker Dig som är

-          utbildad kock/köksbiträde eller har erfarenhet från arbete i kök.

-          goda kunskaper om specialkost är önskvärt och det är meriterande om du har god datavana

-          det är önskvärt att du har körkort

Vi söker dig som serviceinriktad och kan samarbeta med arbetskamrater och våra gäster. Du är självständig och tar eget ansvar. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och du en förmåga att vara flexibel. Att vara noggrann och ordningsam är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. Du ska vara bra på att ta egna initiativ och ha viljan att rycka in där det behövs.

Om anställningarna
Anställningarna är timvikariat vid behov och vid eventuella längre vikariat. Som vikarierande kock kommer du att ersätta någon som är sjuk eller är ledig i olika kök. Storleken på köken varierar. Ensamarbete förekommer.

Ansökan
Inkom med din ansökan senast den 19 april. Skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök" nedan. Vi gör löpande urval och rekrytering så välkommen med din ansökan snarast möjligt. Tillträde sker löpande.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vikarierande kostchef

Ansök    Jun 17    Åtvidabergs kommun    Kostchef
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Kostverksamheten i Åtvidabergs kommun tillagar varje dag 2200 måltider per dag till förskola, skola och äldreomsorg. Verksamheten har ett stort fokus på hållbara måltider och ett pågående arbete är att arbeta för ett minskat matsvinn i alla led.

Vi söker nu en kostchef som fortsätta med det strategiska arbetet med rutin- och processer. Du kommer ha ett övergripande ansvar för menyplanering utifrån rådande riktlinjer och rekommendationer om näringsriktiga måltider till förskola, skola och äldreomsorg. Du kommer även vara delaktighet i upphandlingar och avtalsuppföljningar.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom kostvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi ser att du chefserfarenhet sedan tidigare. Har du arbetat i storkök ser vi det om meriterande. Arbetet kräver att du har B-körkort.

Du är självgående och har ett strukturerat och arbetssätt där du planerar och organiserar ditt arbete effektivt. Du har en god förmåga att motivera och leda dina medarbetare för att nå uppsatta mål genom skapa delaktighet att engagemang i gruppen.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat under perioden september 2020 till sommaren 2021 på 100 %.

Om ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 juli. Varmt välkommen med din ansökan!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Restaurangbiträde

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

I Åtvidabergs kommun tillagar och serverar vi hållbara och goda måltider som ger nöjda matgäster och stolt personal. Vi söker dig som är engagerad och kunnig inom kök och service. Du har en vilja att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster!

Kostverksamheten i Åtvidabergs kommun söker restaurangbiträde till vår skolrestaurang i Grebo. Grebo skola är en skola med förskoleklass upp till årskurs 6.

Arbetet innebär beredning, viss tillagning av baskomponenter, städning, disk, servering och dokumentering av egenkontroll.

Vi söker dig som har en utbildning inom hotell- och restaurang på gymnasienivå eller likvärdig eftergymnasial utbildning eller har erfarenhet från arbete i kök.

Vi ser att du är serviceinriktad och kan samarbeta med arbetskamrater och våra gäster. Uppdraget innebär till viss del ensamarbete, vilket förutsätter att du är självständig och tar eget ansvar. Du trivs att arbeta i ett högt tempo. Att vara noggrann och ordningsam är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat under läsåret 2020/2021, med eventuell chans till förlängning. Omfattningen är 50 %.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 21 juni!

 


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Visa mindre

Timvikarier till kostverksamheten

Ansök    Feb 13    Åtvidaberg kommun    Kock, storhushåll
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

 I Åtvidabergs kommun tillagar och serverar vi hållbara och goda måltider som ger nöjda matgäster och stolt personal. Vi söker Dig som är engagerad och kunnig inom kök och service. Du har en vilja att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster!

Vi söker nu kockar och köksbiträden, som vill vikariera inom våra kök i förskola och skola.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, vilket innebär beredning eller matlagning, städning, disk, servering och dokumentering av egenkontroll. 

Vi söker Dig som är

-          utbildad kock/köksbiträde eller har erfarenhet från arbete i kök.

-          goda kunskaper om specialkost är önskvärt och det är meriterande om du har god datavana

-          det är önskvärt att du har körkort

Vi söker dig som serviceinriktad och kan samarbeta med arbetskamrater och våra gäster. Du är självständig och tar eget ansvar. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och du en förmåga att vara flexibel. Att vara noggrann och ordningsam är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. Du ska vara bra på att ta egna initiativ och ha viljan att rycka in där det behövs.

Om anställningarna
Anställningarna är timvikariat vid behov och vid eventuella längre vikariat. Som vikarierande kock kommer du att ersätta någon som är sjuk eller är ledig i olika kök. Storleken på köken varierar. Ensamarbete förekommer.

Ansökan
Inkom med din ansökan senast den 8 mars. Skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök" nedan. Vi gör löpande urval och rekrytering så välkommen med din ansökan snarast möjligt. Tillträde sker löpande.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Säsongsarbete på hotell/restaurang i natursköna Borkhult, Åtvidaberg

Ansök    Dec 10    Borkhult Lapphem    Restaurangbiträde
Vi är ett familjeföretag som driver ett litet hotell med restaurang i den gamla byn Borkhult utanför Åtvidaberg i Östergötland. Här bygger vi vår dröm om ett kulturhus på landet med konst, musik och mat i en historisk och naturskön miljö. Huset Lapphem är en gammal arbetarbostad där vi hyr ut fyra lägenheter/hotellrum, i källaren finns kaféet där vi serverar våra omtalade sylt- och matvåfflor och där frukosten serveras för våra gäster som bor i hotellet. I... Visa mer
Vi är ett familjeföretag som driver ett litet hotell med restaurang i den gamla byn Borkhult utanför Åtvidaberg i Östergötland. Här bygger vi vår dröm om ett kulturhus på landet med konst, musik och mat i en historisk och naturskön miljö.
Huset Lapphem är en gammal arbetarbostad där vi hyr ut fyra lägenheter/hotellrum, i källaren finns kaféet där vi serverar våra omtalade sylt- och matvåfflor och där frukosten serveras för våra gäster som bor i hotellet. I huset finns även en bakstuga som det går bra att baka i för den som får feeling.
Till sommaren 2020 söker vi glada medarbetare som vill ingå i vårt härliga team. Vi vill tillsätta tre tjänster varav en av dem har ett övergripande ansvar för kafé- och restaurangverksamheten. Arbetsuppgifterna är varierande, allt från att jobba i köket, i serveringen eller ta hand om lägenheterna/hotellrummen. Det ingår att planera och göra inköp, öppning och stängning av kaféet, tillredning, beredning och servering av mat, städa köks- och kafélokaler. Det kan även ingå att vid behov städa och bädda lägenheterna inför uthyrning, och vara med på musikkvällar och vernissager.
En tjänst är på heltid och två tjänster på minst halvtid, timanställning. Arbetstider är skiftande må-sö, kan ibland innebära kvällstid, arbetstider enligt överenskommelse.
Körkort är ett krav. Arbetsplatsen ligger 2 mil från samhället Åtvidaberg.
Det är viktigt att du delar våra värderingar om människors lika värde och kärlek och respekt för djur och natur. Vi arbetar med närproducerat och ekologiskt i möjligaste mån. Tillsammans skapar vi en rolig sommar med bra stämning, god mat, musik och konst.
Du som söker ska vara ansvarstagande, noggrann och strukturerad, gärna med erfarenhet från restaurang eller kafé. Du behöver kunna ta egna beslut och vara en kreativ problemlösare.
Det är jätteviktigt för oss att du är glad och trevlig mot vår gäster och dina medarbetare, det är en väldigt social arbetsplats. Våra gäster frågar ofta om byns historia och om tips i omgivningarna så du ska tycka om att kommunicera och vara tillmötesgående.
Vi lägger stor vikt vid detaljerna och det estetiska och vill att du har förmåga att förmedla den känslan som vi byggt upp.
Om du vill bo på landet under sommaren nära arbetsplatsen går det att ordna uthyrning av rum eller liten lägenhet. Borkhult ligger vackert inbäddad i lummig grönska, med flera badplatser och sjöar i närheten, och stora naturreservat med vandringsleder.
Arbetssäsongen kan variera, det kan bli lite jobb redan i maj men huvuddelen av anställningen kommer vara från mitten av juni till slutet av augusti. Eventuell möjlighet till förlängning och arbete vid behov under höst och vinter. Visa mindre

Timvikarier till kostverksamheten

Ansök    Feb 12    Åtvidaberg kommun    Kock, storhushåll
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

 I Åtvidabergs kommun tillagar och serverar vi hållbara och goda måltider som ger nöjda matgäster och stolt personal. Vi söker Dig som är engagerad och kunnig inom kök och service. Du har en vilja att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster!

Vi söker nu kockar och köksbiträden, som vill vikariera inom våra kök i förskola och skola.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, vilket innebär beredning eller matlagning, städning, disk, servering och dokumentering av egenkontroll. 

Vi söker Dig som är

-          utbildad kock/köksbiträde eller har erfarenhet från arbete i kök.

-          goda kunskaper om specialkost är önskvärt och det är meriterande om du har god datavana

-          det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil då det finns behov av vikarier i ytterområden

Vi söker dig som serviceinriktad och kan samarbeta med arbetskamrater och våra gäster. Du är självständig och tar eget ansvar. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och du en förmåga att vara flexibel. Att vara noggrann och ordningsam är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. Du ska vara bra på att ta egna initiativ och ha viljan att rycka in där det behövs.

Om anställningarna
Anställningarna är timvikariat vid behov och vid eventuella längre vikariat. Som vikarierande kock kommer du att ersätta någon som är sjuk eller är ledig i olika kök. Storleken på köken varierar. Ensamarbete förekommer.

Ansökan
Inkom med din ansökan senast den 8 mars. Skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök" nedan. Vi gör löpande urval och rekrytering så välkommen med din ansökan snarast möjligt. Tillträde sker löpande.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Hotellreceptionschef

Ansök    Okt 17    Villa Baro AB    Receptionschef
Vi söker receptionschef Villa Baro är ett högklassigt upplevelsehotell under förvandling. Just nu renoverar vi, bygger en ny flygel, och en helt ny känsla. Omgivningarna är lika anrika som storslagna och mitt i detta gör vi nu plats för golf, jakt, yoga, natur och kulinariska fullträffar. Ambitionen är hög ­– gästen ska inte bara få med sig en upplevelse, utan även en speciell känsla. Nu söker vi dig som vill bidra till det. Villa Baro står i förvandli... Visa mer
Vi söker receptionschef


Villa Baro är ett högklassigt upplevelsehotell under förvandling. Just nu renoverar vi, bygger en ny flygel, och en helt ny känsla. Omgivningarna är lika anrika som storslagna och mitt i detta gör vi nu plats för golf, jakt, yoga, natur och kulinariska fullträffar. Ambitionen är hög ­– gästen ska inte bara få med sig en upplevelse, utan även en speciell känsla. Nu söker vi dig som vill bidra till det.


Villa Baro står i förvandling och öppnar i ny skepnad under våren 2020. Med på resan behöver vi en receptionschef som kan ansluta i mars, alternativt efter överenskommelse. Vi söker dig som har en liknande tjänst idag, på hotell- eller konferensanläggning.
Vad innebär tjänsten som receptionschef?
·      Du leder driften men deltar också i de uppgifter som utförs av avdelningens övriga personal.
·      Du har resultatansvar för din avdelning och arbetar aktivt med målstyrning och intäkt- och kostnadsprognoser.
·      Du rapporterar till vd och är en del av Villa Baros ledningsgrupp.
·      Du ansvarar för bokningssystem och externa bokningssajter.
·      Du har personalansvar vilket innebär schemaläggning, upplärning, utbildning samt löneredovisning.
·      Du har ett nära samarbete med restaurangen och övriga avdelningar för att gästen ska få en bra upplevelse från ankomst till avresa.
I tjänsten ingår även att anpassa arbetstiderna efter tryck och säsong. Kvällar och helger ingår. Som receptionschef är du ambassadör för Villa Baros värdeord integritet, prana och nytänkande. Och som person tror vi att du är van att driva utveckling, är nytänkande och nyfiken. Du får gärna vara intresserad av golf, men det är inget krav.
Känner du igen dig? Maila din ansökan och cv till vd Marcus Carlgren, senast den
15 november, [email protected]
Eller ring om du har några frågor eller funderingar, 0730-25 40 63.
villabaro.se Visa mindre

Platschef till vårt nya konditori i Åtvidaberg

Ansök    Sep 9    Linds Åtvidaberg    Konditoribiträde
Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 6 platser runt om i Linköping. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum och 2 enheter på US. Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik. Den 1/10 tar vi över den befintliga verksamheten ... Visa mer
Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 6 platser runt om i Linköping. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum och 2 enheter på US. Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik. Den 1/10 tar vi över den befintliga verksamheten Sandelius konditori på torget i Åtvidaberg. Verksamheten är ett klassiskt, anrikt konditori med en historia tillbaka till 1950-talet. Det är en viktig samlingspunkt för kommunens invånare som engagerar, stöttar och har förväntningar verksamheten. Vi som företag och du som platschef måste därför vara både ödmjuk och lyhörd inför uppgiften att förvalta detta arv på bästa sätt. Vi ser även möjligheter att utveckla och förbättra verksamheten så att arbeta här kommer att innebära flera stora utmaningar. Med tillträde snarast söker vi en erfaren platschef till vårt kommande konditori på Torggatan i Åtvidaberg. Att vara platschef hos oss innebär att ansvara för de dagliga arbetet med att hela tiden erbjuda produkter av högsta kvalitét i en trivsam miljö och av trevlig, motiverad personal. Arbetsuppgifterna består i att ha huvudansvaret för alla delar av verksamheten, servering, butik, kök och bageri. Detta omfattar allt från presentationer till beställning av produkter och råvaror samt planering & utveckling av menyer & sortiment.Arbetet innebär också personalansvar när det gäller schemaläggning och personalplanering så att det alltid finns medarbetare med rätt kompetens, vid rätt tid & i rätt antal på plats. Totalt räknar vi med att verksamheten kommer att sysselsätta 7-8 personer med helgpersonal inräknad. Personalansvaret kan också innebära att man vid enstaka tillfällen blir tvungen att lösa situationer som uppstår vid tex. sjukdomar på tider utanför ordinarie öppettider.Visst ytterligare administrativt arbete förekommer i och med ansvaret för egenkontroll, skyltning/varuexponering, varuplock & städning.Platschefens viktigaste uppgift är att leda arbetet med ovanstående uppgifter och få sina medarbetare motiverade & delaktiga i strävan att alltid vara på topp.Förutom att behärska ovanstående arbetsuppgifter tror vi att du är en öppen och glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du klarar av att hålla god ordning och reda och att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.Du som söker tjänsten bör ha minst ett par års erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter, det är meriterande om du har det från restaurang/café branschen men inget absolut krav. Det viktigaste är dina egenskaper som ledare & administratör och viljan att utvecklas och lära sig nya saker.Tjänsten är på heltid och eftersom vi har generösa öppettider med personal på plats 12-14h/dag samt lördagar & söndagar innebär arbetet att man kommer att få jobba vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 19-20 på kvällarna. Man jobbar normalt också varannan lördag & var 4:e söndag enligt vårt nuvarande ”rullande” schema Visa mindre

Serveringspersonal sökes till Sandelius i Åtvidaberg

Sandelius konditori AB i Åtvidaberg har en anrik historia som sträcker sig från1950. Bageriet levererar nybakat bröd 362 dagar/år. Verksamheten bedrivs i lokaler på Stora Torget i Åtvidaberg. Företaget har inriktning konditori, bageri, lunch-servering samt events Vi söker en glad intresserad social och ansvarsfull medarbetare som brinner för service till Sandelius konditori. Arbetet infattar butikstjänst,servering, städning, disk, tillredning kaffe, smörg... Visa mer
Sandelius konditori AB i Åtvidaberg har en anrik historia som sträcker sig från1950. Bageriet levererar nybakat bröd 362 dagar/år. Verksamheten bedrivs i lokaler på Stora Torget i Åtvidaberg. Företaget har inriktning konditori, bageri, lunch-servering samt events Vi söker en glad intresserad social och ansvarsfull medarbetare som brinner för service till Sandelius konditori. Arbetet infattar butikstjänst,servering, städning, disk, tillredning kaffe, smörgåsar,och cafemeny.Du skall vara van att hantera stress och en lagspelare med ett leende på läpparna Serveringspersonal sökes till Sandelius i Åtvidaberg, för dags - kvälls och helgpass.Tjänsten kan tillträdas omgående.Du ska vara kvick i benen, alltid ett leende, social, öppen och lättlärd.Du ska kunna hantera stress och vara noggrann. Arbetet innebär servering, butik, disk, städning etc.Om du även har utbildning inom bageri och/eller konditori eller kallskänk så är det ett jätteplus.Vi är mycket måna om våra gäster och vi har en familjär miljö.Om du tror att det passar in på dej så hör av dej Visa mindre