Lediga jobb som Hantverksyrken i Åtvidaberg

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Åtvidaberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Åtvidaberg som finns hos arbetsgivaren.

CNC-operatör & möbelsnickare

Ansök    Jul 6    Wittzell Production AB    Möbelsnickare
Wittzell Production är ett möbel -och finsnickeri i Åtvidaberg, som tillverkar måttbeställda möbler och inredning till företag och privatpersoner, över hela landet. Vi ritar, formger, konstruerar och tillverkar det mesta enligt våra beställares önskemål. Vi arbetar med de allra senaste digitala hjälpmedlen för 3D-rendering, CAD och datorstyrd CNC-fräs, med äldre snickerimaskiner ner till de enklaste handverktyg som stämjärn och sandpapper kort sagt. Vi sök... Visa mer
Wittzell Production är ett möbel -och finsnickeri i Åtvidaberg, som tillverkar måttbeställda möbler och inredning till företag och privatpersoner, över hela landet.
Vi ritar, formger, konstruerar och tillverkar det mesta enligt våra beställares önskemål.
Vi arbetar med de allra senaste digitala hjälpmedlen för 3D-rendering, CAD och datorstyrd CNC-fräs, med äldre snickerimaskiner ner till de enklaste handverktyg som stämjärn och sandpapper kort sagt.
Vi söker nu i första hand en erfaren och självgående CNC-operatör, eller en person som vill lära sig och tror sig ha anlag för den typen av jobb. I tjänsten ingår även sedvanliga snickeriarbeten.
Arbetsstyrkan är liten och arbetsklimatet är familjärt med ett högt tempo, varför rätt person är viktigare än formella meriter. Arbetsveckorna är sällan sig lika vilket gör oss mångsidiga och det hinner aldrig bli tråkigt på jobbet.
Om du tycker det verkar spännande så vill vi gärna höra av dig så snart som möjligt! Visa mindre

Leverantörsutvecklare (SQE)- med fokus på processförbättring

Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö. I Åtvidaberg är vi specialiserade på systemintegration och erbjuder et... Visa mer
Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö.

I Åtvidaberg är vi specialiserade på systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Här finns också spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter och kompetens inom avancerade rörlig mekanik. Vid Åtvidabergsenheten är vi ca 300 anställda.

Vad kan vi erbjuda dig?
Brinner du för kvalitetsfrågor och vill få möjlighet att driva processförbättringar som syftar till att utveckla leverantörer och öka kvalitén på inköpta komponenter? Som leverantörsutvecklare hos Scanfil får du den möjligheten. I rollen som leverantörsutvecklare arbetar du i nära samarbete med kollegor i kvalitetsteamet och våra taktiska inköpare med att följa upp befintliga leverantörer samt planera och driva aktiviteter som syftar till att kvalitetssäkra inköpta komponenter. Vår kultur präglas av samarbete, korta beslutsvägar och prestigelöshet.

Arbetsbeskrivning
I arbetet ingår bland annat att:

- självständigt utföra processrevisioner, leverantörsbedömningar och leverantörsuppföljningar.

- analysera kvalitetsutfall och föreslå aktiviteter för att utveckla leverantörer.

- sätta dig in i leverantörers tillverkningsprocesser och stötta med metodkunskap för att hjälpa leverantörerna att förebygga kvalitetsbrister.

- driva kvalitetsutredningar vid avvikelser.

- tillsammans med taktiskt inköp utvärdera nya leverantörer.

- delta i metod- och processutveckling inom kvalitetsområdet.

- utbilda övriga funktioner och leverantörer i kvalitetsverktyg och metoder.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från leverantörsutveckling i tillverkande industri inom mekanik och/eller mekanikområdet. Med fördel har du även praktisk erfarenhet som t.ex. kvalitetsingenjör, produktberedare eller produktionstekniker. Du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god teknisk förståelse för hela processen från utveckling till produktberedning, inköp och produktion.

Som person är du drivande, analytisk och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen bör du ha ett genuint intresse för teknik och kvalitetsfrågor, ha förmåga att entusiasmera och leda förbättringsarbete samt ha god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Eftersom Scanfil verkar på en global marknad sker mycket av kommunikationen på engelska vilket innebär att du behöver behärska engelska väl i både tal och skrift.

Ansökan:
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Karin Skullman, [email protected] För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta rekryterande HR Andreas Apelqvist, [email protected]

Vi vill ha din ansökan senast 22:a januari 2023 men sök gärna redan idag då vi genomför intervjuer löpande. Visa mindre

Vill du jobba på snickeri?

Ansök    Mar 24    Wittzell Production AB    Möbelsnickare
WIttzell Production är ett möbel -och finsnickeri i Åtvidaberg, som tillverkar måttbeställda möbler och inredning till företag och privatpersoner, över hela landet. Vi ritar, formger, konstruerar och tillverkar det mesta enligt våra beställares önskemål. Vi arbetar med de allra senaste digitala hjälpmedlen för 3D-rendering, CAD och datorstyrd CNC-fräs, äldre snickerimaskiner ner till de enklaste handverktyg som stämjärn och sandpapper kort sagt. Vi söker n... Visa mer
WIttzell Production är ett möbel -och finsnickeri i Åtvidaberg, som tillverkar måttbeställda möbler och inredning till företag och privatpersoner, över hela landet.
Vi ritar, formger, konstruerar och tillverkar det mesta enligt våra beställares önskemål.
Vi arbetar med de allra senaste digitala hjälpmedlen för 3D-rendering, CAD och datorstyrd CNC-fräs, äldre snickerimaskiner ner till de enklaste handverktyg som stämjärn och sandpapper kort sagt.
Vi söker nu ytterligare en medarbetare som antingen är erfaren och självgående, eller en person som vill lära sig och tror sig ha anlag för snickeriarbeten.
Arbetsstyrkan är liten och arbetsklimatet är familjärt med ett högt tempo, varför rätt person är viktigare än formella meriter. Arbetsveckorna är sällan sig lika vilket gör oss mångsidiga och det hinner aldrig bli tråkigt på jobbet.
Om du tycker det verkar spännande så vill vi gärna höra av dig så snart som möjligt! Visa mindre

Produktionstekniker till Scanfil i Åtvidaberg

Scanfil söker dig som vill vara med och utveckla deras standardiserade arbetssätt och metoder och ta produktionen till nästa nivå! Om företaget Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Det innebär att vi hjälper kunderna att gå från idé till marknad. Scanfil bidrar med sin unika kompetens inom produktion och utveckling för att kunna producera världsledande produkter. Vi startar upp, producerar, utvecklar, levererar, lagerför och rep... Visa mer
Scanfil söker dig som vill vara med och utveckla deras standardiserade arbetssätt och metoder och ta produktionen till nästa nivå!

Om företaget
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Det innebär att vi hjälper kunderna att gå från idé till marknad. Scanfil bidrar med sin unika kompetens inom produktion och utveckling för att kunna producera världsledande produkter. Vi startar upp, producerar, utvecklar, levererar, lagerför och reparerar produkter. Allt efter kundönskemål. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket ”från idé till verklighet” och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. Vi har idag drygt 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 250 anställda.

Är du nyfiken på vad Scanfils egna anställda har att säga om sitt jobb? Läs mer på: www.skill.se/scanfil

Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker blir du en nyckelperson i Scanfils organisation då du och ditt team skapar förutsättningar för en stabil, konkurrenskraftig produktion. Tillsammans med ett ambitiöst och utvecklingsorienterat team, med goda kunskaper inom produktionsteknik, jobbar ni med att utveckla deras standardiserade produktionsupplägg och sätter upp produktionsflöden för nya produktionsområden. Frågor som du kommer ställas inför är: Hur kan produktionsteknik utvecklas för att skapa ytterligare värde för verksamheten och dess kunder? Vilka förbättringar behöver vi göra för att möta nuvarande och framtida utmaningar?

Ett axplock av vad du kommer göra om dagarna:
- Granska ritningar och specifikationer för att avgöra produktions- kostnads- och kvalitetskrav
- Föreslå lösningar för optimering av produktionsprocessen
- Beräkna monteringstider för nya produkter
- Skriva och utveckla monteringsanvisningar med fokus på kvalitet och effektivitet
- Utveckla och standardisera produktionsprocesser
- Fika, trivas och umgås med kollegor som trivs på sin arbetsplats

Du kommer arbeta i nära samverkan med programchefer, projektledare, produktionsledning och produktionspersonal och du rapporterar till produktionstekniska chefen på enheten i Åtvidaberg.


Din profil
Vi tror att du som söker har erfarenhet från tillverkande industri och är van att arbeta med standardiserade arbetssätt och metoder. Du finner motivation i samarbetet med andra och drivs av att skapa optimala lösningar för verksamheten. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning som grund med inriktning mot produktionsteknik, mekanik eller produktionsekonomi alternativt förvärvat motsvarande erfarenhet i din yrkeskarriär.

Som person har du ett genuint tekniskt intresse och en vilja att ”finna lösningar där andra ser problem”. Ditt team och dina närmsta kollegor kommer uppskatta dig då du är en trygg person som kan kommunicera, visualisera och vara tydlig i en komplex miljö.

I övrigt ser vi att du:
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Behärskar engelska i tal och skrift
- Har förståelse för ritningar och produktunderlag

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av medicinteknisk tillverkning
- Erfarenhet av arbete i affärssystem IFS

Vad vi erbjuder: Vi erbjuder dig en tjänst på ett certifierat karriärföretag, som värnar om personalen, främjar intern rörlighet och där du tydligt kan se effekterna av ditt arbete.
Sökord: industriell ekonomi, maskinteknik, elektronik, produktionsteknik, industrial engineering, production engineering, production engineer, produktionstekniker, Mechanical engineer, CAD, industri, tillverkande industri, IFS


Ansökningsförfarande
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Om du har frågor är du välkommen att ringa eller maila ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Johansson, 0721–412848, [email protected] Sista ansökningsdag 2020-02-29. Urvalsarbetet påbörjas efter att ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

konditor sökes

Ansök    Mar 30    Sandelius Konditori i    Bagare/Konditor
sandelius konditori ligger på stora torget i åtvidaberg. vi söker en driven konditor som vill utveckla sitt hantverk. Visa mer
sandelius konditori ligger på stora torget i åtvidaberg. vi söker en driven konditor som vill utveckla sitt hantverk. Visa mindre

Ledigt jobb som snickare till husindustrin i Åtidaberg

Om företaget Är du en självgående, noggrann och ansvarsfull person som drivs av att få vara en del av ett framgångsrikt team och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Snickare till husindustri hos Lernia vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Snickare till husindustri kommer du att arbeta i en husindustri,... Visa mer
Om företaget

Är du en självgående, noggrann och ansvarsfull person som drivs av att få vara en del av ett framgångsrikt team och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Snickare till husindustri hos Lernia vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Snickare till husindustri kommer du att arbeta i en husindustri, främst med produktion av träfasader. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Arbetsuppgifterna kan innehålla allt ifrån bygga takstolar, väggar, bjälklag, modul-tillverkning men även gipsning, sätta lister och andra moment.

Formell kompetens

Till rollen som Snickare till husindustri söker vi framförallt dig som är en driven och lyhörd person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av liknande arbete, men det är inget krav.

- Du har en godkänd gymnasieutbildning, gärna inom bygg
- B-körkort samt tillgång till bil, truckkort eller traverskort är meriterande
- Du har god kännedom inom ritningsläsning
- Hantering av spikpistol är ett krav och hantering av övriga handmaskiner är meriterande

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du besitter ett praktisk handlag, har hög arbetsmoral, pålitlighet och god förmåga till samarbete. Vi önskar att du trivs med att ha ett fysiskt arbete. Vi ser att du som anställd hos oss är utåtriktad och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare då du kommer att vara vårt ansikte utåt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning med chans till övertag, heltid, placering Åtvidaberg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre