Lediga jobb som Elektronikkonstruktör i Åtvidaberg

Se lediga jobb som Elektronikkonstruktör i Åtvidaberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Åtvidaberg som finns hos arbetsgivaren.

Labview/Teststandutvecklare för Elektroniktester

Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö. Bolaget har idag 3500 anställda i Europa, USA och Kina. I Åtvidaberg ä... Visa mer
Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö.

Bolaget har idag 3500 anställda i Europa, USA och Kina. I Åtvidaberg är vi specialiserade på systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Här finns också spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter och kompetens inom avancerade rörlig mekanik. Vid Åtvidabergsenheten är vi ca 300 anställda.

Vi söker en ny kollega som ska arbeta med Labview/Teststandutveckling och som vill vara en del i vår ambition att ligga i framkant av teknisk utveckling och innovation!

Vad kan vi erbjuda dig?
Ett varierande arbete där du får växa i en dynamisk och teknisk miljö efter våra kunders behov. Hos oss har vi högt kundfokus och du kommer nära både produktion och kund. Vår kultur präglas av en platt organisation, korta beslutsvägar och prestigelöshet. Rollen är placerad på vår utvecklingsavdelning.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består bland annat av produkt- och testutveckling inom elektronik och mjukvara. Ofta innebär det en komplett testutveckling omfattande såväl mjukvara som hårdvarukonstruktion för kretskort eller komplexa produkter.

Ett uppdrag startar med elektronikutveckling för att koppla objektet till vårt teststystem. Du skriver sedan ett program i Labview/Teststand för att kommunicera med testobjektet och aktivera de funktioner som ska mätas.

Vårt testsystem är helt nyutvecklat och innehåller en bred standarduppsättning som uppfyller de flesta testkraven, men med gott om utrymme för expansion när så behövs.

Din profil
Vi söker en ambitiös testutvecklare/mjukvaruingenjör med ett stort intresse för konstruktion och produktion. Du är driven och intresserad av att utvecklas, har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. För att trivas i rollen behöver du trivas med att arbeta i grupp.

Goda kunskaper inom programmering är ett krav i denna tjänst, särskilt Labview/Teststand. Vidare behöver du vara utbildad Högskoleingenjör eller motsvarande. Kunskaper inom hårdvarukonstruktion är meriterande samt erfarenhet inom elektromekaniska konstruktioner.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Erik Malmborg, [email protected] För frågor kring
rekryteringsprocessen kontakta rekryterande HR Marie Sjödin, [email protected]

Senast 30 september vill vi ha din ansökan! Visa mindre