Lediga jobb som Ekonomichef i Åtvidaberg

Se lediga jobb som Ekonomichef i Åtvidaberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Åtvidaberg som finns hos arbetsgivaren.

Ekonom med helhetsansvar

Ansök    Jun 7    Unik Resurs i Sverige AB    Ekonomichef
Företagspresentation Vill du vara en del av ett bolag i expansiv fas inom e-handel? Brinner du för ekonomiarbete och vill bygga upp en bra struktur för ekonomiflödet i din roll som Ekonomiansvarig? Vi söker både dig som är intresserad av ett konsultuppdrag på hel- eller deltid samt dig som kan vara intresserad av anställning på längre sikt i rollen som Ekonomiansvarig. Arbetsuppgifter och ansvarsområden Du ansvarar för och arbetar med hela bolagets ekon... Visa mer
Företagspresentation

Vill du vara en del av ett bolag i expansiv fas inom e-handel? Brinner du för ekonomiarbete och vill bygga upp en bra struktur för ekonomiflödet i din roll som Ekonomiansvarig? Vi söker både dig som är intresserad av ett konsultuppdrag på hel- eller deltid samt dig som kan vara intresserad av anställning på längre sikt i rollen som Ekonomiansvarig.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du ansvarar för och arbetar med hela bolagets ekonomi och den löpande redovisningen i bolaget, inklusive månads- och årsbokslut. Du agerar också controller i form av att stötta verksamheten avseende ekonomiska analyser. Du blir del av ett mindre bolag och ett team där alla arbetar tillsammans för att nå verksamhetens mål.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt arbeta med löpande redovisning samt göra månads- och årsbokslut. Du kan kommunicera i tal och skrift på svenska samt engelska och du har god vana av att arbeta i system. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att sätta upp rutiner och en process för det ekonomiska flödet.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Elin Alm och nås på 076-945 34 35 eller på [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre