Lediga jobb som Bygg och anläggning i Åtvidaberg

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Åtvidaberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Åtvidaberg som finns hos arbetsgivaren.

Maskinförare

Ditt nya jobb Vi söker nu maskinförare till våra kunder i Östergötland. Vi söker dig som har god erfarenhet av att köra hjullastare. Detta är en trevlig arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en marknadsmässig lön. Uppdraget kommer starta omgående. Arbetsuppgifter I rollen som hjullastarförare arbetar du med olika arbetsuppgifter. Du kommer att lasta och lossa lastbilar utomhus. Du kommer köra grus och material i skopa. Arbetet ställer k... Visa mer
Ditt nya jobb
Vi söker nu maskinförare till våra kunder i Östergötland. Vi söker dig som har god erfarenhet av att köra hjullastare. Detta är en trevlig arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en marknadsmässig lön. Uppdraget kommer starta omgående.
Arbetsuppgifter
I rollen som hjullastarförare arbetar du med olika arbetsuppgifter. Du kommer att lasta och lossa lastbilar utomhus. Du kommer köra grus och material i skopa. Arbetet ställer krav på precision och hög service nivå. Du arbetar både tillsammans med kollegor och självständigt.
Att ha erfarenhet och behörigheter av andra maskiner såsom, teleskoplastare, truck med mera ser vi som ett stort pluss!
Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi erbjuder dig
Heltidsanställning
kollektivavtal och bra anställningsvillkor
Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring och pensionsförsäkring.
Härliga kollegor!Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!
Välkommen till Ledri AB


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projekt- och Underhållsledare - Vattenfall Services, Mellansverige

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vi på Vattenfall Services förstärker nu vår verksamhet med fler Projekt- och Underhållsledare, i hela Sverige. Exempel på placeringsorter: Uppsala, Järfälla, Sollentuna, Solna, Östhammar, Norrköping, Nyköping, Åtvidaberg och Eskilstuna. Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar och är en viktig del i arbetet med att göra Sverige fossilfrit... Visa mer
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vi på Vattenfall Services förstärker nu vår verksamhet med fler Projekt- och Underhållsledare, i hela Sverige. Exempel på placeringsorter: Uppsala, Järfälla, Sollentuna, Solna, Östhammar, Norrköping, Nyköping, Åtvidaberg och Eskilstuna.
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar och är en viktig del i arbetet med att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare. Hos oss finns det stora möjligheter att bygga och bredda din kompetens tillsammans med hjälpsamma och branschkunniga kollegor. Din arbetsinsats bidrar till höjd leveranssäkerhet i Sveriges viktigaste infrastruktur.


Vad gör en Projekt-/Underhållsledare hos oss?
Rollen som Projekt-/Underhållsledare kräver att du kan arbeta självständigt samtidigt som det även krävs stort fokus på samarbete och kommunikation. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ansvara för planering, genomförande samt ekonomiskt och tekniskt utfall i dina projekt/uppdrag. Du är vår representant i kontakt med kund och den som säkerställer att miljö- och arbetsmiljörutiner följs i dina projekt/uppdrag.
I din roll förväntas du aktivt bidra till att vi tillsammans skapar Sveriges säkraste arbetsplats. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services!


Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:
Etablerat dig inom eldistributionsbranschen alternativt har projektledaregenskaper och ett stort intresse och vilja att lära dig eldistribution.
Datorvana (Office-paketet) samt en administrativ förmåga då du kommer arbete processtyrt i olika data- och ärendehanteringssystem.
Kompetens inom elområdet alternativt övergripande elkännedom är meriterande
B-körkort, då dagsresor under dagtid förekommer i tjänsten.
Kunskap i svenska språket, både i tal och skrift
Erfarenhet från entreprenadbranschen, vilket är meriterande

Som ledare hos oss ser vi också att du tar ansvar och har ett stort engagemang för dina uppdrag. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du skulle aldrig låta lönsamhet gå före säkerhet. Du är som person aktiv, öppen och positiv och din ledarstil ska kunna uppmuntra och motivera andra lika mycket som du kan kravställa och leda dig själv.


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi säljer elkraftstjänster och levererar processtyrt i våra kundavtal inom en mål- och projektorienterad organisation.


Placeringsort
Vi söker nya medarbetare över stora delar av Sverige så vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan!


För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Johanna Marklund, [email protected] Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chefer enligt nedan:
Norrbotten/Västerbotten – Johan Olsson Lasu
Västernorrland/Gävleborg – Bertil Jacobsson
Uppsala/Stockholm/Västmanland – Dick Larsson
Södermanland/Östergötland – Lars Malmqvist
Jönköping/Kalmar/Västra Götaland – Magnus Strömblad och Martin Sandin
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 21 september! På grund av att vi söker kandidater över en stor geografi kan svarstiden vara något längre. Urval sker efter sista ansökningsdag.


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på: Vattenfall Services


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Målare med erfarenhet

Kundföretaget: Till vår kund som är ett fastighetsbolag söker vi nu en kunnig målare som vill vara med och fräscha upp flera olika fastigheter i Åtvidaberg. Fastighetsbolaget äger bland annat flera fastigheter i Åtvidaberg men även i övriga delar av Östergötland. Fastigheterna består till största del av bostadsfastigheter.   Arbetsbeskrivning Flera bostadsfastigheter i Åtvidaberg ska nu fräschas upp i form av målning och renovering av fasader, målning... Visa mer
Kundföretaget:

Till vår kund som är ett fastighetsbolag söker vi nu en kunnig målare som vill vara med och fräscha upp flera olika fastigheter i Åtvidaberg.

Fastighetsbolaget äger bland annat flera fastigheter i Åtvidaberg men även i övriga delar av Östergötland. Fastigheterna består till största del av bostadsfastigheter.  

Arbetsbeskrivning
Flera bostadsfastigheter i Åtvidaberg ska nu fräschas upp i form av målning och renovering av fasader, målning av trapphus samt övriga utrymmen som t.ex. tvättstugor och förråd med mera.   
Arbetet består alltså av rena och konkreta måleriuppdrag med tillhörande grundarbete och så vidare.   
 
Arbetet sker till att börja med antingen i ett projekt under cirka 6 månader eller på deltid. Här har du själv chansen att utforma tjänsten och arbetstiderna är flexibla och du får själv chansen att till viss del styra hur dina dagar ser ut.

Efter att uppdragen i Åtvidaberg är avslutade finns det möjlighet till förlängning hos antingen vederbörande fastighetsbolag eller någon annan av våra kundföretag.  

Din profil
Du som söker skall kunna vara en självgående målare som kan sätta igång från dag ett och själv se vad som behöver utföras. Arbetet är självständigt och med frihet under ansvar. Du är även en problemlösare som naturligt kommer med egna och spontana idéer och lösningar för att genomföra jobbet så bra och smidigt som möjligt.

Förutom breda kunskaper och en bra erfarenhet krävs det även att du kan utrycka dig i tal och skrift på svenska och/eller engelska samt att du har B-körkort.
 
Krav: 
- Svenska eller engelska i tal och skrift 
- B-körkort

Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt. Så tveka inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Om oss:
Vi bemannar och ombesörjer personalrekryteringar åt företag i Östergötland med omnejd sedan 2007. Vi jobbar mot både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi är precis vad vi heter. Våra uppdragsgivare ska uppleva oss som smidiga och flexibla och det är inte någon slump, att vi än idag samarbetar med samma kunder som när vi en gång startade. Detta samtidigt som kundstocken fylls på ytterligare. Låt oss bygga vidare tillsammans. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Prefabsnickare

På Åtvidabergshus bygger du väggar, bjälklag, takkassetter mm så det är en fördel om du kan läsa byggritningar, hantera maskiner och har en viss materialkännedom. Detta är dock inget krav utan du får lära dig internt. Vi söker dig som är praktisk lagd och är van att arbeta i ett högt tempo. Du ska vara händig, engagerad och vi ser gärna att du har erfarenhet av byggnation i trä. Vi kommer att börja ta in nya medarbetare efterhand så skicka gärna in ans... Visa mer
På Åtvidabergshus bygger du väggar, bjälklag, takkassetter mm så det är en fördel om du kan läsa byggritningar, hantera maskiner och har en viss materialkännedom. Detta är dock inget krav utan du får lära dig internt.


Vi söker dig som är praktisk lagd och är van att arbeta i ett högt tempo. Du ska vara händig, engagerad och vi ser gärna att du har erfarenhet av byggnation i trä.


Vi kommer att börja ta in nya medarbetare efterhand så skicka gärna in ansökan omgående då vi inte väntar till ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Projektledare – Vattenfall Services, flexibel placering

Hos Vattenfall Services finns det stora möjligheter att bygga och bredda din kompetens tillsammans med hjälpsamma och branschkunniga medarbetare och din arbetsinsats bidrar till höjd leveranssäkerhet i Sveriges viktigaste infrastruktur. Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vi på Vattenfall Services förstärker nu vår verksamhet med Projektledare i hela Sverige Din roll som Projektledare Lagarbete och ... Visa mer
Hos Vattenfall Services finns det stora möjligheter att bygga och bredda din kompetens tillsammans med hjälpsamma och branschkunniga medarbetare och din arbetsinsats bidrar till höjd leveranssäkerhet i Sveriges viktigaste infrastruktur.
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vi på Vattenfall Services förstärker nu vår verksamhet med Projektledare i hela Sverige

Din roll som Projektledare
Lagarbete och gemensam målstyrning är en självklarhet samtidigt som du styr din egen verksamhet under eget ansvar. Detta är en bred tjänst där du får många kontaktytor som ger variation och omväxling. Kontorsarbete och administration/uppföljning i olika system varvas med aktiviteter i fält.
Du ansvarar för projektet från det att beställning inkommer tills dess att det är genomfört, slutfakturerat och överlämnat till kund. Flera projekt pågår vanligtvis parallellt och i olika statuslägen, det är därför av vikt att du har en god administrativ förmåga och struktur för att kunna arbeta processtyrt med många variabler och deadlines.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Planering, styrning och kontroll av projekt och gemensamma resurser inom stationer eller lokalnätsdistribution, dvs ny- och ombyggnad av elkraftsanläggningar i stationer eller luft och i mark.
Ansvara för projektens mål avseende tid och kostnader samt att kvalitet – miljö – arbetsmiljökrav i projekten uppfylls.
Uppdatera avtalspliktig information om framdrift och tidslägen mot våra kunder i vårt ärendehanteringssystem
Avropa och delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material.
Ansvara för en korrekt och affärsmässig kommunikation med kunder, externa parter, myndigheter och andra intressenter som är berörda av projektet.
Sammanställa tekniska underlag till förfrågningar och delta i anbudsutvärdering.
Agerar kontaktperson för byggarbetsmiljösamordning BAS-P/U.
Ansvar för slutfakturering, dokumentation, uppföljning och återkoppling till projektorganisationen.Om dig
Vi söker dig som:
Har utbildning inom el, elkraft, eller liknande, gärna inom en högre utbildningsnivå. Alternativt arbetslivserfarenhet som anses likvärdig.
Har datorvana (Office-paketet) samt administrativ förmåga då du kommer arbete processtyrt i olika data- och ärendehanteringssystem.
Har kompetens inom elområdet alternativt övergripande elkännedom och ett stort intresse och vilja att lära dig eldistribution.
Har B-körkort, då det är ett krav eftersom dagsresor under dagtid förekommer i tjänsten.
Talar och skriver svenska obehindrat
Har erfarenhet från entreprenadbranschen är meriterande
Är antingen redan etablerad inom eldistributionsbranschen alternativt har du projektledaregenskaper och ett stort intresse och vilja att lära dig eldistribution.

Dina personliga egenskaper som ledare
Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar. Du skulle aldrig låta lönsamhet gå före säkerhet.
Du är som person aktiv, öppen och positiv och har en förkärlek till att söka kvalitét i dina leveranser. Du brinner för att ha kontroll och gör gärna egna uppföljningar och analyser för att förbättra och förändra. Din ledarstil ska kunna uppmuntra och motivera andra lika mycket som du kan kravställa och leda dig själv.
Stundom är det hög arbetsbelastning och omprioriteringar i en händelsestyrd verksamhet där vi alla måste vara flexibla och bjuda på vår bästa samarbetsförmåga. Du har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar även om det innebär raserade planer och ett merarbete för dig.
I din roll förväntas du aktivt bidra till att vi tillsammans skapar Sveriges säkraste arbetsplats. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services!

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi säljer elkraftstjänster och levererar processtyrt i våra kundavtal inom en mål- och projektorienterad organisation.

Mer information
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, [email protected] Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chefer enligt nedan:
Norrbotten/Västerbotten – Johan Olsson Lasu
Västernorrland/Gävleborg/Dalarna – Cecilia Geijer
Uppsala/Stockholm/Västmanland – Dick Larsson
Södermanland/Östergötland – Lars Malmqvist
Jönköping/Kalmar/Västra Götaland – Magnus Strömblad och Martin Sandin

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna.
Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00

Placeringsort: Vi söker över stora delar av Sverige så vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 18 april 2022!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Junior konstruktör till Åtvidabergs Takvåningar

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Åtvidabergs Takvåningar.

Om företaget:

Åtvidabergs Takvåningar är Nordens ledande leverantör av takvåningar och har varit verksamma i mer än 35 år. Företagets affärsidé är tydlig: de bygger en anpassad och unikt producerad takvåning enligt deras kunders önskemål, så länge det är teknisk möjligt och bygglov finns.

Sedan år 1981 har Åtvidabergs Takvåningar monterat fler än 1900 takvåningar, baserat på deras metod. Företagets drivs av värdeorden entreprenörskap, drivkraft och nyfikenhet.
Företaget är beläget i Åtvidaberg och söker nu efter en konstruktör till deras konstruktionsteam!

Arbetsuppgifter:

I rollen som konstruktör ansvarar du för konstruktionsuppdrag där du tar fram ritningar för konstruktion, tillverkning och montage. Du arbetar i team och har ett tätt samarbete internt med sälj-, kalkyl och produktionsavdelningen samt montörer på byggplatser för att kunna utveckla samt kostnadseffektivisera företagets produkter.

Du har en viss kundkontakt i din roll som konstruktör samtidigt som du är mellanhanden mellan produktion och säljare. Därför är det viktigt med ett gott kundbemötande i rollen, då företaget tar fram kundspecifika lösningar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Relevant eftergymnasial teknisk utbildning, exempelvis byggnadsingenjör
• God datorvana och kunskaper i CAD
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Meriterande: arbetslivserfarenhet inom byggbranschen

För att trivas i rollen har du ett stort intresse för att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i fokus, anstränger dig för att leverera lösningar och gillar att göra det där lilla extra. Vidare förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du uppskattar att ha tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsbelastnings utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Utan du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktör, junior konstruktör, Åtvidaberg, Åtvidabergs Takvåningar, Linköping, Norrköping, teknik, bygg, byggbranschen, ingenjör, statik, konstruktion, teknisk kunskap, trä, trähus, CAD, AutoCAD, heltid Visa mindre

Junior konstruktör till Åtvidabergs Takvåningar

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Åtvidabergs Takvåningar.

Om företaget:

Åtvidabergs Takvåningar är Nordens ledande leverantör av takvåningar och har varit verksamma i mer än 35 år. Företagets affärsidé är tydlig: de bygger en anpassad och unikt producerad takvåning enligt deras kunders önskemål, så länge det är teknisk möjligt och bygglov finns.

Sedan år 1981 har Åtvidabergs Takvåningar monterat fler än 1900 takvåningar, baserat på deras metod. Företagets drivs av värdeorden entreprenörskap, drivkraft och nyfikenhet.
Företaget är beläget i Åtvidaberg och söker nu efter en konstruktör till deras konstruktionsteam!

Arbetsuppgifter:

I rollen som konstruktör ansvarar du för konstruktionsuppdrag där du tar fram ritningar för konstruktion, tillverkning och montage. Du arbetar i team och har ett tätt samarbete internt med sälj-, kalkyl och produktionsavdelningen samt montörer på byggplatser för att kunna utveckla samt kostnadseffektivisera företagets produkter.

Du har en viss kundkontakt i din roll som konstruktör samtidigt som du är mellanhanden mellan produktion och säljare. Därför är det viktigt med ett gott kundbemötande i rollen, då företaget tar fram kundspecifika lösningar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Relevant eftergymnasial teknisk utbildning, exempelvis byggnadsingenjör
• God datorvana och kunskaper i CAD
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Meriterande: arbetslivserfarenhet inom byggbranschen

För att trivas i rollen har du ett stort intresse för att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i fokus, anstränger dig för att leverera lösningar och gillar att göra det där lilla extra. Vidare förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du uppskattar att ha tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsbelastnings utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Utan du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktör, junior konstruktör, Åtvidaberg, Åtvidabergs Takvåningar, Linköping, Norrköping, teknik, bygg, byggbranschen, ingenjör, statik, konstruktion, teknisk kunskap, trä, trähus, CAD, AutoCAD, heltid Visa mindre

Kunnig målare till projekt i Åtvidaberg

Kundföretaget: Till vår kund som är ett fastighetsbolag söker vi nu en kunnig målare som vill vara med och fräscha upp flera olika fastigheter i Åtvidaberg. Fastighetsbolaget äger bland annat flera fastigheter i Åtvidaberg men även i övriga delar av Östergötland. Fastigheterna består till största del av bostadsfastigheter.   Arbetsbeskrivning Flera bostadsfastigheter i Åtvidaberg ska nu fräschas upp i form av målning och renovering av fasader, målni... Visa mer
Kundföretaget:

Till vår kund som är ett fastighetsbolag söker vi nu en kunnig målare som vill vara med och fräscha upp flera olika fastigheter i Åtvidaberg.

Fastighetsbolaget äger bland annat flera fastigheter i Åtvidaberg men även i övriga delar av Östergötland. Fastigheterna består till största del av bostadsfastigheter.  

Arbetsbeskrivning
Flera bostadsfastigheter i Åtvidaberg ska nu fräschas upp i form av målning och renovering av fasader, målning av trapphus samt övriga utrymmen som t.ex. tvättstugor och förråd med mera.   
Arbetet består alltså av rena och konkreta måleriuppdrag med tillhörande grundarbete och så vidare.   
 
Arbetet sker till att börja med antingen i ett projekt under cirka 6 månader eller på deltid. Här har du själv chansen att utforma tjänsten och arbetstiderna är flexibla och du får själv chansen att till viss del styra hur dina dagar ser ut.

Efter att uppdragen i Åtvidaberg är avslutade finns det möjlighet till förlängning hos antingen vederbörande fastighetsbolag eller någon annan av våra kundföretag.  

Din profil
Du som söker skall kunna vara en självgående målare som kan sätta igång från dag ett och själv se vad som behöver utföras. Arbetet är självständigt och med frihet under ansvar. Du är även en problemlösare som naturligt kommer med egna och spontana idéer och lösningar för att genomföra jobbet så bra och smidigt som möjligt.

Förutom breda kunskaper och en bra erfarenhet krävs det även att du kan utrycka dig i tal och skrift på svenska och/eller engelska samt att du har B-körkort.
 
Krav: 
- Svenska eller engelska i tal och skrift 
- B-körkort

Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt. Så tveka inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Om oss:
Vi bemannar och ombesörjer personalrekryteringar åt företag i Östergötland med omnejd sedan 2007. Vi jobbar mot både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi är precis vad vi heter. Våra uppdragsgivare ska uppleva oss som smidiga och flexibla och det är inte någon slump, att vi än idag samarbetar med samma kunder som när vi en gång startade. Detta samtidigt som kundstocken fylls på ytterligare. Låt oss bygga vidare tillsammans. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef

Ansök    Jan 13    PEAB AB    Byggnadsingenjör
Vill du bli en del av vår arbetsgrupp på Peab Bygg? Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och bygga framtidens hållbara samhälle. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom Peab, både som person, inom sin yrkesroll eller vidare till annan position inom företaget. Du kommer tillhöra arbetsgruppen i Linköping vilken ingår i Region Bygg Sydost som består av Östergötlands, Jönköpings, Kronoberg och Kalmar län. Roll... Visa mer
Vill du bli en del av vår arbetsgrupp på Peab Bygg? Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och bygga framtidens hållbara samhälle. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom Peab, både som person, inom sin yrkesroll eller vidare till annan position inom företaget. Du kommer tillhöra arbetsgruppen i Linköping vilken ingår i Region Bygg Sydost som består av Östergötlands, Jönköpings, Kronoberg och Kalmar län.

Rollen som platschef
I rollen som platschef blir du en nyckelperson med totalansvar för projekt inom Peab Byggs lokala marknad i och runt omkring Linköping – från start till mål. Du arbetar kund- och resultatinriktat och värdesätter professionell kommunikation med medarbetare, kunder och samarbetspartners. Din huvuduppgift kommer bestå av att planera och leda produktionen, vilket innefattar ansvar för ekonomi, planering, arbetsmiljö, personal samt överlämnande till kunden. Du har en stor och avgörande roll för hur framgångsrikt projektet är och blir.

Vem är du?
För att trivas i rollen som platschef behöver du vara affärsmässig, ha gott tekniskt yrkeskunnande samt förmåga att se möjligheter i arbetet. Du har en fallenhet för ledarskap och är en engagerad, tydlig och kommunikativ ledare som skapar delaktighet och ett gott arbetsklimat. Som platschef är det viktigt att arbeta strukturerat och att ha en förståelse för helheten för att ligga steget före produktionen. Till hjälp i ditt arbete har du, utöver Arbetschef och Projektchef, stödfunktioner såsom kalkyl, arbetsmiljö, inköp, miljö och HR.

Krav

Du som söker har en byggteknisk utbildning alternativt flerårig erfarenhet som ledare inom byggbranschen. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, har god datorvana och innehar B-körkort.

Kontaktuppgifter

Har du frågor som berör tjänsten, kontakta Robert Olsson, Arbetschef, 073-384 84 56 Visa mindre

Träarbetare till Åtvidabergshus

Om tjänsten Är du praktiskt lagd och tycker om att arbeta med kroppen? Värderar du en långsiktig arbetsrelation högt? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vår kund expanderar och söker yrkeskunniga medarbetare. Motivation, engagemang och viljan att lära är ledord som värdesätts högt! Tjänsten är på heltid och innebär en anställning inom Monticos konsultverksamhet i sex månader med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker ... Visa mer
Om tjänsten
Är du praktiskt lagd och tycker om att arbeta med kroppen? Värderar du en långsiktig arbetsrelation högt?
Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vår kund expanderar och söker yrkeskunniga medarbetare.

Motivation, engagemang och viljan att lära är ledord som värdesätts högt!

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning inom Monticos konsultverksamhet i sex månader med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpnade.

Arbetsbeskrivning
Arbetsmomenten är varierande beroende på vilken kompetens du besitter men består till största del av hopsättning av väggar, bjälklag, gipsning, isolering, skivmontage, fönster och plåtar. Meriterande är om du har traverskort samt kan läsa konstruktionsritningar.

Arbetstider:

Måndag - Torsdag: 07.00-16.00
Fredag: 07.00-14.40Vi söker dig som
Vi söker både efter dig som är en erfaren montör eller snickare men också dig som är händig och inte rädd för att lära dig nya saker.
Du som person är lojal, flexibel och tycker om att arbeta med kroppen.
Viktigt är att du trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du trivs i en miljö där du jobbar i team tillsammans med andra men du har också förmåga att arbeta självständigt.
Vidare har du hög arbetsmoral, god arbetsvilja och bjuder gärna på ett gott skratt. Visa mindre

Träarbetare till Åtvidabergshus

* Åtvidabergshus historia sträcker sig tillbaka till 1970-talet, till en fabrikslokal på Stora Örsätter. Här började de rita och konstruera takvåningar och hus i helt egen regi. Idag tillverkas här utfackningsväggar, takstolar, kupor, takkassetter samt väggblock till småhus och flervåningshus. Här arbetar cirka 100 mycket rutinerade medarbetare i modern och flexibel 12 000 kvm produktionsmiljö. De levererar till Sveriges största och mest kvalitetskrävande... Visa mer
*
Åtvidabergshus historia sträcker sig tillbaka till 1970-talet, till en fabrikslokal på Stora Örsätter. Här började de rita och konstruera takvåningar och hus i helt egen regi. Idag tillverkas här utfackningsväggar, takstolar, kupor, takkassetter samt väggblock till småhus och flervåningshus. Här arbetar cirka 100 mycket rutinerade medarbetare i modern och flexibel 12 000 kvm produktionsmiljö. De levererar till Sveriges största och mest kvalitetskrävande byggföretag.

Om tjänsten


Är du praktiskt lagd och tycker om att arbeta med kroppen? Värderar du en långsiktig arbetsrelation högt?
Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vår kund expanderar och söker yrkeskunniga medarbetare.

Motivation, engagemang och viljan att lära är ledord som värdesätts högt!

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning inom Monticos konsultverksamhet i sex månader med möjlighet till att bli övertagen av kund.

Urval och intervjuer sker löpnade.Arbetsbeskrivning
Arbetsmomenten är varierande beroende på vilken kompetens du besitter men består till största del av hopsättning av väggar, bjälklag, gipsning, isolering, skivmontage, fönster och plåtar. Meriterande är om du har traverskort samt kan läsa konstruktionsritningar.

Arbetstider:

Måndag - Torsdag: 07.00-16.00
Fredag: 07.00-14.40Vi söker dig som
Vi söker både efter dig som är en erfaren montör eller snickare men också dig som är händig och inte rädd för att lära dig nya saker.
Du som person är lojal, flexibel och tycker om att arbeta med kroppen.
Viktigt är att du trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du trivs i en miljö där du jobbar i team tillsammans med andra men du har också förmåga att arbeta självständigt.
Vidare har du hög arbetsmoral, god arbetsvilja och bjuder gärna på ett gott skratt. Visa mindre

Snickare inom husindustrin sökes till kommande uppdrag

Om företaget Är du en självgående, noggrann och ansvarsfull person som drivs av att få vara en del av ett framgångsrikt team och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som snickare inom husindustrin hos oss på Lernia vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som snickare inom husindustrin kommer du att främst arbeta m... Visa mer
Om företaget

Är du en självgående, noggrann och ansvarsfull person som drivs av att få vara en del av ett framgångsrikt team och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som snickare inom husindustrin hos oss på Lernia vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som snickare inom husindustrin kommer du att främst arbeta med produktion av träfasader. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetsuppgifterna kan innehålla allt ifrån att bygga takstolar, väggar, bjälklag, modul-tillverkning men även gipsning, sätta lister och andra moment.

Formell kompetens

Vi söker framförallt dig som är en driven, engagerad och lyhörd person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, men det är inget krav.

- Godkänd gymnasieutbildning, gärna inom bygg
- B-körkort samt tillgång till bil
- Truckkort och/eller traverskort är meriterande
- God kännedom inom ritningsläsning
- Hantering av spikpistol är ett krav och hantering av övriga handmaskiner är meriterande

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du besitter ett praktisk handlag, har hög arbetsmoral, pålitlighet och god förmåga till samarbete. Vi önskar att du trivs med att ha ett fysiskt arbete. Vi ser att du som anställd hos oss är utåtriktad och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare då du kommer att vara vårt ansikte utåt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

- Visstidsanställning
- Heltid
- Åtvidaberg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Pema söker trähusarbetare i Åtvidaberg

VÅRT ERBJUDANDE Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. ARBETSBESKRIVNING - Du kommer att arbeta inom tillverkning av nyproducerade villor. Arbetet är inom produktionen av t... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Du kommer att arbeta inom tillverkning av nyproducerade villor. Arbetet är inom produktionen av träfasaderna. I dina arbetsuppgifter ingår ritläsning, sågning, spikning, målning, isolering och montering mm.

DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet som snickare eller motsvarande inom byggbranschen.
- Goda referenser.
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Erfarenhet inom bygg och liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Montör

Om tjänsten Åt vår kund Scanfil söker vi Montörer med el/industriutbildning/mekanikutbildning. Erfarenhet av montering, Industriarbete, El-Tele eller liknande samt truckkort är ett krav. Arbetsbeskrivning Du kommer jobba med montering av Produkter i högt tempo. Du kommer att jobba i ett arbetslag där ni jobbar mot gemensamma mål. Arbetet är slutmontering av olika produkter. Vi söker dig som Vi söker dig som har minst 1-års erfarenhet som montör och har... Visa mer
Om tjänsten
Åt vår kund Scanfil söker vi Montörer med el/industriutbildning/mekanikutbildning.
Erfarenhet av montering, Industriarbete, El-Tele eller liknande samt truckkort är ett krav.


Arbetsbeskrivning
Du kommer jobba med montering av Produkter i högt tempo.
Du kommer att jobba i ett arbetslag där ni jobbar mot gemensamma mål.
Arbetet är slutmontering av olika produkter.


Vi söker dig som
Vi söker dig som har minst 1-års erfarenhet som montör och har goda kunskaper inom montering.
Vi ser gärna att du har gått någon Industrilinje eller Industriprogram med elinriktning på Gymnasiet.

Tillverkningen kan ske i linor med taktade flöden vilket ställer krav på högt tempo, samarbetsförmåga och noggrannhet.
Som person är du ansvarsfull, flexibel, kvalitetsmedveten, ha god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar.
Utbildning inom Industri, El-Tele eller liknande är ett krav.
Goda kunskaper av ritningsläsning är meriterande.
Du bör ha Körkort och tillgång till bil.


Om Montico
Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Visa mindre

Målare/Vaktmästare

Vi behöver en erfaren målare/ vaktmästare som brinner för jobbet. Dina arbetsuppgifter I rollen har du ansvar för underhålls- och reparationsmålning inom vårt fastighetsbestånd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att åtgärda ytskikt och felanmälningar främst i den inre miljön, servicemålning av yttre miljöer kan också förekomma. - skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster. - utföra besiktningar vid av- och inflyttning. - hantera s... Visa mer
Vi behöver en erfaren målare/ vaktmästare som brinner för jobbet.
Dina arbetsuppgifter
I rollen har du ansvar för underhålls- och reparationsmålning inom vårt fastighetsbestånd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att åtgärda ytskikt och felanmälningar främst i den inre miljön, servicemålning av yttre miljöer kan också förekomma.
- skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster.
- utföra besiktningar vid av- och inflyttning.
- hantera serviceanmälan och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
- beställa och följa upp fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete

Vem är du?
För att trivas i rollen bör du gilla att ta ansvar, vara självständig och ha en hög servicekänsla. Du blir en del av ett litet team med härliga kollegor som träffas regelbundet. Vi har full fart när vi jobbar och trivs med att leverera service till våra hyresgäster!

Utbildning & erfarenhet:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik, måleri, snickeri och/eller fastighet. Har du erfarenhet av VVS, lägenhetsbesiktning, ronderingsarbete eller el är det meriterande. B-körkort är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pema söker trähusarbetare i Åtvidaberg

Ansök    Mar 29    Pema People AB    Träarbetare/Snickare
VÅRT ERBJUDANDE Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. ARBETSBESKRIVNING - Du kommer att arbeta inom tillverkning av nyproducerade villor. Arbetet är inom produktionen av tr... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Du kommer att arbeta inom tillverkning av nyproducerade villor. Arbetet är inom produktionen av träfasaderna. I dina arbetsuppgifter ingår ritläsning, sågning, spikning, målning, isolering och montering mm.

DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet som snickare eller motsvarande inom byggbranschen.
- Goda referenser.
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Erfarenhet inom bygg
- Truckkort
- Traverskort .


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema Construction.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Pema Construction är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Park- och driftingenjör

Ansök    Jan 12    Åtvidabergs kommun    Markingenjör
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Som park- och driftingenjör hos oss kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen att bestå av planering, uppföljning, samt handläggning av ärenden som rör kommunens driftområden. Du kommer ha ett fokus på drift och skötsel av parker, planteringar, grönområden och fritidsanläggningar. I samarbete med kommunekologen kommer arbetet även innebära att samordna drift och underhållsåtgärder gällande träd, skog och naturområden. Ditt uppdrag kommer innebära att tillsammans med verksamhetsledaren och de övriga inom enheten Gata & Park ta fram drift- och underhållsplaner för den kommunala parkverksamheten.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom trädgård, drift-/grönyteskötsel eller har arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Vi ser att du har goda kunskaper av grönyteskötesel, plantering samt träd- och naturvård. Du har i tidigare arbeten haft en ledande roll inom drift och skötsel gällande grönytor. Du har god datavana inom office-paketet samt har B-körkort. Vi ser att du har en god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär många kontakter såväl internt i organisationen som externt. Du trivs med att samarbeta med andra och du är prestigelös.

Om anställningen
Anställningen är på heltid och en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2 februari.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

TopWork söker montör till träindustrin...

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kund söder om Åtvidaberg.         Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till kund söder om Åtvidaberg.      
 
Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av träarbete, eller annat praktiskt arbete och/eller erfarenhet. 
 
Vi söker medarbetare för arbete dagtid med uppstart omgående. 
 
Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker montör till träindustrin...

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kund söder om Åtvidaberg.         Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till kund söder om Åtvidaberg.      
 
Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av träarbete, eller annat praktiskt arbete och/eller erfarenhet. 
 
Vi söker medarbetare för arbete dagtid med uppstart omgående. 
 
Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker montör till träindustrin...

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kund söder om Åtvidaberg.         Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till kund söder om Åtvidaberg.      
 
Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av träarbete, eller annat praktiskt arbete och/eller erfarenhet. 
 
Vi söker medarbetare för arbete dagtid med uppstart omgående. 
 
Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker montör till träindustrin...

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kund söder om Åtvidaberg.         Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till kund söder om Åtvidaberg.      
 
Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av träarbete, eller annat praktiskt arbete och/eller erfarenhet. 
 
Vi söker medarbetare för arbete dagtid med uppstart omgående. 
 
Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker montör till träindustrin...

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kund söder om Åtvidaberg.         Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till kund söder om Åtvidaberg.      
 
Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av träarbete, eller annat praktiskt arbete och/eller erfarenhet. 
 
Vi söker medarbetare för arbete dagtid med uppstart omgående. 
 
Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker montör till träindustrin...

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kund söder om Åtvidaberg.         Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till kund söder om Åtvidaberg.      
 
Vi söker dig med erfarenhet från träindustrin. Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av träarbete, eller annat praktiskt arbete och/eller erfarenhet. 
 
Vi söker medarbetare för arbete dagtid med uppstart omgående. 
 
Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Ledig jobb som Trähusarbetare i Åtvidaberg

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i byggbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i byggbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!Att arbeta som konsultI den här rollen kommer du att arbeta med tillverkning av husstommar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att utföra lättare snickeriarbeten och bygga ihop väggar och bjälklag. Du kommer att arbeta på ett svenskt, framgångsrikt och välkänt företag i Åtvidaberg som är verksamt inom bygg- och anläggningsbranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.Är du rätt person för jobbet?Den här tjänsten passar dig som är händig, du behöver ej vara utbildad snickare, och tycker att det är spännande att arbeta med snickeri och tillverkning av husstommar. Du har en fallenhet för praktiskt arbete, har lätt för att samarbeta och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.Vi söker dig som* trivs med fysiskt arbete

* har B-körkort

* behärskar svenska väl i både tal och skrift

* kan uppvisa goda referenser från tidigare arbetsgivare

* kan läsa och bygga efter byggnadsritningar

* kan hantera spikpistol, skruvdragare etc.

Stor vikt kommer läggas vid din person.ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Hur söker du?Du söker med registrerat CV via vår hemsida, www.manpower.se
Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt än via vår hemsida.

Urval sker löpande så tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.KontaktpersonVid eventuella frågor är du välkommen kontakta ansvarig Konsultchef, Pär Lyckbring, via e-post. [email protected]Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Marcussons Entreprenadteknik förstärker arbetslaget!

"Vårt mål är att bli Linköpings mest attraktiva arbetsgivare och leverantör!" Vi söker nu lösningsorienterade och drivna personer som med självförtroende och erfarenhet går in i rollen som medarbetare i vårt dynamiska arbetslag. I din roll som anläggare hos oss så kommer du ha en varierande vardag där kvalitetstänk ständigt är i fokus, givetvis blandat med en vardag med många skratt. Du kommer att ha en varierande vardag då våra jobb är alltifrån större p... Visa mer
"Vårt mål är att bli Linköpings mest attraktiva arbetsgivare och leverantör!"

Vi söker nu lösningsorienterade och drivna personer som med självförtroende och erfarenhet går in i rollen som medarbetare i vårt dynamiska arbetslag.
I din roll som anläggare hos oss så kommer du ha en varierande vardag där kvalitetstänk ständigt är i fokus, givetvis blandat med en vardag med många skratt.
Du kommer att ha en varierande vardag då våra jobb är alltifrån större projekt såsom skolor, husdräneringar, trädgårdsanläggningar och tillbyggnationer av hus.
Vi försöker se till varje persons intresse för att få en så utvecklande arbetsdag som möjligt.
De personer som vi söker är engagerade och ansvarstagande och vi premierar personlig utveckling och framåtanda.
Vi vill spetsa till vårt gäng ytterligare med personal med kvalitéer inom bygg, rörläggning, betong,
maskinförare samt park och trädgård.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och därmed skaffat dig en förståelse och öga för det färdiga resultatet!

 

Har vi fångat ditt intresse?

Då ska du ansöka så snart som möjligt!
Ansökan sker via ansökningsformuläret nedan. Bifoga ditt CV där du beskriver din arbetslivserfarenhet samt ett personligt brev där du berättar mer om dig själv och varför du söker arbetet.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
I denna hyrrekrytering har Marcussons Entreprenadteknik valt att arbeta tillsammans med Pema Construction.
Frågor som rör rekryteringsprocessen besvaras av Wille Ulrikson ([email protected])
Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Visa mindre

Leveransansvarig Projektledare till Åtvidabergs Takvåningar

Vi söker en Leveransansvarig Projektledare till Åtvidabergs Takvåningar! Söker du ett omväxlande arbete där du får ta ett helhetsansvar, då är det denna tjänst du ska söka! Vår affärsidé: Vi bygger en anpassad och unikt producerad takvåning enligt kundens önskemål, så länge det är tekniskt möjligt och det finns bygglov.Drivkraft, engagemang, unika lösningar och kreativitet är framgångsfaktorer som vi lyfter fram i kommunikationen. Tillsammans, profession... Visa mer
Vi söker en Leveransansvarig Projektledare till Åtvidabergs Takvåningar!

Söker du ett omväxlande arbete där du får ta ett helhetsansvar, då är det denna tjänst du ska söka!

Vår affärsidé: Vi bygger en anpassad och unikt producerad takvåning enligt kundens önskemål, så länge det är tekniskt möjligt och det finns bygglov.Drivkraft, engagemang, unika lösningar och kreativitet är framgångsfaktorer som vi lyfter fram i kommunikationen. Tillsammans, professionellt, och kvalitet är de grundläggande värden som vi lever efter.

Om tjänsten

Som leveransansvarig projektledare kommer du arbeta med ochvara inblandad i det mesta som tillverkas och levereras till våra kunder. Rollen är mycket omväxlande och kommer ge dig både utveckling och utmaningar. Som exempel kan du få arbeta med att beställa bygglovsritningar av arkitekt till att planera leverans med hänsyn taget till resterande verksamhet och samordning med konstruktion, produktion samt montage.Arbetsuppgifter såsom att följa upp eventuella besiktningsanmärkningar eller ansvara för avstämning/uppföljning med beställaren gällande avtalsfrågor och tidplan tillsammans med VD och då även ansvara för produktion/tillverkning tillsammans med fabrikschef visar på bredden i rollen.För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Vi är idag 26 anställda och omsätter ca 44 miljoner. Marknadsläget är fortsatt positivt med stor efterfrågan på våra produkter.

Personliga egenskaper och kompetenser

Som person bör du tycka om att arbeta brett med många saker samtidigt och våga och ha förmåga att tänka nytt. Vi söker en person som är kommunikativ, prestigelös, nyfiken och flexibel med ett eget driv att lösa uppgifter. Har du en byggnadsteknisk utbildning från högskola eller liknande yrkeslivserfarenhet är det starkt meriterande. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet och kanske också projektledarerfarenhet men det är inget krav.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. [email protected] Vi kommer arbeta löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 31 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Om Åtvidabergs takvåningar

Det var i Åtvidaberg som allting började för mer än 35 år sedan. Håkan Johansson drev ett husföretag och var övertygad om att det fanns bättre och smartare sätt att bygga ut hus än att bygga till dem på längden eller bredden. Ur en lågkonjunktur och stenhård konkurrens föddes idén att bygga ut på höjden, genom att lyfta på en ny takvåning.

Håkan utvecklade flera nya idéer och sommaren 1981 genomförde han det första lyftet där en hel takvåning, byggd inomhus i en snickerifabrik, monterades på ett befintligt hus i Åtvidaberg.Till den teknik och det kunnande som är grunden för Åtvidabergs Takvåningar än idag. Sedan 1981 har fler än 1500 takvåningar monterats, baserat på vår metod. Visa mindre

Byggnadsinspektör

Ansök    Aug 5    Åtvidaberg kommun    Byggnadsingenjör
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service... Visa mer
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.


Samhällsbyggnadsförvaltningen i Åtvidabergs kommun söker nu en noggrann och ansvarsfull byggnadsinspektör. Som byggnadsinspektör hos oss får du ett självständigt och omväxlande arbete med många givande kontakter i olika miljöer. Vår organisation präglas av framåtanda och vi erbjuder dig ett arbete med korta kontaktvägar och gott samarbete mellan olika funktioner. I din roll bidrar du med engagemang för att utveckla och genomföra våra arbetsuppgifter i enlighet med plan- och bygglagen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som byggnadsinspektör handlägger du ansökningar om lov, förhandsbesked, strandskyddsdispenser, anmälningspliktiga åtgärder och tillsynsärenden. Du ger allmänheten stöd och råd i andra lovrelaterade frågor och hjälper dem i bygglovsprocessen. Du sätter våra kunder i fokus och arbetar aktivt för att de ska vara nöjda. I ditt uppdrag ingår att hålla i samråd och andra möten, göra arbetsplatsbesök, formulera beslut, skrivelser och tjänsteutlåtanden samt föredra ärenden för bygg- och miljönämnden. Beroende på dina tidigare erfarenheter och kunskaper kan även andra arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet komma att omfattas av tjänsten.

Vi söker dig med:  


• Byggnadsingenjörsutbildning eller annan, motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig
• Kunskap om plan- och bygglagen (PBL), plan- och byggförordningen (PBF) samt boverkets byggregler (BBR)
• Förmåga att arbeta både självständigt och i grupp
• Förmåga att kunna läsa och tolka lagar och regler, ritningar och övriga handlingar detta då vi arbetar med myndighetsutövning
• Utåtriktad personlighet
• God kommunikativ förmåga både i tal och skrift
• B-körkort

Om anställningen

Tjänsten är tillsvidare och på 100 %. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Om ansökan

Sista ansökningsdagen är den 25 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Gatuingenjör till Åtvidabergs kommun

Jobbet för dig som vill ta beställaransvar för drift- och underhåll av gatumark och grönytor inom vår kommun. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med vacker natur, sjöar, bad och ett rikt djur- och friluftsliv. I kombination med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter kan du, tillsammans med ca 11 600 andra innevånare, också hitta förutsättningar för ett riktigt bra och innehållsrikt liv. Inom Åtvidabergs kommun är vi cirka 90... Visa mer
Jobbet för dig som vill ta beställaransvar för drift- och underhåll av gatumark och grönytor inom vår kommun.

Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med vacker natur, sjöar, bad och ett rikt djur- och friluftsliv. I kombination med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter kan du, tillsammans med ca 11 600 andra innevånare, också hitta förutsättningar för ett riktigt bra och innehållsrikt liv.

Inom Åtvidabergs kommun är vi cirka 900 kommunanställda som arbetar tillsammans och engagerat för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Vi är en liten kommun med stora fördelar där framåtanda och mod att prova nya lösningar präglar arbetet. Dessutom jobbar vi aktivt för att skapa hållbara arbetsplatser och goda förutsättningar för att våra anställda ska trivas och må bra på sina arbeten.

Välkommen att trivas med oss! Läs mer på www.atvidaberg.se


Det händer mycket i vår kommun just nu, därför behöver Samhällsbyggnadsförvaltningen förstärkas med dig som vill vara med och bygga framtidens Åtvidaberg.


Gatuingenjör som trivs på fältet
Som gatuingenjör har du beställaransvar för drift- och underhåll av gatumark och grönytor inom vår kommun. Vi har inga egna produktionsenheter utan arbetar istället med entreprenörer som utför upphandlade tjänster för drift- och underhåll av gatunätet.

Du kommer ha en central roll i kedjan från utformande av upphandlingsunderlag och granskning av anbud, till att vara kontaktperson under genomförandet och löpande utvärdera arbetet utifrån uppställda mål och ekonomiska ramar.

Vår förvaltning är en liten organisation vilket gör att vi måsta samarbeta över team och avdelningsgränser, ibland får man hjälp – ibland får man hjälpa någon annan. Du kommer därmed vara engagerad i en rad andra frågor, som att planera kommande underhållsbehov och reinvesteringar, planarbete och exploateringar, projektledning m.m. I rollen ligger också att kommunicera med innevånarna i frågor om gatuunderhåll eller vinterväghållning.

Vem är du?
Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från beläggning/anläggning och gatudrift. Vi ser gärna att du har kunskap om LOU och entreprenadjuridik. Vi tror att du har relevant utbildning inom väg och anläggning, men du kan också ha skaffat dessa kunskaper genom din arbetslivserfarenhet. Du har god förhandlingsvana, kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar, och har förmåga att hitta lösningar som ser till helheten för kommun.

Eftersom du kommer att ha många kontakter både internt och externt har du en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar utveckling och samarbetar bra med andra människor. Du är en person som är noggrann, tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Välkommen!
Hos oss får du goda utbildnings och utvecklingsmöjligheter, dessutom ett stort inflytande och ett stort eget ansvar. Så om du letar en inflytelserik roll med strategiskt och operativt innehåll i en organisation med korta beslutsvägar, då kan detta vara helt rätt jobb för dig!

Vi samarbetar med AS&B Executive, för mer information kontakta Mikael Jacobsson 0725–130 690. Din ansökan lämnar du senast den 11/6 via www.asb-executive.se
Välkommen till oss! Visa mindre

Verksamhetsansvarig till Gata och Park till Åtvidabergs kommun

Jobbet för dig som vill göra Åtvidaberg vackert, roligt och säkert! Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med vacker natur, sjöar, bad och ett rikt djur- och friluftsliv. I kombination med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter kan du, tillsammans med ca 11 600 andra innevånare, också hitta förutsättningar för ett riktigt bra och innehållsrikt liv. Inom Åtvidabergs kommun är vi cirka 900 kommunanställda som arbetar tillsammans ... Visa mer
Jobbet för dig som vill göra Åtvidaberg vackert, roligt och säkert!

Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med vacker natur, sjöar, bad och ett rikt djur- och friluftsliv. I kombination med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter kan du, tillsammans med ca 11 600 andra innevånare, också hitta förutsättningar för ett riktigt bra och innehållsrikt liv.

Inom Åtvidabergs kommun är vi cirka 900 kommunanställda som arbetar tillsammans och engagerat för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Vi är en liten kommun med stora fördelar där framåtanda och mod att prova nya lösningar präglar arbetet. Dessutom jobbar vi aktivt för att skapa hållbara arbetsplatser och goda förutsättningar för att våra anställda ska trivas och må bra på sina arbeten.

Välkommen att trivas med oss! Läs mer på www.atvidaberg.se

Det händer mycket i vår kommun just nu, därför behöver Samhällsbyggnadsförvaltningen förstärkas med dig som vill vara med och bygga framtidens Åtvidaberg.

Verksamhetsansvarig till Gata och Park
Jobbet för dig som vill göra Åtvidaberg vackert, roligt och säkert!

Du kommer ha ett övergripande ansvar för planering och genomförandet av skötseln av våra parker, gator och torg. Yttre miljöer vid skolor, fritidsanläggningar, badplatser och även Kopparvallen ingår också i ditt ansvarsområde.
Du och ditt team, som består av fyra kollegor med var sin specialistkompetens, kommer även vara delaktiga i olika utvecklingsprojekt inom kommunen.

Rollen innebär att driva det operativa dagliga arbetet samtidigt som har du ett övergripande ansvar för ekonomi och budget. Du gör kostnadsberäkningar, upphandlingar, prognoser och analyser.
Du är också den som leder arbetet med skötsel- och underhållsplaner och ser digitala verktyg som en självklarhet i arbetet med detta.

Vem är du?
För att lyckas tror vi att du har en relevant utbildningsbakgrund kombinerad med ledarerfarenhet från verksamhetsområdet. Rollen kräver goda administrativa och ekonomiska kunskaper samt även goda kunskaper inom mark, anläggning och byggteknik.

Du uppskattar samarbete och ser ditt ansvarsområde i ett större sammanhang. Flexibilitet och ansvar är en självklarhet liksom samarbete och kommunikation.

Du har god förhandlingsvana, kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar och har förmåga att hitta lösningar som ser till helheten för kommunen.

Välkommen!
Hos oss får du goda utbildnings och utvecklingsmöjligheter, dessutom ett stort inflytande och ett stort eget ansvar. Så om du letar en inflytelserik roll med strategiskt och operativt innehåll i en organisation med korta beslutsvägar, då kan detta vara helt rätt jobb för dig!

Vi samarbetar med AS&B Executive, för mer information kontakta Mikael Jacobsson 0725–130 690. Din ansökan lämnar du senast den 11/6 via www.asb-executive.se
Välkommen till oss! Visa mindre

Leveransansvarig Projektledare till Åtvidabergs Takvåningar

Leveransansvarig Projektledare till Åtvidabergs Takvåningar Vi söker en Leveransansvarig Projektledare till Åtvidabergs Takvåningar! Söker du ett omväxlande arbete där du får ta ett helhetsansvar, då är det denna tjänst du ska söka! Vår affärsidé: Vi bygger en anpassad och unikt producerad takvåning enligt kundens önskemål, så länge det är tekniskt möjligt och det finns bygglov.Drivkraft, engagemang, unika lösningar och kreativitet är framgångsfaktorer ... Visa mer
Leveransansvarig Projektledare till Åtvidabergs Takvåningar

Vi söker en Leveransansvarig Projektledare till Åtvidabergs Takvåningar!

Söker du ett omväxlande arbete där du får ta ett helhetsansvar, då är det denna tjänst du ska söka!

Vår affärsidé: Vi bygger en anpassad och unikt producerad takvåning enligt kundens önskemål, så länge det är tekniskt möjligt och det finns bygglov.Drivkraft, engagemang, unika lösningar och kreativitet är framgångsfaktorer som vi lyfter fram i kommunikationen. Tillsammans, professionellt, och kvalitet är de grundläggande värden som vi lever efter.

Om tjänsten:

Som leveransansvarig projektledare kommer du arbeta med ochvara inblandad i det mesta som tillverkas och levereras till våra kunder. Rollen är mycket omväxlande och kommer ge dig både utveckling och utmaningar. Som exempel kan du få arbeta med att beställa bygglovsritningar av arkitekt till att planera leverans med hänsyn taget till resterande verksamhet och samordning med konstruktion, produktion samt montage.Arbetsuppgifter såsom att följa upp eventuella besiktningsanmärkningar eller ansvara för avstämning/uppföljning med beställaren gällande avtalsfrågor och tidplan tillsammans med VD och då även ansvara för produktion/tillverkning tillsammans med fabrikschef visar på bredden i rollen.För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Vi är idag 26 anställda och omsätter ca 44 miljoner. Marknadsläget är fortsatt positivt med stor efterfrågan på våra produkter.

Personliga egenskaper och kompetenser:

Som person bör du tycka om att arbeta brett med många saker samtidigt och våga och ha förmåga att tänka nytt. Vi söker en person som är kommunikativ, prestigelös, nyfiken och flexibel med ett eget driv att lösa uppgifter. Har du en byggnadsteknisk utbildning från högskola eller liknande yrkeslivserfarenhet är det starkt meriterande. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet och kanske också projektledarerfarenhet men det är inget krav.

Ansök:

I denna rekrytering tar vi hjälp av Sententia Rekrytering & Konsult. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706-150344 alt. [email protected] Vi kommer arbeta löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 18 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Om Åtvidabergs takvåningar:

Det var i Åtvidaberg som allting började för mer än 35 år sedan. Håkan Johansson drev ett husföretag och var övertygad om att det fanns bättre och smartare sätt att bygga ut hus än att bygga till dem på längden eller bredden. Ur en lågkonjunktur och stenhård konkurrens föddes idén att bygga ut på höjden, genom att lyfta på en ny takvåning.

Håkan utvecklade flera nya idéer och sommaren 1981 genomförde han det första lyftet där en hel takvåning, byggd inomhus i en snickerifabrik, monterades på ett befintligt hus i Åtvidaberg.Till den teknik och det kunnande som är grunden för Åtvidabergs Takvåningar än idag. Sedan 1981 har fler än 1500 takvåningar monterats, baserat på vår metod. Visa mindre

Gatuingenjör till Åtvidabergs kommun

Jobbet för dig som vill ta beställaransvar för drift- och underhåll av gatumark och grönytor inom vår kommun. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med vacker natur, sjöar, bad och ett rikt djur- och friluftsliv. I kombination med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter kan du, tillsammans med ca 11 600 andra innevånare, också hitta förutsättningar för ett riktigt bra och innehållsrikt liv. Inom Åtvidabergs kommun är vi cirka 90... Visa mer
Jobbet för dig som vill ta beställaransvar för drift- och underhåll av gatumark och grönytor inom vår kommun.

Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med vacker natur, sjöar, bad och ett rikt djur- och friluftsliv. I kombination med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter kan du, tillsammans med ca 11 600 andra innevånare, också hitta förutsättningar för ett riktigt bra och innehållsrikt liv.

Inom Åtvidabergs kommun är vi cirka 900 kommunanställda som arbetar tillsammans och engagerat för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Vi är en liten kommun med stora fördelar där framåtanda och mod att prova nya lösningar präglar arbetet. Dessutom jobbar vi aktivt för att skapa hållbara arbetsplatser och goda förutsättningar för att våra anställda ska trivas och må bra på sina arbeten.

Välkommen att trivas med oss! Läs mer på www.atvidaberg.se


Det händer mycket i vår kommun just nu, därför behöver Samhällsbyggnadsförvaltningen förstärkas med dig som vill vara med och bygga framtidens Åtvidaberg.


Gatuingenjör som trivs på fältet
Som gatuingenjör har du beställaransvar för drift- och underhåll av gatumark och grönytor inom vår kommun. Vi har inga egna produktionsenheter utan arbetar istället med entreprenörer som utför upphandlade tjänster för drift- och underhåll av gatunätet.

Du kommer ha en central roll i kedjan från utformande av upphandlingsunderlag och granskning av anbud, till att vara kontaktperson under genomförandet och löpande utvärdera arbetet utifrån uppställda mål och ekonomiska ramar.

Vår förvaltning är en liten organisation vilket gör att vi måsta samarbeta över team och avdelningsgränser, ibland får man hjälp – ibland får man hjälpa någon annan. Du kommer därmed vara engagerad i en rad andra frågor, som att planera kommande underhållsbehov och reinvesteringar, planarbete och exploateringar, projektledning m.m. I rollen ligger också att kommunicera med innevånarna i frågor om gatuunderhåll eller vinterväghållning.

Vem är du?
Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från beläggning/anläggning och gatudrift. Vi ser gärna att du har kunskap om LOU och entreprenadjuridik. Vi tror att du har relevant utbildning inom väg och anläggning, men du kan också ha skaffat dessa kunskaper genom din arbetslivserfarenhet. Du har god förhandlingsvana, kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar, och har förmåga att hitta lösningar som ser till helheten för kommun.

Eftersom du kommer att ha många kontakter både internt och externt har du en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar utveckling och samarbetar bra med andra människor. Du är en person som är noggrann, tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Välkommen!
Hos oss får du goda utbildnings och utvecklingsmöjligheter, dessutom ett stort inflytande och ett stort eget ansvar. Så om du letar en inflytelserik roll med strategiskt och operativt innehåll i en organisation med korta beslutsvägar, då kan detta vara helt rätt jobb för dig!

Vi samarbetar med AS&B Executive, för mer information kontakta Mikael Jacobsson 0725–130 690. Din ansökan lämnar du senast den 27/5 via www.asb-executive.se
Välkommen till oss! Visa mindre

Verksamhetsansvarig till Gata och Park till Åtvidabergs kommun

Jobbet för dig som vill göra Åtvidaberg vackert, roligt och säkert! Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med vacker natur, sjöar, bad och ett rikt djur- och friluftsliv. I kombination med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter kan du, tillsammans med ca 11 600 andra innevånare, också hitta förutsättningar för ett riktigt bra och innehållsrikt liv. Inom Åtvidabergs kommun är vi cirka 900 kommunanställda som arbetar tillsammans ... Visa mer
Jobbet för dig som vill göra Åtvidaberg vackert, roligt och säkert!

Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med vacker natur, sjöar, bad och ett rikt djur- och friluftsliv. I kombination med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter kan du, tillsammans med ca 11 600 andra innevånare, också hitta förutsättningar för ett riktigt bra och innehållsrikt liv.

Inom Åtvidabergs kommun är vi cirka 900 kommunanställda som arbetar tillsammans och engagerat för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Vi är en liten kommun med stora fördelar där framåtanda och mod att prova nya lösningar präglar arbetet. Dessutom jobbar vi aktivt för att skapa hållbara arbetsplatser och goda förutsättningar för att våra anställda ska trivas och må bra på sina arbeten.

Välkommen att trivas med oss! Läs mer på www.atvidaberg.se

Det händer mycket i vår kommun just nu, därför behöver Samhällsbyggnadsförvaltningen förstärkas med dig som vill vara med och bygga framtidens Åtvidaberg.

Verksamhetsansvarig till Gata och Park
Jobbet för dig som vill göra Åtvidaberg vackert, roligt och säkert!

Du kommer ha ett övergripande ansvar för planering och genomförandet av skötseln av våra parker, gator och torg. Yttre miljöer vid skolor, fritidsanläggningar, badplatser och även Kopparvallen ingår också i ditt ansvarsområde.
Du och ditt team, som består av fyra kollegor med var sin specialistkompetens, kommer även vara delaktiga i olika utvecklingsprojekt inom kommunen.

Rollen innebär att driva det operativa dagliga arbetet samtidigt som har du ett övergripande ansvar för ekonomi och budget. Du gör kostnadsberäkningar, upphandlingar, prognoser och analyser.
Du är också den som leder arbetet med skötsel- och underhållsplaner och ser digitala verktyg som en självklarhet i arbetet med detta.

Vem är du?
För att lyckas tror vi att du har en relevant utbildningsbakgrund kombinerad med ledarerfarenhet från verksamhetsområdet. Rollen kräver goda administrativa och ekonomiska kunskaper samt även goda kunskaper inom mark, anläggning och byggteknik.

Du uppskattar samarbete och ser ditt ansvarsområde i ett större sammanhang. Flexibilitet och ansvar är en självklarhet liksom samarbete och kommunikation.

Du har god förhandlingsvana, kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar och har förmåga att hitta lösningar som ser till helheten för kommunen.

Välkommen!
Hos oss får du goda utbildnings och utvecklingsmöjligheter, dessutom ett stort inflytande och ett stort eget ansvar. Så om du letar en inflytelserik roll med strategiskt och operativt innehåll i en organisation med korta beslutsvägar, då kan detta vara helt rätt jobb för dig!

Vi samarbetar med AS&B Executive, för mer information kontakta Mikael Jacobsson 0725–130 690. Din ansökan lämnar du senast den 27/5 via www.asb-executive.se
Välkommen till oss! Visa mindre