Lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Åtvidaberg

Se lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Åtvidaberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Åtvidaberg som finns hos arbetsgivaren.

Placeringsrådgivare

Företagspresentation Är du en ödmjuk person som alltid har kunden i fokus? Drivs du av att vara en viktig pusselbit där du kan vara med och påverka? Sök då tjänsten som Placeringsrådgivare till banken som har Sveriges mest nöjda kunder & medarbetare och är den mest hållbara banken om kunderna själva får välja! Åtvidabergs Sparbank har som mål att erbjuda hög bankservice med närheten och enkelheten som hos den lilla banken men med kompetensen som hos den... Visa mer
Företagspresentation

Är du en ödmjuk person som alltid har kunden i fokus? Drivs du av att vara en viktig pusselbit där du kan vara med och påverka? Sök då tjänsten som Placeringsrådgivare till banken som har Sveriges mest nöjda kunder & medarbetare och är den mest hållbara banken om kunderna själva får välja!
Åtvidabergs Sparbank har som mål att erbjuda hög bankservice med närheten och enkelheten som hos den lilla banken men med kompetensen som hos den stora. Verksamheten genomsyras av en genuin omtanke och ett starkt lokalt engagemang. Som fristående Sparbank fattar vi våra egna beslut och är fria att bestämma hur vi vill använda vår vinst.
Vi finns till för våra kunder och har valt att investera i hållbar åternäring som gör gott för våra kunder och de orter vi verkar i. Åtvidabergs Sparbank, som startade sin bankverksamhet redan 1867, har de senaste åren haft en mycket god utveckling, med stadig tillväxt av kunder, god lönsamhet och ökad affärsvolym. Vårt verksamhetsområde är Östergötland, men våra kunder finns främst i Åtvidaberg och Linköping. När du arbetar hos oss ger vi dig möjligheten att påverka både din egen roll och banken i stort. Vi vill höra dina idéer och litar på din förmåga att göra något bra!
Vi är ett tjugotal anställda som trivs med varandra och med vårt arbete. Vår arbetsplats präglas av arbetsglädje, professionalitet och en skön framåtanda.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Placeringsrådgivare kommer du att stötta och hjälpa dina kunder genom att ge råd inom sparande, investeringar och placeringar. Du skapar tillsammans med kunden en skräddarsydd handlingsplan för hur ekonomin ska växa samt följer upp denna löpande. Vi står våra kunder väldigt nära och ser alltid till deras bästa. Du kommer att ansvara för att förädla en befintlig kundstock men även att arbeta med prospekt av nya kunder.

Din profil

I denna rekrytering går vi mycket på din personliga potential, men för att lyckas i rollen behöver du inneha Swedsec Rådgivarlicens samt godkänt certifikat i Försäkringsdistributionsrätt Liv Privat. Du har erfarenhet av att ha jobbat med sparande och placeringar i minst 4 år samt ansvarat för en egen kundstock. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt Officepaketet. Du är en van datoranvändare och innehar körkort.
Som person är du ödmjuk, prestigelös och kommunikativ. Du är bra på att bemöta olika typer av människor. Du brinner för att bygga relationer och har alltid kunden i fokus. Du är en lagspelare som arbetar starkt resultatorienterat, strukturerat och uthålligt för att nå högt uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Du tar ansvar för din egen utveckling och har god självkännedom.

Ansök redan idag!
Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Anastasia Almasidis, [email protected], 0790-984164.


Frida Stern, [email protected] eller 0704-106395.
Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Berry Invest söker efter rekryterare Grundlön+Provision

Söker du ett socialt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter drivna rekryterare som vill ta nästa steg i karriären. Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20 000st+ befintliga kunder. Vi är nu under 2023 i en expansiv fas! Vi söker därför taggade rekryterare som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo. Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av ... Visa mer
Söker du ett socialt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter drivna rekryterare som vill ta nästa steg i karriären.
Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20 000st+ befintliga kunder.
Vi är nu under 2023 i en expansiv fas!
Vi söker därför taggade rekryterare som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo.
Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av att bli bäst och tjäna mycket pengar!
Lingon erbjuder dig en unik utveckling där detta jobb är en fin möjlighet för dig som vill göra karriär inom rekrytering och utvecklas inom området.
Vi erbjuder en utvecklingsplan som ska leda till att du fördjupar dig i alla områdena som rör rekrytering hos oss.


Dina arbetsuppgifter går ut på att boka möten och rekrytera ny personal till vår växande verksamhet.
Vad vi erbjuder dig:
- Provision vid bokning och rekrytering
- Heltidstjänst i ett snabbväxande företag med stora möjligheter att klättra
- Dagliga samtal med kandidater
- Fokusera mot individuella och gemensamma mål
Vad vi förväntar oss av dig:
- Du är lösningsorienterad och har en positiv inställning
- Du är taggad och är inte rädd för att prata med människor.
- Du är ansvarsfull och sköter tider
- Du är en vinnarskalle och vill bli bäst på det du gör!
- En förmåga att vara självgående och ansvarstagande
- Flytande i tal och skrift på Svenska Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Jobba Som Projektledare

Ansök    Jan 10    Getdet AB    Ekonomikonsult
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare! Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön ? Utbildning & mentorskap Krav: ? Ren svenska & flytande engelska ? Duktig på kundkontakt & merförsäljning ? Erfarenhet av ... Visa mer
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Ren svenska & flytande engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning Visa mindre

Vikarierande ekonom

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

I rollen som ekonom ingår du i vår ekonomienhet som tillhör kommunledningsförvaltningen. Ekonomienheten arbetar med budget, uppföljning, ekonomistyrning, upphandling och redovisning på ett professionellt och utvecklingsinriktat sätt för stödja kommunen, kommunägda bolag och kommunalförbund i deras verksamheter.

I rollen som ekonom arbetar du med drifts-, investering- och projektekonomi vilket innebär en stor variation i ditt arbete. I ditt uppdrag ansvarar du för processerna redovisning, budget och ekonomisk uppföljning för våra kommunala bolag och kommunalförbundet ITsam. För att stödja verksamheterna arbetar du med analyser och kalkyler.

Du kommer att ha ett nära samarbete med verksamhetsledare och får en viktig rådgivande och konsultativ roll i frågor som rör styrning och ekonomisk uppföljning. I din roll skapar du förståelse hos verksamhetsföreträdare för det ekonomiska perspektivet

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi. Du har även erfarenhet av kvalificerat arbete med ekonomi- och redovisningsfrågor. Erfarenhet av arbete med budget är meriterande.

Vi söker dig som är van att driva processer och har ett strukturerat arbetssätt. Du delar med dig av din kunskap till andra på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. Vi ser gärna att du trivs med att arbeta självständigt, men kan se fördelarna av ett nära samarbete med dina kollegor. Du har god analytisk förmåga och kan ifrågasätta på ett konstruktivt sätt.

Vi erbjuder dig en organisation med korta beslutsvägar och ett uttalat helhetsperspektiv. Du får möjlighet till god överblick i kommunens verksamhet och får möjlighet att arbeta med stor bredd i dina arbetsuppgifter. Det ekonomiska perspektivet genomsyrar våra verksamheter, där du och dina kollegor har viktiga strategiska roller.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat under ca 12 månader på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 1 januari.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Redovisningsekonom med systemansvar

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

I rollen som redovisningsekonom ingår du i vår ekonomienhet som tillhör kommunledningsförvaltningen. Ekonomienheten arbetar med budget, uppföljning, ekonomistyrning, upphandling och redovisning på ett professionellt och utvecklingsinriktat sätt för stödja kommunen, kommunägda bolag och kommunalförbund i deras verksamheter.

Som redovisningsekonom hos oss arbetar du för att kvalitetssäkra, effektivisera och utveckla ekonomisystemet och ekonomiadministrationen inom både enheten, förvaltningarna och de organisationer som vi stödjer.

Du ansvarar för vissa centrala områden i bokslutsprocessen men också för budgetering och prognos av dessa. Du hanterar inlämning av statistik och arkivfrågor. Du är vår momsspecialist och ansvarar för likvidhantering och bankkontakter. I din roll arbetar du även med övergripande ekonomifrågor tillsammans med dina kollegor.

Vi ser att du har en universitets- eller högskoleutbildning med inriktning redovisning alternativt  en eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning. Du har även erfarenhet av kvalificerat arbete med ekonomi- och redovisningsfrågor. Erfarenhet av systemförvaltning och kommunal redovisning är meriterande.

Vi söker dig som har god förmåga att arbeta självständigt men ser fördelarna av ett nära samarbete med kollegor. Du har ett strukturerat arbetssätt, där du delar med dig av din kunskap till andra på ett naturligt och lättillgängligt sätt. 

Du är noggrann och har förmåga att se siffermässiga samband. Att arbeta framåtriktat med god planering, för att du och dina kollegor ska hålla deadlines, är en annan av dina goda egenskaper.

Du tar initiativ till utveckling och anstränger dig för att leverera lösningar. För att lyckas i rollen tror vi att du har intresse för teknik och digital utveckling.

Vi erbjuder dig en organisation med korta beslutsvägar och ett uttalat helhetsperspektiv. Du får möjlighet till god överblick i kommunens verksamhet och får möjlighet att arbeta med stor bredd i dina arbetsuppgifter. Det ekonomiska perspektivet genomsyrar våra verksamheter, där du och dina kollegor har viktiga strategiska roller.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 1 januari.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

HR-specialist

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Från årskiftet ombildas vi till HR - och arbetsmarkandsenheten vilket innbär att enheten utöver operativt och strategiskt HR-arbete även kommer att ansvara för vikarieanskaffning och arbetsmarkandsfrågor. I samband med detta utökar vi vår HR-verksamhet och söker nu ytterligare en HR-specialist. Tillsammans med våra två befintliga HR-specialister kommer du att vara en del av enhetens förändringsarbete och det finns stor möjlighet att påverka processer och arbetssätt i den nya organisationen. Rollen som HR-specialist i Åtvidabergs kommun innebär att ge konsultativt stöd, service och bidra till utveckling inom HR-området till kommunens samtliga chefer. I ditt uppdrag kommer du arbeta operativt inom hela HR-området i kombination med ett strategiskt ansvar för arbetsmiljö, rehabilitering och arbetsrätt. Du kommer självständigt driva processer och utvecklingsarbete inom ditt ansvarsområde samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med enhetens övriga HR-specialister och HR-chef.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom beteendevetenskap där arbetsrätt ingått. Har du en högskoleutbildning inom HR ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom HR. Vidare ser vi att du har lätt att anpassa sig till ändrade omständigheter och är lugn och trygg i din yrkesroll. I mötet med andra är du uppmärksam och tillmötesgående och vill levera ett bra stöd och en god service till kommunens verksamheter.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 20 december.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Registrator och teamledare

Ansök    Nov 1    Åtvidabergs kommun    Registrator
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Kommunledningsförvaltningens stab ansvarar för kommunens övergripande administration, marknadsföring och kommunikation, kulturarv och besöksnäring, press/media, digitala kanaler, kontaktcenter samt krisberedskaps- och säkerhetsfrågor. Verksamheten leds av en stabschef direkt underställd kommundirektören. Nu söker vi en ny huvudregistrator och teamledare som kan bidra till att utveckla kommunens informationshantering då vår nuvarande har gått vidare till ett annat uppdrag i kommunen.

Åtvidabergs kommun har en central registratur för alla inkommande handlingar till kommunen och nämnderna. I kommunen arbetar vi intensivt med digitalisering av vårt informationsflöde, sedan 2020 har kommunen övergått till digital arkivering av handlingar, och sedan ett år tillbaka övergått till helt digital internpost. All inkommande post som kan digitaliseras scannas vid ankomst. Under vintern övergår kommunen dessutom till en mer digital hantering av utgående post.

Tillsammans med två ytterligare registratorer ansvarar du som huvudregistrator för registrering och hantering av allmänna handlingar. Som teamledare kommer du att vara ansvarig för teamet som arbetar med arkiv och registratur, och därmed ha ett särskilt ansvar för utveckling av dokument- och ärendehanteringssystemet Evolution tillsammans med kommunsekreterarna. I din roll som specialist i systemet Evolution genomför du viss utbildning och systemsupport för förvaltningens medarbetare. Tillsammans med övriga medarbetare är du med och driver den digitala utvecklingen och andra administrativa utvecklingsfrågor.

Du ansvarar för utlämnande av allmänna handlingar vid förfrågningar och i förekommande fall för sekretessbedömning tillsammans med stabschef. Som huvudregistrator kommer du dessutom att ha huvudansvar för hantering och registrering av ankommande post till Socialtjänsten.

Arbetet som registrator och teamledare är omväxlande, utåtriktat och innebär många kontakter, inom kommunen men även externt. Inom staben är det naturligt att dela på olika arbetsuppgifter vid behov.

Vi söker dig som... 
... har högskoleutbildning inom arkiv- och informationsvetenskap
... har god kännedom om offentlighets- och sekretesslagstiftningen
... tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
... är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i bemötande av andra
... planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt
... är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard

Vi erbjuder dig...
... en utvecklande anställning
... en kreativ och stimulerande miljö
... en arbetsplats med positiva, prestigelösa och professionella kollegor
... möjlighet att arbeta på distans 1-2 dagar per vecka

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och för att bli aktuell för tjänsten så behöver du genomgå en säkerhetsprövning. 

Anställningsform 
Tillsvidare

Omfattning 
Heltid

Tillträde
Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag
Ansök senast den 21 november. För det här uppdraget gör vi urval löpande, varför du kan kontaktas av oss innan sista ansökningsdag.

Om din ansökan
Ansökan görs via vårt rekryteringsverktyg, vi tar inte emot ansökan via e-post. I den här rekryteringen behöver du endast skicka in CV och eventuella merithandlingar du vill åberopa. Du behöver inte skicka med något personligt brev, du besvarar istället urvalsfrågor vid ansökan


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Visa mindre

Biblioteksassistent

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Åtvidabergs bibliotek är beläget i Kulturcentrum och är ett integrerat folk- och gymnasiebibliotek. I Kulturcentrum finns utöver bibliotek även ungdomsverksamhet, gymnasieskola, kulturskola, ateljéer, muséer m.m. Vi har funnits i våra nuvarande lokaler sedan årsskiftet 2017/2018. Du kommer ingå i en arbetsgrupp om 5 personer. 

Vi söker nu en biblioteksassistent. I uppdraget som bibliotekassistent kommer du främst få möta och ge service till våra besökare från vår informationsdisk. Du kommer även att få stötta övrig personal i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i bibliotek. Du har även goda kunskaper i engelska. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och skapar och underhåller kontakter. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat på 50 % under 1 år. Tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan senast den 4 december.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Sakkunnig till Utbildningsförvaltningen

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Utbildningsförvaltningen i Åtvidabergs kommun består idag av en förvaltningsstab och ledningsgrupp som samlar stabsfunktioner, rektorer och enhetschefer som tillsammans leder och styr förvaltningens verksamheter. Inom förvaltningens förskolor och skolor arbetar cirka 400 medarbetare.

Uppdraget som sakkunnig innebär att i nära samarbete med förvaltningens övriga stab och chefer arbeta för med måluppfyllelse av verksamhetens mål. Detta innebär främst att arbeta med ta fram underlag och arbeta med förvaltningens strategiska frågor. I rollen ingår även att omvärldsbevaka, analysera data och statistik från verksamheten och vara ett stöd till förvaltningens chefer i sakfrågor.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom pedagogik. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i förvaltningsledning eller stabfunktion. Har du genomfört rektorsutbildningen, har ledarskapserfarenhet och/eller kunskap inom förskolans område ser vi det som meriterande

För detta uppdraget ser vi att du har en god förmåga att ha ett strategiskt synsätt och ett brett perspektiv på frågor. Vi ser även att du är en god kommunikatör och planerar organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober.

 


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Företagsrådgivare

Företagspresentation Är du en lagspelare som alltid har kunden i fokus? Drivs du av att vara en viktig del i en mindre organisation där du kan vara med och påverka hos banken som har Sveriges mest nöjda kunder & medarbetare och är den mest hållbara banken om kunder själva får välja? Sök då tjänsten som Företagsrådgivare till Åtvidabergs sparbank! Åtvidabergs Sparbank har som mål att erbjuda hög bankservice med närheten och enkelheten som hos den lilla ba... Visa mer
Företagspresentation

Är du en lagspelare som alltid har kunden i fokus? Drivs du av att vara en viktig del i en mindre organisation där du kan vara med och påverka hos banken som har Sveriges mest nöjda kunder & medarbetare och är den mest hållbara banken om kunder själva får välja? Sök då tjänsten som Företagsrådgivare till Åtvidabergs sparbank!
Åtvidabergs Sparbank har som mål att erbjuda hög bankservice med närheten och enkelheten som hos den lilla banken men med kompetensen som hos den stora. Verksamheten genomsyras av en genuin omtanke och ett starkt lokalt engagemang. Som fristående Sparbank fattar vi våra egna beslut och är fria att bestämma hur vi vill använda vår vinst. Vi finns till för våra kunder och har valt att investera i hållbar åternäring som gör gott för våra kunder och de orter vi verkar i. Åtvidabergs Sparbank, som startade sin bankverksamhet redan 1867, har de senaste åren haft en mycket god utveckling, med stadig tillväxt av kunder, god lönsamhet och ökad affärsvolym. Vårt verksamhetsområde är Östergötland men våra kunder finns främst i Åtvidaberg och Linköping.

Du kommer att arbeta i ett team med flera rådgivarkollegor och du rapporterar till vice VD. Vi arbetar efter en tydlig verksamhetsplan där vi ser stor utvecklingspotential i företagsaffären. När du arbetar hos oss ger vi dig möjligheten att påverka både din egen roll och banken i stort. Vi vill höra dina idéer och litar på din förmåga att göra något bra!
Vi är ett tjugotal anställda som trivs med varandra och med vårt arbete. Vår arbetsplats präglas av arbetsglädje, professionalitet och en skön framåtanda.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som företagsrådgivare kommer du att ansvara för att förvalta och utveckla befintlig kundstock. I ditt uppdrag ingår även att hitta nya kunder, vilket du gör genom att bygga relationer och nätverka. Vi är en liten bank där du får ett totalansvar för dina kunder och får följa dem i upp- och nedgångar. Du lär känna dina kunder och arbetar tillsammans med dem för att förbättra deras lönsamhet och affär. Du är en rådgivare som får arbeta väldigt brett inom olika områden hos kunden.

Din profil

I denna rekrytering går vi mycket på dina personliga egenskaper, men för att lyckas i rollen behöver du ha minst 2-3 års erfarenhet av en liknande roll. Du är van vid bankbranschen och att möta och hjälpa företagskunder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift samt körkort. Du är även en van system- och datoranvändare samt har goda kunskaper i Officepaketet.
Som person är du driven och älskar att samarbeta med andra, samtidigt som du är bra på att driva ditt eget arbete framåt. Du är fokuserad på att serva dina kunder och alltid leverera bästa resultat efter deras behov. Du har en god planeringsförmåga, är prestigelös och vågar ta egna initiativ.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare;

Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Okt 13    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Okt 5    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

Kommunikationsstrateg till Åtvidabergs kommun

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Kommunledningsförvaltningens stab har till uppgift att ge service till kommunens politiker, förvaltningar och allmänheten. Staben ansvarar bland annat för kommunens gemensamma nämndadministration, turism och kulturarv, säkerhet och krisberedskap, kommunikation, kommunens kontaktcenter och genomförandet av de allmänna valen.

I Åtvidabergs kommun har vi de senaste åren ökat vårt fokus på strategisk kommunikation genom en ny kommunikationsplattform. Arbetet har lett till ett nytt platsvarumärke och intensifierad marknadsföring i köpta kanaler, arbetet med framtagning av en ny app pågår. Nu söker vi en ny kommunikationsstrateg som tillsammans med vårt digitala team, där digital utvecklare, digital producent och digital redaktör ingår, samt vårt team för turism, kulturarv och evenemang fortsätter arbetet och tar det till nästa steg.

Som kommunikationsstrateg ansvarar du för att hålla den övergripande kommunikationsplattformen uppdaterad och för budskapsanpassning. Du tar fram kommunikationsplaner och producerar kommunikationsmaterial till interna och externa målgrupper. I dina arbetsuppgifter ingår både att stötta chefer och att självständigt och proaktivt driva och genomföra egna kommunikationsaktiviteter med hjälp av vårt digitala team. Du ska internt förankra och sprida kunskap i kommunikationsfrågor. Du ansvarar även för kommunens kommunikation i händelse av krissituationer.

Vi söker dig som
... har utbildning inom kommunikation på eftergymnasial nivå
... har erfarenhet av strategisk kommunikation i större organisationer och erfarenhet av att driva större kommunikationsprojekt på ett både strategiskt och operativt plan, gärna från offentlig verksamhet
... är lugn stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer
... arbetar mot mål och fokuserar på resultat
... kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.
... tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor.

Vi erbjuder dig
... en utvecklande anställning
... en kreativ och stimulerande miljö
... en arbetsplats med positiva, prestigelösa och professionella kollegor
... möjlighet att arbeta på distans 1-2 dagar per vecka

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och för att bli aktuell för tjänsten så behöver du genomgå en säkerhetsprövning. 

Anställningsform 
Tillsvidare

Omfattning 
Heltid

Tillträde
Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag
Ansök senast den 23 oktober. För det här uppdraget gör vi urval löpande, varför du kan kontaktas av oss innan sista ansökningsdag.

Om din ansökan
Ansökan görs via vårt rekryteringsverktyg, vi tar inte emot ansökan via e-post. I den här rekryteringen behöver du endast skicka in CV och eventuella merithandlingar du vill åberopa. Du behöver inte skicka med något personligt brev, du besvarar istället urvalsfrågor vid ansökan


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Sep 28    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

Kommunsekreterare till Åtvidabergs kommun

Ansök    Sep 27    Åtvidabergs kommun    Nämndsekreterare
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Kommunledningsförvaltningens stab ansvarar för kommunens övergripande administration, marknadsföring och kommunikation, kulturarv och besöksnäring, press/media, digitala kanaler, kontaktcenter samt krisberedskaps- och säkerhetsfrågor. Verksamheten leds av en stabschef direkt underställd kommundirektören. Nu söker vi en kommunsekretare till kommunstyrelse och kommunfullmäktige.

Du kommer att vara en av nyckelpersonerna när det gäller att samordna och administrera ärendeprocessen till kommunens politiska forum. Som sekreterare i kommunfullmäktige, kommunstyrelse och vissa utskott ansvarar du för att en stor del av kommunens politiska processer fungerar effektivt och rättssäkert. Du leder vårt team som arbetar nära politiken där vi arbetar med samordnade processer och rutiner för minskad sårbarhet och bättre redundans.

Som kommunsekreterare ansvarar du för att kvalitetssäkra beslutsunderlag, och ge råd och utbildning till handläggare och chefer. Du ansvarar även för en del systemförvaltning av vårt ärendehanteringssystem Evolution. Inom ramen för uppdraget kan det även ingå vissa utredningsuppdrag och handläggning av andra ärenden.

Som en del av staben kommer du att delta i utvecklingen av kommunens administrativa rutiner och användandet av dokument- och ärendehanteringssystemet. Tillsammans med övriga medarbetare är du med och driver den digitala utvecklingen och andra nämndadministrativa utvecklingsfrågor.

Arbetet som kommunsekreterare är omväxlande, utåtriktat och innebär många kontakter, inom kommunen men även externt. Inom staben är det naturligt att dela på olika arbetsuppgifter vid behov.

Vi söker dig som

... har akademisk utbildning inom statsvetenskap eller offentlig förvaltning, eller yrkesutbildning inom administration i kombination med erfarenhet från offentlig förvaltning

... har erfarenhet av att arbeta i digitalt ärendehanteringssystem och gärna Evolution

... erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i annan kommun

... har god kännedom om de lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet, särskilt offentlighets- och sekretesslagen, kommunallagen och förvaltningslagen

... tar ansvar för din uppgift. Strukturerar ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

... är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. 

... planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. 

Vi erbjuder dig

... en utvecklande anställning

... en kreativ och stimulerande miljö

... en arbetsplats med positiva, prestigelösa och professionella kollegor

... möjlighet att arbeta på distans 1-2 dagar per vecka

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och för att bli aktuell för tjänsten så behöver du genomgå en säkerhetsprövning. 

Anställningsform 
Tillsvidare

Omfattning 
Heltid

Tillträde
Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag
Ansök senast den 10 oktober. För det här uppdraget gör vi urval löpande, varför du kan kontaktas av oss innan sista ansökningsdag.

Om din ansökan
Ansökan görs via vårt rekryteringsverktyg, vi tar inte emot ansökan via e-post. I den här rekryteringen behöver du endast skicka in CV och eventuella merithandlingar du vill åberopa. Du behöver inte skicka med något personligt brev, du besvarar istället urvalsfrågor vid ansökan.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Sep 23    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Sep 19    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

Kommunsekreterare till Åtvidabergs kommun

Ansök    Sep 7    Åtvidabergs kommun    Nämndsekreterare
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Kommunledningsförvaltningens stab ansvarar för kommunens övergripande administration, marknadsföring och kommunikation, kulturarv och besöksnäring, press/media, digitala kanaler, kontaktcenter samt krisberedskaps- och säkerhetsfrågor. Verksamheten leds av en stabschef direkt underställd kommundirektören. Nu söker vi en kommunsekretare till kommunstyrelse och kommunfullmäktige.

Du kommer att vara en av nyckelpersonerna när det gäller att samordna och administrera ärendeprocessen till kommunens politiska forum. Som sekreterare i kommunfullmäktige, kommunstyrelse och vissa utskott ansvarar du för att en stor del av kommunens politiska processer fungerar effektivt och rättssäkert. Du leder vårt team som arbetar nära politiken där vi arbetar med samordnade processer och rutiner för minskad sårbarhet och bättre redundans.

Som kommunsekreterare ansvarar du för att kvalitetssäkra beslutsunderlag, och ge råd och utbildning till handläggare och chefer. Du ansvarar även för en del systemförvaltning av vårt ärendehanteringssystem Evolution. Inom ramen för uppdraget kan det även ingå vissa utredningsuppdrag och handläggning av andra ärenden.

Som en del av staben kommer du att delta i utvecklingen av kommunens administrativa rutiner och användandet av dokument- och ärendehanteringssystemet. Tillsammans med övriga medarbetare är du med och driver den digitala utvecklingen och andra nämndadministrativa utvecklingsfrågor.

Arbetet som kommunsekreterare är omväxlande, utåtriktat och innebär många kontakter, inom kommunen men även externt. Inom staben är det naturligt att dela på olika arbetsuppgifter vid behov.

Vi söker dig som

... har akademisk utbildning inom statsvetenskap eller offentlig förvaltning, eller yrkesutbildning inom administration i kombination med erfarenhet från offentlig förvaltning

... har erfarenhet av att arbeta i digitalt ärendehanteringssystem och gärna Evolution

... erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i annan kommun

... har god kännedom om de lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet, särskilt offentlighets- och sekretesslagen, kommunallagen och förvaltningslagen

... tar ansvar för din uppgift. Strukturerar ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

... är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. 

... planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. 

Vi erbjuder dig

... en utvecklande anställning

... en kreativ och stimulerande miljö

... en arbetsplats med positiva, prestigelösa och professionella kollegor

... möjlighet att arbeta på distans 1-2 dagar per vecka

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och för att bli aktuell för tjänsten så behöver du genomgå en säkerhetsprövning. 

Anställningsform 
Tillsvidare

Omfattning 
Heltid

Tillträde
Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag
Ansök senast den 26 september. För det här uppdraget gör vi urval löpande, varför du kan kontaktas av oss innan sista ansökningsdag.

Om din ansökan
Ansökan görs via vårt rekryteringsverktyg, vi tar inte emot ansökan via e-post. I den här rekryteringen behöver du endast skicka in CV och eventuella merithandlingar du vill åberopa. Du behöver inte skicka med något personligt brev, du besvarar istället urvalsfrågor vid ansökan.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Sep 15    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Jul 29    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Aug 5    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Jul 21    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Jul 13    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

Utvecklingsstrateg till Vård- och omsorgsförvaltningen

Ansök    Jul 13    Åtvidabergs kommun    Vårdutvecklare
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Inom kommunens Vård- och omsorgsförvaltning är kommunens individ- och familjeomsorg organiserad, därutöver omvårdnadspersonal för äldreomsorg och funktionsstöd samt legitimerad personal. Nu söker vi en utvecklingsstrateg till förvaltningen.

Rollen som utvecklingsstrateg ingår i strategisk ledningsgrupp där man tillsammans med MAS, systemförvaltare, utvecklingsstrateg och två övergripande chefer arbetar med kvalitet, ekonomi och arbetsmiljöfrågor för förvaltningens räkning. Närmaste chef är socialchef. Utvecklingsstrategens huvuduppgifter är utveckling och implementering av ledningssystem och systematiskt kvalitetsarbete, uppföljning av verksamheten via rapportering till och förbättringsarbete utifrån Öppna Jämförelser samt uppföljning av privata utförare i verksamheten. Rollen ställer krav på god samverkansförmåga med chefer och medarbetare i hela förvaltningen samt övriga kommunala förvaltningar. 

Vi söker dig som arbetar självständigt och strategiskt med helhetssyn och kvalitet och du kommer även att använda din analytiska förmåga. Vi ser att du har en kandidatexamen inom statsvetenskap eller liknande, alternativt är socionom. Erfarenhet från ett eller flera av arbetsområdena är ett krav och det är meriterande om du varit chef, projektledare eller arbetat med ledningssystem enligt SOSFS 2011:9. Arbete i offentlig förvaltning, gärna inom myndighetsutövning och/ eller äldreomsorgsområdet är också ett plus. 

Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Jul 15    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Jun 29    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Jun 17    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Jun 23    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

Projektstöd - Vattenfall Services

Ansök    Maj 10    Vattenfall AB    Administrativ assistent
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Till affärsområdet Service Öst söker vi nu ett Projektstöd med placering i Norrköping. Det är en utvecklande administratörstjänst för dig med driv och skinn på näsan. Din roll som Projektstöd I den här rollen har du ett viktigt ansvar ... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Till affärsområdet Service Öst söker vi nu ett Projektstöd med placering i Norrköping. Det är en utvecklande administratörstjänst för dig med driv och skinn på näsan.


Din roll som Projektstöd
I den här rollen har du ett viktigt ansvar att avlasta Projektledare, Underhållsledare och Beredare med framförallt administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära dina kollegor för att löpande hålla ordning och reda. I rollen ingår även dokument-, faktura- och ekonomisk hantering.


Dina kvalifikationer
• Gymnasieutbildning gärna med ekonomisk inriktning eller liknande
• är van datoranvändare och det är ett krav att kunna använda sig av Word, Excel samt Powerpoint
• B-körkort
• Svenska i tal och skrift är ett krav
• Engelska i tal och skrift är meriterande
• Det är meriterande om du har SAP-kunskap
Det är en fördel om du tidigare har arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt hanterat rapportering, uppföljning, fakturor, avtal och allmän administration. Vi tror även det är en fördel med erfarenhet från energi- och entreprenadbranschen.
För dig är det motiverande att arbeta strukturerat med hög kvalitet. Du är en ansvarstagande person som har lätt för att ta initiativ och visar en god social förmåga i ditt samarbete med både kollegor och kunder.


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mats Lundssell, tfn 072-465 34 62. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, [email protected]
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Placeringsort: Norrköping eller Åtvidaberg, ange placeringsort


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 maj 2021!


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se


?Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Administratör inom fiberutbyggnad

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Åtvidabergs kommun genomför ett utbyggnadsprojekt av det kommunala fibernätet på landsbyggden.

Vi söker nu en administratör med uppdraget att samordna avtalsprocesser mellan kommunen och markägare inom fiberutbyggnaden. Arbetet kommer innebära att du i huvudsak följer upp ingångna avtal, vilket omfattar hantering av markupplåtelse-/ledningsrättsavtal, hantering av ersättningsbilagor, informationsutskick samt kund- och markägarkontakter.

Vi söker dig som har en slutförd gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som administratör och arbetat i projekt. Du har förmågan att driva flera aktiviteter parallellt och som person är du strukturerad och självgående. För att klara uppdraget så behöver du vara serviceinriktad i bemötande med interna och externa kontakter. Du behöver ha B-körkort.

Om anställningen
Anställningen visstidanställning på heltid fram till 31 december 2022.

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 4 maj. 

 


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

El-konstruktör till Novael Production AB

Ansök    Jun 10    Bravura Sverige AB    Elkonstruktör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novael har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem efter 6 månader. Detta ger både dig och Novael en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som el-konstruktör ligger ditt huvudsakliga fokus på att utifrån kundens kravspecifikation konstruera och upprätta kretsscheman och apparatlistor i systemet El Procad IC Pro. I din kontakt med kunderna kommer ni överens om vad kunden har för förfrågningar och baserat på det skapar du en offert samt ett kalkylunderlag för ditt uppdrag. Uppdragen varierar mellan allt från apparatskåp inom styr och regler till kablage för maskin-och industrikunder. Utöver är kundkontakten en stor komponent som du lägger mycket fokus på i ditt arbete för att kunna skapa långvariga kundrelationer.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet inom CAD
• B-Körkort
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• Avslutad el-konstruktörsutbildning är meriterande

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och räds inte nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Åtvidaberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktion, el, el-konstruktion, elektriska system, ELCAD, programmering, maskinkonstruktion, teknik, elektronik, kopplingsscheman, produktutveckling, CAD, kretsschema, offert, apparatskåp, Åtvidaberg, lediga jobb, Norrköping, Linköping, Motala Visa mindre

Studentmedarbetare inom HR

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Studerar du till personalvetare och är intresserad av ett extrajobb som förbereder dig för en karriär inom HR? Vi söker nu en studentmedarbetare till vår HR-avdelning.

Som studentmedarbetare på HR-avdelningen får du en bred och god inblick i HR-enhetens olika processer. Du avlastar oss med uppgifter inom framför allt bemanning och personalekonomi. Som HR-student får du möjligheten att se mer av hur man jobbar på en HR-avdelning och därigenom sätta in dina studier i ett större sammanhang. HR-enheten i Åtvidabergs kommun ingår i kommunledningsförvaltningen och består i dagsläget av 5 medarbetare. Vi stöttar kommunens i alla typer av HR-frågor och implementerar, utvecklar och driver HR-processerna i kommunen.

Vi söker dig som studerar personalvetenskap/HR på högskolenivå och till hösten 2022 kommer påbörja ditt sista läsår. Du är prestigelös och intresserad av att testa på olika arbetsuppgifter för att bidra till vårt arbete. Som person är du strukturerad och du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du bör vara flexibel då arbetsdagarna ser olika ut och ha en god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. I rollen kommer du ha många interna och externa kontakter, varför det är en fördel om du är serviceinriktad och ha en god förmåga att formulera dig tydligt och professionellt i tal och skrift. Vi värdesätter ett nära samarbete och det är viktigt att även du har en bra samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du som gillar att tänka nytt och att utveckla kommer du trivas hos oss!

Om anställningen
Anställningen är en visstidanställning under läsåret 2022/2023 med omfattningen 20 %

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 10 maj.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Receptionist/Vårdadminstratör till Vårdcentralen Åtvidaberg

Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehab- koordinator, laboratorium, kvinnohälsa, Rörelse och Hälsa, psykoterapeut och barnavårdscentral inom en familjecentral. Det finns ett gott samarbete med kommunen, försäkrings... Visa mer
Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping.

Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehab- koordinator, laboratorium, kvinnohälsa, Rörelse och Hälsa, psykoterapeut och barnavårdscentral inom en familjecentral. Det finns ett gott samarbete med kommunen, försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Cirka 45 medarbetare arbetar inom vårdcentralen som präglas av en god trivsel.

Vårdcentralen är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland och är den enda i en kommun med cirka 11 500 innevånare, där de flesta är listade hos oss. Samverkan sker med Universitetssjukhuset och Medicinska fakulteten i Linköping. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av arbete i vårdcentralens reception. Beroende på utbildning så kan även andra arbetsuppgifter så som journalskrivning bli aktuellt.

Tjänsten är vikariat på 100 %,  tillträde 1 juni till och med 4 september 2022. Eventuellt kan det bli aktuellt med en tillsvidareanställning.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Utbildning och erfarenhet
Du har vana från receptionsarbete, gärna inom vården. Meriterande är erfarenhet av Cosmic. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du är serviceinriktad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Du är positiv och har ett gott bemötande mot patienter, medarbetare och samarbetspartners. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet!

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Samordnare till Arbetsmarknadsenheten

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Vi söker nu en samordnare till vår arbetsmarknadsenhet som kommer ha i uppdrag att samordna arbetsmarkandsaktiviter. Arbetet innebär bland annat att du kommer kartlägga, vägleda och coacha deltgare. Du kommer samverka med arbetsförmedlingen och samordna praktikplatser. När behov uppstår kommer du även finnas med att handleda i våra praktiska verksamheter Åter-Bruket och Servicegruppen.

Vi söker dig som har en slutförd gymnasieutbildning och har en flerårig erfarenhet av arbete med vuxna inom social verksamhet, vård och omsorg eller pedagogisk verksamhet. Du har i tidigare uppdrag arbetat med kartläggning, vägledning och uppföljning av enskilda individer samt att du haft ett samordnade uppdrag. För detta uppdrag krävs att du har B-körkort.
Du är en trygg och stabil person som har lätt att anpassa sig. Du tar ansvar för din uppgift och har en god förmåga att samarbeta med andra. 

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 18 april.

 

 


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ekonomiansvarig på deltid sökes för kunds räkning

Företagspresentation Är du en driven, strukturerad och ansvarstagande ekonom? Då är det dig vi söker! För kunds räkning söker vi nu en flexibel ekonomiansvarig med god chans till fortsättning. Intervjuer och urval kommer ske löpande - tveka inte med din ansökan! Arbetsuppgifter och ansvarsområden Vi söker en Ekonomiansvarig med ett brett ansvar inom bokföring och redovisning. Du kommer i detta arbete jobba nära VD:n, tillika ägare, både inom dina ansva... Visa mer
Företagspresentation

Är du en driven, strukturerad och ansvarstagande ekonom? Då är det dig vi söker!
För kunds räkning söker vi nu en flexibel ekonomiansvarig med god chans till fortsättning. Intervjuer och urval kommer ske löpande - tveka inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker en Ekonomiansvarig med ett brett ansvar inom bokföring och redovisning. Du kommer i detta arbete jobba nära VD:n, tillika ägare, både inom dina ansvar samt att utveckla företagets strategi, kultur och processer. Du kommer att få vara delaktig i en resa att bygga bolag där din insats är avgörande!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att ansvara för både ekonomi och logistikrelaterade frågor. Alltså ett brett spektra från fakturering, ekonomiuppföljning, ekonomistyrning till interna processer och arbetssätt. Fokus är att bygga ekonomiprocessen men rollen innebär på sikt även affärsutveckling. Detta är ett mindre bolag och det innebär det att arbetsuppgifterna är av varierande karaktär både högt och lågt och att det är viktigt att du som söker tilltalas av detta.

Din profil

- Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi. Det är en fördel med högskolexamen med lämplig inriktning, t.ex. industriell ekonomi eller civilekonom.
- Du har några års erfarenhet av ekonomiarbete inom exempelvis controlling eller redovisning.
- Du har mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel.
- Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
- Vi tror att du som söker har förmåga att bygga och skapa strukturer.

För att lyckas i rollen är viktigt att du är resultatorienterad och självgående. Du är inte rädd att ta för dig och driver ditt arbete på ett självständigt sätt i dialog med VD. Du är engagerad, vill påverka och medverka till ständiga förbättringar. Du är redo att ta dig an denna utmaning och inser att det är en unik möjlighet att få djupare kunskaper inom företagande och att driva verksamhet. Men du vet också att detta kräver prestigelöshet och ibland arbete utanför ditt eget område. Du har lätt att skapa och behålla relationer både internt och externt då du är tydlig, trygg och trovärdig.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Cecilia Alegria Furberg och nås på eller på

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Redovisningsekonom

Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö. I Åtvidaberg är vi specialiserade på systemintegration och erbjuder ett... Visa mer
Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö.
I Åtvidaberg är vi specialiserade på systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Här finns också spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter. Vid Åtvidabergsenheten är vi ca 300 anställda.
Vi söker nu en driven Redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning med högt i tak!
Vad kan vi erbjuda dig?
En spännande roll som Redovisningsekonom till ekonomiavdelningen på Åtvidabergsenheten. Du kommer ingå i ett team som består av fem medarbetare och där alla hjälps åt. Du kommer arbeta i en produktionsnära miljö med nära samarbete med olika avdelningar i organisationen. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar där egna initiativ uppskattas. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i Scanfil.
Tjänsten är ett vikariat med tillträde under april månad.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med ekonomiprocessen i sin helhet, och du kommer mötas av varierande arbetsuppgifter av olika karaktär såsom:
Månadsbokslut
Kassaflödesanalys
Redovisning av moms och arbetsgivaravgifter
Avstämning av balansräkningen
Periodisering av kostnader
Uppföljning och analys av reklamationskostnader avseende inkommande komponenter.

Din profil
Till denna tjänst söker vi dig med relevant utbildning inom ekonomi. Du har mycket goda datakunskaper och är van att arbeta i Affärssystem. Din ekonomiska förståelse är god och du är duktig på att kommunicera på såväl svenska som engelska.
Som person är du driven och intresserad av att utveckla och lära. Du har ett stort administrativt intresse och uppskattar att utmanas av nya möjligheter. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och ett stort engagemang i de uppgifter du får.
Vi söker en ekonom som är ambitiös och kommunikativ med ett stort intresse för ekonomisk uppföljning. Viktigt är att du känner ansvar och engagemang för helheten och inte bara dina egna uppgifter.
Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Finance Manager, Håkan Löfgren [email protected] och för frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR Manager, Marie Sjödin [email protected]
Välkommen med din ansökan senast den 16 februari! Intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Åtvidaberg

Vårdcentralen Åtvidaberg behöver nu stärkas med ytterligare medarbetare. Välkommen till en trevlig och positiv arbetsgrupp. Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabkoordinator, laboratorium, kvinnohälsa, Rörelse oc... Visa mer
Vårdcentralen Åtvidaberg behöver nu stärkas med ytterligare medarbetare.

Välkommen till en trevlig och positiv arbetsgrupp.

Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabkoordinator, laboratorium, kvinnohälsa, Rörelse och Hälsa, psykoterapeut och barna-vårdscentral inom en familjecentral. Vi är cirka 45 medarbetare som arbetar inom vårdcentralen som präglas av en god trivsel.

Vårdcentralen är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland och är den enda i en kommun med cirka 11 500 innevånare, där de flesta är listade hos oss. Samverkan sker med Universitetssjukhuset i Linköping och Medicinska fakulteten i Linköping. Vi har ett utvecklings-inspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom.

Vi söker dig som vill utveckla primärvården i Åtvidaberg tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör hos oss kommer du att arbeta i en stabil grupp om fem vård-administratörer med gedigen erfarenhet. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande så som eget ansvarsområde, administrativa uppgifter, journalskrivning och arbete i receptionen.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 100 % tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör, gärna med erfarenhet av Cosmic och andra i Region Östergötland förekommande IT-system. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Du är positiv och har ett gott bemötande mot medarbetare, samarbetspartners och patienter.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet!

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal. Visa mindre

Controller

Ansök    Dec 1    Scanfil Åtvidaberg AB    Controller
Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö. I Åtvidaberg är vi specialiserade på systemintegration och erbjuder et... Visa mer
Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö.

I Åtvidaberg är vi specialiserade på systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Här finns också spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter. Vid Åtvidabergsenheten är vi ca 300 anställda.

Vi söker nu en driven och erfaren Controller till vår ekonomiavdelning med högt i tak!

Vad kan vi erbjuda dig?

En viktig och spännande roll i en verksamhet med högt tempo. Du kommer ingå i ett team som består av fem medarbetare och där alla hjälps åt. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar, och du kommer arbeta i en produktionsnära miljö med nära samarbete med operationsledningen samt övriga organisationen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Controller kommer du att arbeta med ekonomiprocessen i sin helhet, och du kommer mötas av varierande arbetsuppgifter av olika karaktär såsom:

- Månadsbokslut
- Prognosarbete
- Utveckla affärer tillsammans med kundansvarig
- Analyser av lönsamhet och effektiviseringar
- Riskanalyser
- KPI uppföljningar
- Projektuppföljning


Din profil

Till denna tjänst söker vi en ekonom eller civilingenjör gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är driven, noggrann, kommunikativ och känner ansvar och engagemang för helheten och inte bara dina egna uppgifter. Då tjänsten innebär mycket frihet under ansvar är det viktigt att du tar egna initiativ.

För att trivas i rollen behöver du vara analytisk, strukturerad och självständig. Förbättringsarbete är en naturlig del för dig och du gillar problemlösning. I och med att du kommer arbeta tätt tillsammans med flera olika avdelningar och personer i hela organisationen krävs det att du har en god samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du har arbetat med IFS affärssystem.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Finance Manager, Håkan Löfgren hakan.lofgren[email protected] och för frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR Generalist, Marika Aalto [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 12 december! Intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

HR Business Partner till Scanfil Åtvidaberg

Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör med 40 års erfarenhet, som tar kundens idé från utveckling hela vägen till kompletta produkter för att sedan ta den i produktion. Bolaget har idag 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg är specialiserad på systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta prod... Visa mer
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör med 40 års erfarenhet, som tar kundens idé från utveckling hela vägen till kompletta produkter för att sedan ta den i produktion.

Bolaget har idag 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg är specialiserad på systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Enheten har även spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter som omfattas av FDA: s Quality System Regulation (QSR) och kompetens inom avancerad rörlig mekanik såsom mynt och pappershantering. Vid enheten i Åtvidaberg arbetar idag ca 300 anställda.

Är du vår nästa kollega som vill vara med och utveckla HR-arbetet på Scanfil Åtvidaberg!

Vad kan vi erbjuda dig?
Ett mycket varierande arbete där du får kombinera mer strategiska uppgifter med operativa "hands-on" uppgifter i produktionsnära miljö. Du kommer att ha stor frihet att själv styra upp din vardag och planera ditt arbete samt ansvara för egna projekt och arbetsområden. Gemenskap i en grupp bestående av tre personer, inklusive dig själv, där vi diskuterar frågor och hjälps åt när behov uppstår.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som mjöligt.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med många olika uppgifter inom HR-området, i en miljö där det är högt i tak och korta beslutsvägar.

Dina viktigaste arbetsuppgifter:

- Chefsstöd
- Arbetsmiljö
- Introduktioner
- Rekrytering
- Utveckling och implementering av våra HR-processer och policys.Vem är du?
Du motiveras av att ha eget ansvar, är positiv, prestigelös och lösningsorienterad. Du har förmåga att lyssna in organisationen behov och önskemål samtidigt som du kan stå upp för tagna beslut och driva igenom dem i verksamheten.

I och med att du kommer arbeta med hela organisationen och alla avdelningar är det viktigt att du sätter värde i att skapa goda relationer och trivs med en daglig kontakt med olika roller.

För en god matchning har du:

- PA-utbildning eller motsvarande.
- Några års erfarenhet av arbete med HR-frågor.
- Goda engelska kunskaper.


Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef, Marie Sjödin, [email protected], 070-146 94 67.

Senast 9 januari vill vi ha din ansökan!
Urval av kandidater kommer att göras löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Controller

Ansök    Nov 26    Scanfil Åtvidaberg AB    Controller
Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö. I Åtvidaberg är vi specialiserade på systemintegration och erbjuder et... Visa mer
Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö.

I Åtvidaberg är vi specialiserade på systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Här finns också spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter. Vid Åtvidabergsenheten är vi ca 300 anställda.

Vi söker nu en driven och erfaren Controller till vår ekonomiavdelning med högt i tak!

Vad kan vi erbjuda dig?

En viktig och spännande roll i en verksamhet med högt tempo. Du kommer ingå i ett team som består av fem medarbetare och där alla hjälps åt. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar, och du kommer arbeta i en produktionsnära miljö med nära samarbete med operationsledningen samt övriga organisationen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Controller kommer du att arbeta med ekonomiprocessen i sin helhet, och du kommer mötas av varierande arbetsuppgifter av olika karaktär såsom:

- Månadsbokslut
- Prognosarbete
- Utveckla affärer tillsammans med kundansvarig
- Analyser av lönsamhet och effektiviseringar
- Riskanalyser
- KPI uppföljningar
- Projektuppföljning


Din profil

Till denna tjänst söker vi en ekonom eller civilingenjör gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är driven, noggrann, kommunikativ och känner ansvar och engagemang för helheten och inte bara dina egna uppgifter. Då tjänsten innebär mycket frihet under ansvar är det viktigt att du tar egna initiativ.

För att trivas i rollen behöver du vara analytisk, strukturerad och självständig. Förbättringsarbete är en naturlig del för dig och du gillar problemlösning. I och med att du kommer arbeta tätt tillsammans med flera olika avdelningar och personer i hela organisationen krävs det att du har en god samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du har arbetat med IFS affärssystem.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Finance Manager, Håkan Löfgren [email protected] och för frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR Generalist, Marika Aalto [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 12 december! Intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Utvecklingsstrateg till Vård- och omsorgsförvaltningen

Ansök    Okt 14    Åtvidabergs kommun    Vårdutvecklare
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Inom kommunens Vård- och omsorgsförvaltning arbetar legitimerad personal och omvårdnadspersonal med äldreomsorg, funktionsstöd och individ och familjeomsorg. Nu söker vi en utvecklingsstrateg till förvaltningen. Rollen som utvecklingsstrateg ingår i strategisk ledningsgrupp där man tillsammans med MAS, systemförvaltare, utvecklingsstrateg och två övergripande chefer arbetar med kvalitet, ekonomi och arbetsmiljöfrågor för förvaltningens räkning. Närmaste chef är socialchef. Huvuduppgifter för roll som utvecklingsstrateg kommer att vara utveckling av ledningssystem och systematiskt kvalitetsarbete med fokus på socialkontorets verksamhet där förvaltningens myndighetsarbete utgår från. Arbetsuppgift är vidare ansvarig utredare för arbete med avvikelser enligt SOL och lex Sarah. Det ingår också arbetsuppgifter som uppföljning av verksamheten via rapportering till och förbättringsarbete utifrån Öppna Jämförelser samt uppföljning av privata utförare i verksamheten. Rollen ställer också krav på god samverkansförmåga med chefer och medarbetare i hela förvaltningen samt övriga kommunala förvaltningar. 

Vi söker dig som arbetar självständigt och strategiskt med helhetssyn och kvalitet och du kommer även att använda din analytiska förmåga. Vi ser att du har en kandidatexamen inom statsvetenskap eller liknande eller är socionom. Erfarenhet från ett eller flera av arbetsområdena är ett krav och det är meriterande om du varit chef, projektledare eller arbetat med ledningssystem enligt SOSFS 2011:9. Arbete i offentlig förvaltning, gärna inom myndighetsutövning och/ eller äldreomsorgsområdet är också ett plus. B-körkort är ett krav. 

Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Visa mindre

Vikariesamordnare

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Åtvidabergs förskolor och skolor arbetar för att ge barn och ungdomar en bra start i livet. Våra framgångsfaktorer är ett aktivt pedagogiskt ledarskap, en lärande organisation, tidiga insatser och tillgängliga lärmiljöer.

Vi söker en vikariesamordnare till barn- och utbildningsförvaltningen. Barn- och utbildningsförvaltningen består av 6 förskolor, 3 grundskolor och en gymnasieskola. Våra förskolor och skolor är varje dag i behov av vikarier och här har vikariesamordnaren en viktig roll i att fördela ut resurser. I din roll som vikariesamordnare fördelar och prioriterar du vikarier till våra verksamheter och du arbetar självständigt med delar av rekryteringsprocessen. Vikarier är en viktig målgrupp för framtida rekryteringar till förvaltningens förskolor och skolor och här har du en nyckelroll i att attrahera fler vikarier till barn- och utbildningsförvaltningen och marknadsföra Åtvidabergs kommun som arbetsgivare. I din roll som vikariesamordnare är du en viktigt länk mellan barn- och utbildningsförvaltningen och HR-enheten i arbetet med att stärka kompetensförsörjningen i förvaltningen. 

I uppdraget ingår många sociala kontakter och nära dialog med de olika verksamheterna i förvaltningen. Vi söker därför dig som är social, utåtriktad och har lätt att ta människor. Du trivs med att prioritera bland behov och du hittar lösningar under tidspress till de enheter som behöver vikarier. För att lyckas med uppdraget krävs att du har systemförståelse och uthållighet. Vi arbetar i Google Workspace och ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i verktygen. Vi ser även att du är självständig och kan ta egna initiativ. 

Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt minst tre års 3 års arbetslivserfarenhet av administrativt arbete. Tidigare erfarenhet av vikariesamordning ser vi som meriterande.

Om anställningen

Anställningen är en visstidsanställning på 75 % till och med augusti 2022, med möjlighet till förlängning samt utökad sysselsättningsgrad. Arbetstiden är i huvudsak förlagd mellan 06.30-13.30. Tillträde snarast. 

Om ansökan

Sista ansökningsdag är 10 oktober. Välkommen med din ansökan!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ledigt jobb som ekonom på Myndighet, Åtvidaberg

Ansök    Okt 15    Experis AB    Ekonomikonsult
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonom med att granska och utreda ekonomiska resultat? Är du också intresserad av att få arbeta i en samhällsviktig verksamhet på en myndighet? Då ska du läsa mer om denna spännande möjlighet vi på Jefferson Wells i Åtvidaberg kan erbjuda dig! Vi söker personer med tidigare erfarenhet av arbete med ekonomiska resultat och granskning. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Start: Omgående Omfatt... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonom med att granska och utreda ekonomiska resultat? Är du också intresserad av att få arbeta i en samhällsviktig verksamhet på en myndighet? Då ska du läsa mer om denna spännande möjlighet vi på Jefferson Wells i Åtvidaberg kan erbjuda dig! Vi söker personer med tidigare erfarenhet av arbete med ekonomiska resultat och granskning. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Omgående
Omfattning: 100% kontorstider
Uppdrag: Konsultuppdrag på 6 månader

Om arbetet

Vi söker nu ekonomer till ett viktigt uppdrag på en myndighet som behöver förstärka sin ekonomiavdelning under en period. Uppdraget handlar om att stötta i arbetet med att genomföra ekonomiska utredningar, granskningar och analyser av ekonomiska resultat. Detta kan innebära att läsa och tolka årsredovisningar, skriva beslutsunderlag och andra administrativa arbetsuppgifter.

Arbetet kommer att utföras på distans och tjänsten är på heltid. Du kommer att få en digital introduktion vid starten på uppdraget som ger dig en tydlig beskrivning av hur arbetet ska utföras.Den vi söker

Vi söker dig som tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter i en roll som exempelvis; redovisningsekonom, ekonomiassistent, controller eller handläggare.

Som person är du självgående, strukturerad och serviceinriktad. Du har god förmåga att snabbt kunna läsa och sätta dig in i olika slags material med ekonomiskt och juridiskt innehåll. Vidare ser vi att du är tydlig i din kommunikation och bra på att samarbeta, du är flexibel och hjälper till med arbetsuppgifter där behov finns. I övrigt ser vi att du också är bekväm med att arbeta på distans.

Till detta konsultuppdrag söker vi dig som har:

* Tidigare erfarenhet av arbete med ekonomiska utredningar, granskningar och analyser av ekonomiska resultat
* Arbetat minst 1 år i en liknande roll
* Har goda kunskaper i MS office och vana att arbeta i system
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du:

* Tidigare arbetat på en statlig myndighet
* Har högskole- eller universitetsutbildning inom området för ekonomi eller annat likvärdigt områdeAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål. Visa mindre

Folkhälsostrateg

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Åtvidabergs kommun har kommit långt med implementeringsarbetet av Agenda 2030 och enheten för
strategisk utveckling är drivande i arbetet. Denna enhet är placerad inom kommunledningsförvaltningen och
utgör en resurs till kommunstyrelsen, kommundirektören och förvaltningarna. Enhetens arbete riktar sig
både internt inom kommunorganisationen och externt till kommunens invånare, näringsliv och andra
aktörer. Enheten består av tre strateger som tillsammans har en bred kompetens inom hållbar utveckling.

Vi söker nu en folkhälsostrateg som i sitt uppdrag kommer fokusera på folkhälsa och social hållbarhet. Är du
en kreativ och lösningsorienterad person som vill vara med i arbetet att skapa ett hållbart samhälle för
kommande generationer? Då kan det vara dig vi söker!

Om uppdraget
Ditt uppdrag är av strategisk karaktär med ett brett perspektiv på folkhälsoområdet. Som folkhälsostrateg
initierar, samordnar, stödjer, följer upp och utvärderar du kommunens folkhälsoarbete. Du omvärldsbevakar, hämtar in och sprider kunskap internt och externt. Du arbetar även med utredningsuppdrag, remisser samt att ta fram underlag åt kommundirektör och politik.

I ditt uppdrag som folkhälsostrateg är du kontaktperson för olika områden inom folkhälsoarbetet, så som
Ungdomsenkäten Om mig och ANDTS förebyggande arbete. Du medverkar i lokala, regionala och nationella
nätverk och arbetsgrupper och leder även vissa av de lokala arbetsgrupperna. Tillsammans med kommunens fritidsstrateg kommer du även vidareutveckla och arbeta med konceptet Ung i Åtvid, som syftar till medborgardialog med ungdomar i ålder 13-25år.

Vi söker dig som:


• har en högskoleutbildning inom folkhälsa eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
• uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
• har god förmåga att samverka med andra

Vi ser att det som meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i offentlig förvaltning och/eller politiskt
styrd organisation med frågor av liknande karaktär. Du tar stort eget ansvar och arbetar självständigt, samtidigt som du kan samarbeta bra med andra. Du är van att arbeta i och leda grupper samt att driva
förändringsprocesser.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde i september eller enligt överenskommelse.

Om ansökan
Skicka in din ansökan senast den 20 juni. Vi läser ansökningarna löpande, så vänta inte med att söka. 

Varmt välkommen till oss!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Redovisningsekonom

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

I rollen som redovisningsekonom ingår du i vår ekonomienhet som tillhör kommunledningsförvaltningen. Ekonomienheten arbetar med budget, uppföljning, ekonomistyrning, upphandling och redovisning på ett professionellt och utvecklingsinriktat sätt för stödja kommunen, kommunägda bolag och kommunalförbund i deras verksamheter. 

Som redovisningsekonom hos oss ansvarar du för redovisningsprocessen och för upprättandet av hel- och delårsbokslut. Du har huvudansvaret för att upprätta koncernbokslut och ansvarar för anläggningsreskontra genom dialog med investeringsansvariga. 

Du är vår redovisningsspecialist och har en viktig rådgivande och konsultativ roll i frågor som rör redovisningsområdet. Du arbetar för att kvalitetssäkra, effektivisera och utveckla ekonomiadministrationen inom både enheten och förvaltningarna. I din roll arbetar du även med övergripande ekonomifrågor tillsammans med dina kollegor. 

Vi söker dig...
som är specialist på redovisning. Du har även god förmåga att se till helhetsperspektivet och att arbeta strategiskt med ekonomifrågor. 

Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning. Du har även erfarenhet av kvalificerat arbete med ekonomi- och redovisningsfrågor. Erfarenhet av kommunal redovisning är meriterande. 

Vi söker dig som har god förmåga att arbeta självständigt men ser fördelarna av ett nära samarbete med kollegor. Du har ett strukturerat arbetssätt, där du delar med dig av din kunskap till andra på ett naturligt och lättillgängligt sätt. 

Du är noggrann och har förmåga att se siffermässiga samband. Att arbeta framåtriktat med god planering, för att du och dina kollegor ska hålla deadlines, är en annan av dina goda egenskaper. 

Vi erbjuder dig...
en organisation med korta beslutsvägar och ett uttalat helhetsperspektiv. Du får möjlighet till god överblick i kommunens verksamhet och får möjlighet att arbeta med stor bredd i dina arbetsuppgifter. Det ekonomiska perspektivet genomsyrar våra verksamheter, där du och dina kollegor har viktiga strategiska roller. 

Om anställningen 

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 27 juni. Vi kallar till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ekonomiadministratör och koordinator

Företagspresentation Gillar du att arbeta administrativt och att kombinera ekonomi med övriga koordinerande arbetsuppgifter? Vill du arbeta i en entreprenörsdriven organisation med dynamisk miljö? Då kan du vara den vi söker! Till en av våra kunder söker vi nu dig som vill arbeta i en roll som Ekonomiassistent med övriga administrativa arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter och ansvarsområden Vår kund är en verksamhet med flera bolag som du kommer vara delakt... Visa mer
Företagspresentation

Gillar du att arbeta administrativt och att kombinera ekonomi med övriga koordinerande arbetsuppgifter? Vill du arbeta i en entreprenörsdriven organisation med dynamisk miljö? Då kan du vara den vi söker! Till en av våra kunder söker vi nu dig som vill arbeta i en roll som Ekonomiassistent med övriga administrativa arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vår kund är en verksamhet med flera bolag som du kommer vara delaktig i. Vi söker nu dig som vill arbeta som Ekonomiassistent och komplettera ekonomichefen med diverse olika ekonomiska uppgifter, främst inom fakturahantering och till viss del även löpande redovisning. Vidare kommer du som en del i ditt uppdrag ha en roll där du stöttar verksamhetens VD i olika administrativa samt koordinerande uppgifter.

Det här är inledningsvis ett uppdrag via Unik Resurs på ca 6 månader med möjlighet till anställning hos kunden efter avslutat uppdrag.

Din profil

- Vi söker dig som har gymnasieexamen.
- Du har någon form av erfarenhet av att arbeta med fakturahantering.
- Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
- Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal samt skrift.
- Du har god system- och datavana.


Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom ekonomi och som nu lockas av att kombinera den kunskapen med andra administrativa delar i din roll i ett bolag med framåtanda. För att lyckas i rollen behöver du uppskatta att ha varierande arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann i din roll. Vidare så uppskattar du att arbeta mot uppsatta mål och du drivs av möjligheten att få lära dig nya saker.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Elin Alm och nås på 076-945 34 35 eller på [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Studentmedarbetare inom HR

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Studerar du till personalvetare och är intresserad av ett extrajobb som förbereder dig för en karriär inom HR? Vi söker nu två studentmedarbetare till två spännande uppdrag inom HR.

Vi söker en studentmedarbetare till HR-avdelningen.
Som studentmedarbetare på HR-avdelningen får du en bred och god inblick i HR-enhetens olika processer. Du avlastar oss med uppgifter inom framför allt rekrytering, kompetensförsörjning och arbetsmiljö. Som HR-student får du möjligheten att se mer av hur man jobbar på en HR-avdelning och därigenom sätta in dina studier i ett större sammanhang. HR-enheten i Åtvidabergs kommun ingår i kommunledningsförvaltningen och består i dagsläget av 6 medarbetare. Vi stöttar kommunens i alla typer av HR-frågor och implementerar, utvecklar och driver HR-processerna i kommunen.

Vi söker en studentmedarbetare till Barn- och utbildningsförvaltningen.
Som studentmedarbetare inom barn- och utbildningsförvaltningen kommer du få arbeta med processer och rutiner gällande förvaltningens vikarieanskaffning. Det kan bland annat innebära att upprätta rutiner för introduktion för vikarier. Som HR-student kommer du tillhöra förvaltningens stab och stötta samtliga enheter inom förvaltningen.

Vi söker dig som studerar personalvetenskap/HR på högskolenivå och till hösten 2021 kommer påbörja ditt sista läsår. Du är prestigelös och intresserad av att testa på olika arbetsuppgifter för att bidra till vårt arbete. Som person är du strukturerad och du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du bör vara flexibel då arbetsdagarna ser olika ut och ha en god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. I rollen kommer du ha många interna och externa kontakter, varför det är en fördel om du är serviceinriktad och ha en god förmåga att formulera dig tydligt och professionellt i tal och skrift. Vi värdesätter ett nära samarbete och det är viktigt att även du har en bra samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du som gillar att tänka nytt och att utveckla kommer du trivas hos oss!

Om anställningen
Anställningen pågår under läsåret 2021/2022 med omfattningen 20 %

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 23 april. Visa mindre

Receptionist/Vårdadminstratör till Vårdcentralen Åtvidaberg

Vårdcentralen Åtvidaberg behöver nu stärkas med ytterligare medarbetare. Välkommen till en trevlig och positiv arbetsgrupp som trivs bra i en nybyggd vårdcentral! Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabkoordinator, l... Visa mer
Vårdcentralen Åtvidaberg behöver nu stärkas med ytterligare medarbetare. Välkommen till en trevlig och positiv arbetsgrupp som trivs bra i en nybyggd vårdcentral!

Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabkoordinator, laboratorium, kvinnohälsa, Rörelse och Hälsa, psykoterapeut och barnavårdscentral inom en familjecentral. Det finns ett gott samarbete med kommunen, försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Cirka 45 medarbetare arbetar inom vårdcentralen som präglas av en god trivsel.

Vårdcentralen är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland och är den enda i en kommun med cirka 11 500 innevånare, där de flesta är listade hos oss. Samverkan sker med Universitetssjukhuset och Medicinska fakulteten i Linköping. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av arbete i vårdcentralens reception. Beroende på utbildning så kan även andra arbetsuppgifter så som journalskrivning bli aktuellt.

Utbildning och erfarenhet
Du har vana från receptionsarbete, gärna inom vården. Meriterande är erfarenhet av Cosmic. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du är serviceinriktad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Vidare är du strukturerad och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är flexibel och anpassar dig till ändrade förutsättningar. Du har ett gott bemötande mot medarbetare, samarbetspartners och patienter. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är vikariat på 75-100 % tjänstgöringsgrad. Tillträde snarast och varaktighet längst tom 30 september 2021.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Sektionsledare Ann-Sofie Juhlin, 010-103 58 71, [email protected]
Verksamhetschef Maud Jonsson, 010-103 58 27, [email protected]  

Facklig företrädare för Vision är Veronica Johansson, 010-103 58 91, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 18 april 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210548. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Projektledare till del av Sveriges största demokratiprojekt sökes

Ansök    Maj 3    Åtvidabergs kommun    Nämndsekreterare
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Vi söker nu dig som vill vara med och leda Åtvidabergs kommuns del av Sveriges största demokratiprojekt - administrationen av de allmänna valen 2022. Som en del av kommunledningsförvaltningens stab kommer du att vara projektledare för kommunens arbete med de allmänna valen till riksdag, kommun och region 2022 Staben har huvudansvaret för de allmänna valen, där enheten har en viktig roll i planering, genomförande och administration. I arbetet ingår att förbereda logistiken kring hantering av valmaterial och vallokaler, rekrytering och utbildning av röstmottagare samt kommunikationsinsatser inför och under valet.

Kommunledningsförvaltningens stab har till uppgift att ge service till kommunens politiker, förvaltningar och allmänheten. Staben ansvarar bland annat för kommunens gemensamma nämndadministration, säkerhet och krisberedskap, besöksnäring, kommunikation, kommunens kontaktcenter och genomförandet av de allmänna valen. 

Utöver valet så kommer du även att fungera som kommunsekreterare vid behov. Du kommer att vara en av nyckelpersonerna när det gäller att samordna och administrera ärendeprocessen till kommunens politiska forum. Inom ramen för detta ingår även att vara sekreterare. Som kommunsekreterare ansvarar du för att kvalitetssäkra beslutsunderlag, och ge råd och utbildning till handläggare och chefer så att diarie- och ärendeprocessen fungerar effektivt och rättssäkert. Inom ramen för uppdraget kan det även ingå vissa utredningsuppdrag och handläggning av andra ärenden.

Som en del av staben kommer du att delta i utvecklingen av kommunens administrativa rutiner och användandet av dokument- och ärendehanteringssystemet. Tillsammans med övriga medarbetare är du med och driver den digitala utvecklingen och andra nämndadministrativa utvecklingsfrågor.

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer att göras i samband med anställningen.

Vi söker dig...

… med eftergymnasial eller akademisk utbildning med inriktning mot offentlig förvaltning
… med erfarenhet av att arbeta med digital ärendehantering
… med god kännedom om de lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet, särskilt kommunallagen, vallagen, offentlighets- och sekretesslagen och förvaltningslagen

Du är en person som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att man lever upp till dessa. Du förstår komplicerade språkliga underlag, både talade och skrivna samt producerar egna dokument av hög kvalitet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete i annan kommun, har arbetat i dokumenthanteringssystemet Evolution eller har erfarenhet av genomförande av allmänna val.

Omfattning

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till och med 31 december 2022. Omfattning 75-100 % efter överenskommelse. Tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är söndag den 30 maj.

 


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Projektkoordinator Kulturskolan och psykisk hälsa

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Vi söker nu en projektkoordinator som vill leda projektet Kulturskolan och psykisk hälsa i region östergötland. Projektets ska syfta till att använda kulturskolan som resurs och medveten aktör vilket ska ge fler unga möjlighet till bättre uppväxtvillkor och förebygga psykisk ohälsa. Under projektet är syftet att pröva och implementera nya metoder och arbetssätt i syftet att se till att kulturskolan blir en bättre förebyggande och främjande aktör i arbetet att minska psykisk ohälsa bland unga Detta genom att undersöka målgruppens behov kan projektet se till att kulturskolan är en plats där rätt stöd finns.

Projektet genomförs i samverkan mellan kommuner i Östergötland samt Kulturskolerådet. Ditt uppdrag kommer att vara att ansvara för att projektet mål uppfylls samt att samordna kontakter med referensgrupp, deltagande kommuner, samverkanspartners och Kulturskolerådet. Du kommer även att rapportera till Kulturskolerådet om genomförda aktiviteter, måluppfyllelse etc.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom kultur, pedagogik, psykologi, beteendevetenskap eller folkhälsa. Vi ser att du har erfarenhet av projektledning.  Har du kännedom av kulturskoleverksamhet ses det meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser att du har en god förmåga att samarbeta med andra och skapar och underhåller goda relationer. Du är tydlig i din kommunikation och har en god förmåga att arbeta självständigt.

Om anställningen
Anställningen är på visstid i 1 år på 50 %, med eventuell möjlighet till förlängning. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 28 mars. 


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Samordnare till Arbetsmarknadsenheten

Ansök    Feb 17    Åtvidabergs kommun    Arbetsförmedlare
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Vill du vara med och arbeta för att människor som står längre från ett arbete kommer in på arbetsmarknaden? Vi söker nu en samordnare till vår Arbetsmarknadsenhet som ska samordna och matcha deltagare mot praktikplatser inom kommunens verksamheter samt företag och föreningar. Du kommer arbeta med vägledning för de individer där det är oklart vad de vill göra, kan göra eller är lämplig för. Detta genom samtal, kortare kartläggning och täta uppföljningar. I uppdraget igår även att ha kontakt med olika myndigheter.

Vi ser att en lämplig högskoleutbildning inom beteendevetenskap eller personalvetenskap. Alternativt har du en dokumenterad flerårig arbetslivserfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ovanstående arbetsuppgifter samt har B-körkort. Vi ser att du är trygg och stabil och du har lätt för att skapa kontakter. Du är flexibel och trivs att arbeta självständigt och tillsammans med andra. I vår verksamhet är det viktigt att se och stödja individens egna resurser och att ha en positiv människosyn.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2 mars


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Samordnare till Arbetsmarknadsenheten

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Vill du vara med och arbeta för att människor som står längre från ett arbete kommer in på arbetsmarknaden? Vi söker nu en samordnare till vår Arbetsmarknadsenhet som ska samordna och matcha deltagare mot praktikplatser inom kommunens verksamheter samt företag och föreningar. Du kommer arbeta med vägledning för de individer där det är oklart vad de vill göra, kan göra eller är lämplig för. Detta genom samtal, kortare kartläggning och täta uppföljningar. I uppdraget igår även att ha kontakt med olika myndigheter.

Vi ser att en lämplig högskoleutbildning inom beteendevetenskap eller personalvetenskap. Alternativt har du en dokumenterad flerårig arbetslivserfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ovanstående arbetsuppgifter samt har B-körkort. Vi ser att du är trygg och stabil och du har lätt för att skapa kontakter. Du är flexibel och trivs att arbeta självständigt och tillsammans med andra. I vår verksamhet är det viktigt att se och stödja individens egna resurser och att ha en positiv människosyn.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2 mars


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Redovisningsekonom till Scanfil Åtvidaberg - Vikariat

Ansök    Jan 20    Scanfil Sweden AB    Redovisningsekonom
Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö. I Åtvidaberg är vi specialiserade på systemintegration och erbjuder et... Visa mer
Scanfil är en internationell systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster; allt från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vår verksamhet präglas av spännande utmaningar med nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö.

I Åtvidaberg är vi specialiserade på systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Här finns också spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter och kompetens inom avancerad rörlig mekanik såsom mynt och pappershantering. Vid Åtvidabergsenheten är vi ca 280 anställda.

Vår Redovisningsekonom ska gå på föräldraledighet, därför söker dig som vill jobba med både svenska och internationella leverantörer!

Dina arbetsuppgifter 
Som Redovisningsekonom arbetar du med både svenska och internationella leverantörer, löpande hantering av ankommande fakturor elektronisk och löpande redovisning. Du tillhör ekonomiavdelning som består av fem medarbetare och ekonomichef. Utöver dina närmsta kollegor och leverantörer kommer du även ha kontakt med olika avdelningar inom företaget. 

Din profil 
Till denna tjänst söker vi dig som har:


• Relevant utbildning inom ekonomi eller annan relevant erfarenhet.
• Mycket goda datakunskaper och är van vid att arbeta i affärssystem.
• God ekonomisk förståelse.
• God kommunikationsförmåga på såväl svenska som engelska.

Som person är du driven och intresserad av att utveckla och lära. Du har ett stort administrativt intresse och uppskattar att utmanas av nya möjligheter. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i grupp, har en positiv inställning och ett stort engagemang i de uppgifter du får.

Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystem IFS.

Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde den 1 April. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Finance Manager, Håkan Löfgren, [email protected] För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR Generalist, Marika Aalto, [email protected]

Senast den 31 Januari vill vi ha din ansökan men vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då intervjuer sker löpande. Visa mindre

Administratör

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Åtvidabergs förskolor och skolor arbetar för att ge barn och ungdomar en bra start i livet. Våra framgångsfaktorer är ett aktivt pedagogiskt ledarskap, en lärande organisation, tidiga insatser och tillgängliga lärmiljöer.

Vi söker nu en skoladministratör till centrala förskoleområdet. Området består av fyra enheter varav tre ligger inom den centrala delen av Åtvidabergs kommun och en i Falerum. På enheterna finns ca 300 barn inskrivna och leds av en rektor och en biträdande rektor.

I rollen som administratör kommer ditt arbete innebära att vara barnomsorgssamordnare för förskola och fritidshem. I uppdraget ingår bland annat att hantera systemet IST för förskola och fritidshem. Du kommer att bistå rektor och biträdande rektor med administrativa uppgifter, hantera fakturor och arbeta med schemaläggning.

Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning och har tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete. Har du tidigare arbetat som administratör inom skola/förskola ser vi det som meriterande. Vi ser att du har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och trivs att arbeta självständigt och att samarbeta med andra. I bemötandet till andra är du tillmötesgående och har ett intresse och förmåga att hjälpa andra.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat på 75 %. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 8/3. Vikariatet är på ett år med eventuell chans till förlängning.

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 14/2. Urval kommer ske fortlöpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Samordnare till Arbetsmarknadsenheten

Ansök    Feb 17    Åtvidabergs kommun    Arbetsförmedlare
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Vill du vara med och arbeta för att människor som står längre från ett arbete kommer in på arbetsmarknaden? Vi söker nu en samordnare till vår Arbetsmarknadsenhet som ska samordna och matcha deltagare mot praktikplatser inom kommunens verksamheter samt företag och föreningar. Du kommer arbeta med vägledning för de individer där det är oklart vad de vill göra, kan göra eller är lämplig för. Detta genom samtal, kortare kartläggning och täta uppföljningar. I uppdraget igår även att ha kontakt med olika myndigheter.

Vi ser att en lämplig högskoleutbildning inom beteendevetenskap eller personalvetenskap. Alternativt har du en dokumenterad flerårig arbetslivserfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ovanstående arbetsuppgifter samt har B-körkort. Vi ser att du är trygg och stabil och du har lätt för att skapa kontakter. Du är flexibel och trivs att arbeta självständigt och tillsammans med andra. I vår verksamhet är det viktigt att se och stödja individens egna resurser och att ha en positiv människosyn.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2 mars


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Bokare till Bemanningsenheten

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Bemanningsenheten rekryterar och bemannar enheter inom hela vård- och omsorg i Åtvidabergs kommun. Arbetet innefattar tillsättning av personal på både kortare sikt med timvikarier men även vikariat på längre sikt. Förutom ca 160 timvikarier består Bemanningsenheten också av en bemanningspool bestående av 12 personer som vi ansvarar för.

I din roll som bokare på Bemanningsenheten är ingen dag den andre lik. Du och dina kollegor samt enhetschef arbetar med kontinuerlig rekrytering under året för alla vård- och omsorgs enheter i kommunen. Det dagliga arbetet består av att bokningar i Besched för att fylla dagliga vakanser i våra verksamheter, samt längre vikariat. Du kommer även vara behjälplig i att rekrytera nya vikarier till bemanningsenheten. En stor del av din vardag består av samarbete och kommunikation med våra enheter så du bör besitta en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

För att trivas som bokare behöver du vara lösningsfokuserad och trivas med en varierande arbetsvardag. När omständigheterna förändras har du lätt att anpassa dig och förblir fokuserad på målet. Du har en genomförd gymnasieutbildning, en god datavana och kan utan problem behärska Officepaketet. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete i Besched, eller annat bokningssystem är ett krav.

Som person besitter du en personlig mognad, har lätt för att ta egna initiativ och är prestigelös. Vi sätter stor fokus på personlig lämplighet.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat under 2021 med omfattningen 80%.

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 7e december.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Företagsrådgivare Åtvidabergs Sparbank

Vi fortsätter vår resa mot nya mål! Vart är Du på väg? Åtvidabergs Sparbank växer stadigt och utökar nu teamet med ytterligare en Företagsrådgivare Åtvidabergs Sparbank har som mål är att erbjuda bra bankservice med närheten och enkelheten hos den lilla banken men med kompetensen hos den stora. Verksamheten genomsyras av en genuin omtanke och ett starkt lokalt engagemang. Som fristående Sparbank fattar vi våra egna beslut och är fria att bestämma hur vi... Visa mer
Vi fortsätter vår resa mot nya mål! Vart är Du på väg?

Åtvidabergs Sparbank växer stadigt och utökar nu teamet med ytterligare en Företagsrådgivare

Åtvidabergs Sparbank har som mål är att erbjuda bra bankservice med närheten och enkelheten hos den lilla banken men med kompetensen hos den stora. Verksamheten genomsyras av en genuin omtanke och ett starkt lokalt engagemang. Som fristående Sparbank fattar vi våra egna beslut och är fria att bestämma hur vi vill använda vår vinst. Vi finns till för våra kunder och har valt att investera i hållbar Åternäring som gör gott för våra kunder och de orter vi verkar i. Åtvidabergs Sparbank, som startade sin bankverksamhet redan 1867, har de senaste åren haft en mycket god utveckling, med stadig tillväxt av kunder, god lönsamhet och ökad affärsvolym.

Uppdraget

Som företagsrådgivare hos oss kommer du både arbeta med befintliga kunder samt ansvara för att ta in nya kunder vilket du gör genom att bygga relationer och nätverka. Vår ambition är att växa och att hitta nya affärsmöjligheter vilket innebär att möten med nya kunder är en viktig del i din roll. Du förvaltar och utvecklar dina kunder och som liten bank får du ett totalansvar för dina kunder och följer dem i både upp- och nedgångar. På det sättet lär du känna dina kunder och arbetar tillsammans med dem för att förbättra deras lönsamhet och affär. Du arbetar proaktivt med att bibehålla den höga kundnöjdhet som vi har på banken idag.

Känner du igen dig?

Vi söker en teamspelare som brinner för service och att hitta nya affärsmöjlighet som gynnar kundernas affär. För att lyckas i rollen måste du ha tidigare erfarenhet av rådgivning till företag i liknande roller. Det är meriterande om du har flera års erfarenhet av företagsrådgivning inom bankbranschen. Har du utbildning inom ekonomi på högskolenivå är detta också meriterande, likaså Swedsec licens för rådgivare. Du trivs med ett fritt arbete där du själv driver dina kundrelationer framåt och kombinerar kundmöten med att sitta hemma på kontoret för att göra analyser och skriva PM. Du ser det som en självklarhet att stötta dina kollegor och driva ditt arbete i mål – man skulle kunna beskriva dig som en relationsbyggare med genuint intresse för företag och kunder. Du har kompetensen och tryggheten att agera rådgivande till dina kunder utifrån deras specifika behov. Om du dessutom har erfarenhet av försäkringsrådgivning till företag tycker vi att det är toppen! Då våra kunder inte bara finns i Åtvidaberg behöver du ha körkort.
Detta erbjuder vi dig

Vår vision är att vara en lokal utvecklingsmotor som ska delta i den lokala samhällsutvecklingen genom att vara pådrivande, ta initiativ och nyttja den egna ekonomiska styrkan. Genom vår Åternäring investerar vi i det lokala näringslivet, barn och ungdomar och idrotts- och föreningslivet – för att vi vill att Åtvidaberg ska vara en ort som mår bra och där människor trivs.

Vi arbetar efter en tydlig verksamhetsplan där vi ser stor utvecklingspotential i företagsaffären. När du arbetar hos oss ger vi dig möjligheten att påverka både din egen roll och banken. Vi vill höra dina idéer och litar på din förmåga att göra något bra!

Vi är ett tjugotal anställda som trivs med varandra och med vårt arbete. Vår arbetsplats präglas av arbetsglädje, professionalitet och en skön framåtanda.

Låter det intressant?

Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten besvaras av Elin Hellström Rekryterings- och HR konsult Unik Resurs 0760-192399, [email protected], alternativt Oskar Bermlid, vice VD 072-573 43 34 [email protected]

Sök redan idag – urval och intervjuer kommer att ske löpande!Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

HR-student

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Studerar du till personalvetare och är intresserad av ett extrajobb som förbereder dig för en karriär inom HR? Då söker vi dig!

Som HR-student får du möjligheten att se mer av hur man jobbar på en HR-avdelning och därigenom sätta in dina studier i ett större sammanhang. HR-enheten i Åtvidabergs kommun ingår i kommunledningsförvaltningen och består i dagsläget av 6 medarbetare. Vi stöttar kommunens i alla typer av HR-frågor och implementerar, utvecklar och driver HR-processerna i kommunen.

Som studentmedarbetare hos oss får du en bred och god inblick i HR-enhetens olika processer. Du avlastar oss med uppgifter inom framför allt rekrytering, kompetensförsörjning och arbetsmiljö. Du arbetar ca 15 timmar i veckan enligt överenskommelse med stor flexibilitet för att kunna kombinera arbetet med dina studier. 

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning inom personalvetarområdet och som har genomfört minst hälften av dina studier. Du är prestigelös och intresserad av att testa på olika arbetsuppgifter för att bidra till vårt arbete på HR-enheten. Som person är du strukturerad och du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du bör vara flexibel då arbetsdagarna ser olika ut och ha en god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. I rollen kommer du ha många interna och externa kontakter, varför det är en fördel om du är serviceinriktad och ha en god förmåga att formulera dig tydligt och professionellt i tal och skrift. Vi som arbetar på HR-avdelningen idag värdesätter ett nära samarbete och det är viktigt att även du har en bra samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du som gillar att tänka nytt och att utveckla kommer du trivas hos oss!

Vill du bli vår nya studentmedarbetare på HR-enheten? Då är du välkommen med din ansökan senast 6 december 2020, men gärna snarast då urval och intervjuer sker löpande.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Administratör

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Åtvidabergs förskolor och skolor arbetar för att ge barn och ungdomar en bra start i livet. Våra framgångsfaktorer är ett aktivt pedagogiskt ledarskap, en lärande organisation, tidiga insatser och tillgängliga lärmiljöer.

Nu söker vi en administratör till staben för barn- och utbildningsförvaltningen.

I din roll som administratör kommer du att vara ett administrativt stöd till förvaltningens stab samt förvaltningschef. De innebär bland annat att hantera faktura, skriva mötesanteckningar och handläggning av statsbidrag. Som administratör har du en nyckelfunktion på inom förvaltnings stab där du har dagligen har många kontakter såväl inom som utanför organisationen.

Vi ser att du trivs med att lösa problem och vill leverera en god service. Som administratör har du ständigt flera bollar i luften vilket innebär att du behöver ha ett strukturerat arbetssätt samt god förmåga att kunna prioritera. Du trivs att arbeta självständigt men har en vilja att samverka med övrig personal.

Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning. Du har även minst 3 års arbetslivserfarenhet av administrativt arbete. Vi ser att du i tidigare uppdrag har agerat som chefsstöd. Har du arbetat som inom skolverksamhet ser vi det som meriterande.

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan
Sista ansökningsdag är den 11 oktober, men vi rekryterar fortlöpande så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Visa mindre

Medarbetare i kontaktcenter

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Kommunens kontaktcenter organiseras inom kommunledningsförvaltningen. Målet är att vårt kontaktcenter ska vara medborgarnas naturliga kontaktväg in i kommunen. Vi vill i möjligaste mån kunna erbjuda den hjälp som efterfrågas redan i den första kontakten. Kontaktcenter ska erbjuda god service både till kommunens invånare och organisationens anställda. Vi som bemannar Kontaktcenter tar emot inkommande samtal och meddelanden via kommunens växel, e-post, vissa e-tjänster, sociala medier samt bemannar kommunens reception. Vi arbetar i ett teambaserat arbetssätt som innebär att vi är flera medarbetare som under arbetsveckan turas om att bemanna kontaktcenter.

Till uppdraget söker vi dig som är snabbtänkt och serviceinriktad. Du vill ge god service och har ett lättsamt sätt. Du har god datavana och uttrycker dig väl i tal och skrift samt har förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt, stundvis i ett högt tempo. Du har en genomförd gymnasieutbildning.

För uppdraget är det är en fördel om du har en god kännedom om Åtvidabergs kommun som plats eller om den kommunala organisationen. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetet med kundservice i någon form.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat på 50 % för perioden november-december, med fast schema. Det finns efter det möjlighet att arbeta extra vid behov.

Om ansökan
Sista ansökningsdag är den 15 oktober 2020. Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringen. Tillträde är 1 november.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Miljöstrateg

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Vi söker nu en miljöstrateg med inriktning energi och klimat till enheten för strategisk utveckling.

Enheten arbetar med hållbar utveckling på strategisk nivå främst inom områdena för social- och miljömässig hållbarhet och uppdraget består i att omvärldsbevaka, inhämta och sprida kunskap.

Enheten är placerad inom kommunledningsförvaltningen och utgör en strategisk resurs till kommunstyrelsen, kommundirektör och förvaltningarna men riktar sig även externt till kommunens invånare, näringsliv och andra aktörer.

Som miljöstrateg är du en viktig del i utvecklingen av kommunens övergripande hållbarhetsarbete, främst inom områdena energi och klimat. Du kommer ansvara för uppföljning och uppdatering av kommunens energi- och klimatstrategi och klimatanpassningsstrategi samt vara ett stöd i miljöstrategiska frågor till politik, kommundirektör och förvaltningarna. Det kan handla om att ta fram verktyg för att underlätta arbetet i förvaltningarna, genomföra kunskapshöjande insatser, bidra vid kravställande i upphandlingar eller ge stöd i planprocesser. Utifrån din kompetens och dina erfarenheter kan även andra områden bli aktuella.

Som miljöstrateg ingår även rollen som kommunens energi- och klimatrådgivare. Du kommer ge oberoende råd, stöd och inspiration till kommunens invånare och företagare i frågor som rör energi och klimat.

 Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom miljö, energi och klimat. Har du arbetslivserfarenhet av likande arbetsuppgifter inom offentlig förvaltning ser vi det som meriterande. Vi ser att du har en god förmåga att samarbeta med andra och trivs i en varierande arbetsvardag. Du tar stort eget ansvar och har en god förmåga att arbeta självständigt. Men då arbetet innebär att vara delaktig i olika projekt med mycket kontakter internt och externt så är du en god förmåga att bygga relationer.

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 11 november.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kommunikationsstrateg till kommunledningsförvaltningen

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Brinner du för kommunikation - och vill att andra ska bli lika bra på det som du? Då är du vår nya kommunikationsstrateg!
Kommunledningsförvaltningens stab ansvarar för kommunens övergripande administration, marknadsföring och besöksnäring, kommunikation, press/media, digitala kanaler, kontaktcenter samt kris- och säkerhetsfrågor. Verksamheten leds av en stabschef direkt underställd kommundirektören. Nu söker vi en kommunikationsstrateg som kan bidra till att utveckla kommunens kommunikation.

Som kommunikationsstrateg kommer du att ansvara för att ta fram och uppdatera kommunens övergripande kommunikationsplattform och budskapsanpassning. Du tar fram kommunikationsplaner och producerar kommunikationsmaterial till interna och externa målgrupper. I dina arbetsuppgifter ingår både att stötta chefer och att självständigt och proaktivt driva och genomföra egna kommunikationsaktiviteter med hjälp av vår digitala redaktion. Du ska internt förankra och sprida kunskap i kommunikationsfrågor. Du ansvarar även för kommunens kommunikation i händelse av krissituationer.

Vi söker dig...

… med utbildning av kommunikation på eftergymnasial nivå

… med minst tre års erfarenhet av att arbeta på strategisk och operativ nivå med kommunikation

… med god förmåga att tänka proaktivt kring kommunens kommunikation samt en god pedagogisk förmåga att sprida kunskap om kommunikation i organisationen

Vi ser att du är en person som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med kommunikation inom större organisationer och inom den offentliga sektorn.

Om anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan

Sista ansökningsdag är 17 juli. Varmt välkommen med din ansökan.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Flexibelt extrajobb som ID-administratör

Ansök    Jun 29    Svensk E-Identitet AB    Registrator
Om jobbet Svensk e-identitet erbjuder ett flexibelt extrajobb som ID-administratör. Jobbet innebär i korthet att hämta ut REK-försändelser som innehåller vårdpersonals tjänstelegitimationer, så kallade SITHS-kort, hos ett postombud för att sedan lämna det vidare till den person inom vården som står som kortinnehavare - via ett personligt möte. Kortutlämningen sker enligt en fastställd rutin. Alla som har fyllt 18 år (18 år är minimumkrav för att få hantera... Visa mer
Om jobbet
Svensk e-identitet erbjuder ett flexibelt extrajobb som ID-administratör. Jobbet innebär i korthet att hämta ut REK-försändelser som innehåller vårdpersonals tjänstelegitimationer, så kallade SITHS-kort, hos ett postombud för att sedan lämna det vidare till den person inom vården som står som kortinnehavare - via ett personligt möte. Kortutlämningen sker enligt en fastställd rutin. Alla som har fyllt 18 år (18 år är minimumkrav för att få hantera SITHS-kort) och som har en fast adress där man befinner sig minst två vardagar per vecka har klarat de första urvalskriterierna.


Det här är Svensk e-identitet
Svensk e-identitet är marknadens främsta och tryggaste leverantör av molntjänster för inloggning, autentisering och signering till webbplatser och applikationer. Bolaget erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. I snart ett decennium har vi utvecklat en tung produktportfölj som fortsätter växa. Idag består den av ett fyrtiotal tjänster som stödjer fem miljoner inloggningar varje månad. Därmed hjälper vi ett tusental kunder hos kommuner, vårdgivare, företag, systemleverantörer, myndigheter, lärosäten och många andra att kunna effektivisera sina verksamheter, följa allt mer skärpta lagkrav och underlätta för sina användare och kunder.
Sedan oktober 2017 är Visma delägare, samtidigt som de tre grundarna och deras stora kompetens finns kvar i bolaget. Vi är drygt 35 medarbetare på huvudkontoret centralt på gågatan i Uppsala samt i Göteborg. Läs mer på www.e-identitet.se .


Vi söker dig som:
- Har fyllt 18 år
- Behärskar flytande svenska i tal och skrift
- Kan ha SITHS-korten inlåsta i någon typ av förvaringsutrymme, låda/skåp/rum eller liknande i väntan på kortutlämning
- Har en positiv inställning
- Brinner för att jobba med människor
- Har egen bärbar dator - PC (ej Linux eller Mac)
- Har egen mobiltelefon
- Är ansvarstagande och att du ser det som en självklarhet att hålla bokade tider
- God datorvana
- Tycker om att ha många personkontakter och att arbeta självständigt, samt har en positiv inställning.
- Är självgående


Tjänsten innebär konkret att du:
Hämtar REK-försändelser innehållande SITHS-kort hos ditt närmaste postombud.
Bokar tid för utlämning av SITHS-kort med kortanvändare.
Lämnar ut SITHS-kort till kortanvändare vid personliga möten.
Administrerar utlämningen i systemet SITHS Admin.
Ha kontakt med Svensk e-identitet.Du kommer innan start att få genomgå en kort webbutbildning.


Det är meriterande
– om du själv jobbar inom vård och omsorg
– om du har ett giltigt SITHS-kort (ej Telia e-leg)


Omfattning
Då vi har stor geografisk spridning på våra kunder så kan tjänsten innebära utlämning av allt från noll kort till flera stycken i veckan.


Ersättning
För varje utlämnat SITHS-kort ges en ersättning om 500 kr brutto, inklusive semesterersättning. Ersättningen betalas ut som lön via www.frilansfinans.se Eventuella avgifter som nämns är redan avdragna i ersättningen från oss. Dvs du får 500 kr per SITHS-kort i lön, innan avdrag av eventuell inkomstskatt.


Urval och ansökan
Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Ansökan skickar du in genom att fylla i ett formulär via följande länk:
https://e-identitet.se/kortutlamningskontor-ansokan/


Mer information
http://e-identitet.se/tjana-pengar-som-kortutlamningskontor Visa mindre

Controller

Ansök    Jun 9    Åtvidabergs kommun    Controller
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv. Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompeten... Visa mer
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

I rollen som controller är du placerad på ekonomienheten som tillhör kommunledningsförvaltningen. Ekonomienheten arbetar med budget, uppföljning, ekonomistyrning, upphandling och redovisning på ett professionellt och utvecklingsinriktat sätt för stödja kommunen, kommunägda bolag och kommunalförbund i deras verksamheter.

Uppdraget är inriktad mot Vård- och omsorgsförvaltningen där du ansvarar du för processen - budget och ekonomisk uppföljning. Du kommer att arbeta med fördjupade analyser samt utveckling av verktyg och rapporter för att stödja kommunens olika verksamheter. En del av ditt uppdrag blir att utveckla den ekonomiska styrningen och du är en drivande kraft och resurs för ledningen.

Du kommer att ha ett nära samarbete med kommunens chefer och får en viktig rådgivande och konsultativ roll i frågor som rör styrning och ekonomisk uppföljning. I din roll skapar du förståelse hos verksamhetsföreträdare för det ekonomiska perspektivet.

Som controller är du också en del av ekonomienheten och arbetar med övergripande ekonomifrågor tillsammans med övriga kollegor. I ditt arbete ingår även viss redovisning.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Du har erfarenhet av kvalificerat arbete med ekonomi- och styrningsfrågor. Vi ser att du har fördjupad kunskap inom budget och ekonomisk uppföljning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal ekonomi eller bemanningsekonomi.

Vi söker dig som är van att driva processer och har ett strukturerat arbetssätt. Du delar med dig av din kunskap till andra på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. Du har god analytisk förmåga och kan ifrågasätta på ett konstruktivt sätt. Du trivs med att arbeta självständigt men ser fördelarna av ett nära samarbete med kollegor.

Vi erbjuder dig fördelarna av att arbeta i en kommun med korta beslutsvägar och ett uttalat helhetsperspektiv. Du erbjuds ett uppdrag där du kommer att utföra ditt arbete nära kommunens chefer och får därmed en god inblick i kommunens strategiska frågor. Du får stora möjligheter att utforma arbetet utifrån dina kunskaper och erfarenheter med fokus på verksamheternas behov. Det ekonomiska perspektivet genomsyrar våra verksamheter, där du och dina kollegor har viktiga strategiska roller.

Om anställningarna

Anställningen är en tillsvidare anställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka in din ansökan senast 23 juni, men vi kallar till intervjuer fortlöpande så vänta i med din ansökan!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Folkhälsostrateg

Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service... Visa mer
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.


Åtvidabergs kommun har kommit långt med implementeringsarbetet av Agenda 2030 och enheten för strategisk utveckling är drivande i arbetet. Denna enhet är placerad inom kommunledningsförvaltningen och utgör en resurs till kommunstyrelsen, kommundirektören och förvaltningarna. Enhetens arbete riktar sig både internt inom kommunorganisationen och externt till kommunens invånare, näringsliv och andra aktörer. Enheten består av fyra strateger som tillsammans har en bred kompetens inom hållbar utveckling.

Vi söker nu en folkhälsostrateg som i sitt uppdrag kommer fokusera på folkhälsa och social hållbarhet. Är du en kreativ och lösningsorienterad person som vill vara med i arbetet att skapa ett hållbart samhälle för kommande generationer? Då kan det vara dig vi söker!

Om uppdraget

Ditt uppdrag är av strategisk karaktär med ett brett perspektiv på folkhälsoområdet. Som folkhälsostrateg initierar, samordnar, stödjer, följer upp och utvärderar du kommunens folkhälsoarbete. Du omvärldsbevakar, hämtar in och sprider kunskap internt och externt Du arbetar även med utredningsuppdrag, remisser samt att ta fram underlag åt kommundirektör och politik.

I ditt uppdrag som folkhälsostrateg är du kontaktperson för olika områden inom folkhälsoarbetet, så som Ungdomsenkäten Om mig och ANDTS förebyggande arbete. Du medverkar i lokala, regionala och nationella nätverk och arbetsgrupper och leder även vissa av de lokala arbetsgrupperna, bland annat kommunens lokala grupp för barnkonventionen. Tillsammans med kommunens fritidsstrateg kommer du även vidareutveckla och arbeta med konceptet Ung i Åtvid, som syftar till medborgardialog med ungdomar i ålder 13-25år.

Vi söker dig som:


• har en högskoleutbildning inom folkhälsa eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
• uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
• har god förmåga att samverka med andra

Vi ser att det som meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i offentlig förvaltning och/eller politiskt styrd organisation med frågor av liknande karaktär. Du tar stort eget ansvar och arbetar självständigt, samtidigt som du kan samarbeta bra med andra. Du är van att arbeta i och leda grupper samt att driva förändringsprocesser.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan

Skicka in din ansökan senast den 12 januari. Varmt välkommen till oss!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kommunsekreterare till Åtvidabergs kommun

Ansök    Dec 13    Åtvidaberg kommun    Nämndsekreterare
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service... Visa mer
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.


Kommunledningsförvaltningens stab har till uppgift att ge service till kommunens politiker, förvaltningar och allmänheten. Staben ansvarar bland annat för kommunens gemensamma nämndadministration, säkerhet och krisberedskap, kommunikation, kommunens kontaktcenter och genomförandet av de allmänna valen. Nu utökar vi staben med ytterligare en kommunsekreterare.

Du kommer att vara en av nyckelpersonerna när det gäller att samordna och administrera ärendeprocessen till tre av kommunstyrelsens utskott. Inom ramen för detta ingår även att vara sekreterare i utskotten. Visst sekreterarskap i andra organ som valnämnd, social myndighetsnämnd, kommunfullmäktige och kommunstyrelsen kan komma att ingå vid behov, men inte vara ditt huvudsakliga ansvar. Som kommunsekreterare ansvarar du för att kvalitetssäkra beslutsunderlag och ge råd och utbildning till handläggare och chefer så att diarie- och ärendeprocessen fungerar effektivt och rättssäkert. Inom ramen för uppdraget kan det även ingå vissa utredningsuppdrag och handläggning av andra ärenden.

Som en del av staben kommer du att delta i utvecklingen av kommunens administrativa rutiner och användandet av dokument- och ärendehanteringssystemet. Tillsammans med övriga medarbetare är du med och driver den digitala utvecklingen och andra nämndadministrativa utvecklingsfrågor.

Enheten har huvudansvaret för de allmänna valen, där kommunsekreterarna har en viktig roll i planering, genomförande och administration.

Arbetet som kommunsekreterare är omväxlande, utåtriktat och innebär många kontakter, både inom kommunen och externt. Inom staben är det naturligt att dela på olika arbetsuppgifter vid behov.

Vi söker dig med...

… akademisk utbildning med koppling till arbetets innehåll

… erfarenhet av att arbeta med digital ärendehantering

… god kännedom om de lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet, särskilt kommunallagen, offentlighets- och sekretesslagen och förvaltningslagen

Du är en person som kan ge god service och stöd till förtroendevalda, medarbetare och allmänheten. Du är noggrann och strukturerad, samt lösnings- och utvecklingsorienterad. Du kan växla mellan olika arbetsuppgifter och svårighetsgrad och ärkommunikativ i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete i annan kommun, arbetat i dokumenthanteringssystemen Evolution och/eller Ciceron, eller erfarenhet av och kunskap om myndighetsutövning inom Socialtjänstens område (SoL, LSS, LVU och LVM m.fl.).

I denna rekrytering läggs stor vikt vid din personliga lämplighet och ditt intresse för rollen. Motivera därför väl i din ansökan varför du söker jobbet. 

Om anställningen 

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Jobbet är säkerhetsklassat och en säkerhetsprövning kan komma att göras i samband med anställningen.

Om ansökan 

Sista ansökningsdag är den 6 januari. Välkommen in med din ansökan!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Dec 18    Åtvidaberg kommun    Controller
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service... Visa mer
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.


Vi söker nu en ekonom till vår ekonomienhet. Har du en analytisk förmåga och ser både delarna och helheten? Är du strukturerad och kan arbeta självständigt? Då kan det vara dig vi söker!

Ekonomienheten arbetar med budget, uppföljning, ekonomistyrning, upphandling och redovisning på ett professionellt och utvecklingsinriktat sätt för stödja både kommunen, kommunägda bolag och kommunalförbund i deras verksamheter.

Om ditt uppdrag

I rollen som ekonom arbetar du med drifts-, investering- och projektekonomi vilket innebär en stor variation i ditt arbete. I ditt uppdrag ansvarar du för processerna redovisning, budget och ekonomisk uppföljning för våra kommunala bolag och kommunalförbundet ITsam. För att stödja verksamheterna arbetar du med analyser och kalkyler.

Åtvidabergs kommun är en organisation med korta beslutsvägar och ett uttalat helhetsperspektiv. I rollen som ekonom arbetar du nära verksamhetens chefer och har god insikt i strategiska frågor. Du har en viktig rådgivande och konsultativ roll i frågor som rör styrning och ekonomisk uppföljning. Det ekonomiska perspektivet genomsyrar våra verksamheter och du och dina kollegor arbetar för att skapa förståelse för detta perspektiv hos verksamhetsförvaltarna.

Vi söker dig som har:


• högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning med koppling till arbetets innehåll
• erfarenhet av kvalificerat arbete med ekonomi- och styrningsfrågor
• fördjupad kunskap inom budget, kalkylering och ekonomisk uppföljning
• goda kunskaper inom IT (meriterande)

Vi söker dig som är van att driva processer och har ett strukturerat arbetssätt. Du delar med dig av din kunskap till andra på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. Vi ser gärna att du trivs med att arbeta självständigt, men kan se fördelarna av ett nära samarbete med dina kollegor. Du har god analytisk förmåga och kan ifrågasätta på ett konstruktivt sätt.

Om anställningen

Anställningen är ett vikariat under ca ett år, på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan

Skicka in din ansökan 12 januari. Varmt välkommen in med din ansökan!


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vårdadministratör till Vårdcentralen Åtvidaberg

Vårdcentralen Åtvidaberg behöver nu stärkas med ytterligare medarbetare. Välkommen till en trevlig och positiv arbetsgrupp som trivs bra i en nybyggd vårdcentral! Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabkoordinator, l... Visa mer
Vårdcentralen Åtvidaberg behöver nu stärkas med ytterligare medarbetare. Välkommen till en trevlig och positiv arbetsgrupp som trivs bra i en nybyggd vårdcentral!

Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabkoordinator, laboratorium, kvinnohälsa, Rörelse och Hälsa, psykoterapeut och barnavårdscentral inom en familjecentral. Det finns ett gott samarbete med kommunen, försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Cirka 45 medarbetare arbetar inom vårdcentralen som präglas av en god trivsel.

Vårdcentralen är en del av Primärvårdscentrum i Region Östergötland och är den enda i en kommun med cirka 11 500 innevånare, där de flesta är listade hos oss. Samverkan sker med Universitetssjukhuset och Medicinska fakulteten i Linköping. Vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom.

Vi söker dig som vill utveckla primärvården i Åtvidaberg tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning
Som vårdadministratör hos oss kommer du att arbeta i en stabil grupp om fyra vårdadministratörer med gedigen erfarenhet. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande så som eget ansvarsområde, administrativa uppgifter, journalskrivning och arbete i receptionen.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör, gärna med erfarenhet av Cosmic och andra i Region Östergötland förekommande IT-system. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Du är positiv och har ett gott bemötande mot medarbetare, samarbetspartners och patienter.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet!

Anställning och information
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Maud Jonsson, 010-103 58 27, [email protected]and.se

Facklig företrädare för Vision är Veronica Johansson, 010-103 58 91, [email protected]

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 8 december 2019. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland Visa mindre

Företagsrådgivare

Åtvidabergs Sparbank har som mål är att erbjuda bra bankservice med närheten och enkelheten hos den lilla banken men med kompetensen hos den stora. Verksamheten genomsyras av en genuin omtanke och ett starkt lokalt engagemang. Som fristående Sparbank fattar vi våra egna beslut och är fria att bestämma hur vi vill använda vår vinst. Vi finns till för våra kunder och har valt att investera i hållbar Åternäring som gör gott för våra kunder och de orter vi ... Visa mer
Åtvidabergs Sparbank har som mål är att erbjuda bra bankservice med närheten och enkelheten hos den lilla banken men med kompetensen hos den stora.

Verksamheten genomsyras av en genuin omtanke och ett starkt lokalt engagemang. Som fristående Sparbank fattar vi våra egna beslut och är fria att bestämma hur vi vill använda vår vinst. Vi finns till för våra kunder och har valt att investera i hållbar Åternäring som gör gott för våra kunder och de orter vi verkar i. Åtvidabergs Sparbank, som startade sin bankverksamhet redan 1867, har de senaste åren haft en mycket god utveckling, med stadig tillväxt av kunder, god lönsamhet och ökad affärsvolym.

Då en av våra medarbetare framöver kommer att axla rollen som vice VD söker vi nu hans ersättare. Du kommer att arbeta i ett team med tre rådgivarkollegor och du rapporterar till vice VD.

Uppdraget

Du kommer i första läget ta över en befintlig kundstock som du ansvarar för att förvalta och utveckla. I ditt uppdrag ingår även att hitta nya kunder vilket du gör genom att bygga relationer och nätverka. Vi är en liten bank där du får ett totalansvar för dina kunder och får följa dem i upp- och nedgångar. Du lär känna dina kunder och arbetar tillsammans med dem för att förbättra deras lönsamhet och affär.

Känner du igen dig?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande roller. Du kan bankbranschen och att möta och hjälpa företagskunder. Du trivs med ett fritt arbete där du själv driver dina kundrelationer framåt och kombinerar kundmöten med att sitta hemma på kontoret för att göra analyser och skriva PM. Du ser det som en självklarhet att stötta dina kollegor, ta initiativ och driva ditt arbete i mål – man skulle kunna beskriva dig som en relationsbyggare med genuint intresse för företag och kunder. Om du dessutom har erfarenhet av försäkringsrådgivning till företag tycker vi att det är toppen!

Detta erbjuder vi dig

Vår vision är att vara en lokal utvecklingsmotor som ska delta i den lokala samhällsutvecklingen genom att vara pådrivande, ta initiativ och nyttja den egna ekonomiska styrkan. Genom vår Åternäring investerar vi i det lokala näringslivet, barn och ungdomar och idrotts- och föreningslivet – för att vi vill att Åtvidaberg ska vara en ort som mår bra och där människor trivs.

Vi arbetar efter en tydlig verksamhetsplan där vi ser stor utvecklingspotential i företagsaffären. När du arbetar hos oss ger vi dig möjligheten att påverka både din egen roll och banken. Vi vill höra dina idéer och litar på din förmåga att göra något bra!

Vi är ett tjugotal anställda som trivs med varandra och med vårt arbete. Vår arbetsplats präglas av arbetsglädje, professionalitet och en skön framåtanda.

Låter det intressant?

Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Frågor kring tjänsten besvaras av Christian Ottosson, vice VD/tillträdande VD, på 070-325 61 66 eller [email protected]

Sök redan idag – urval och intervjuer kommer att ske löpande!

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Studentmedarbetare till kansliet

Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service... Visa mer
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.


Åtvidabergs kommun söker en studentmedarbetare till kommunens centrala administration. Som studentmedarbetare erbjuds du möjlighet att parallellt med dina studier fördjupa dig och bidra inom administrativt arbete i vårt diarie- och ärendehanteringssystem. Anställningen innebär att du får en visstidsanställning hos oss under hela vårterminen 2020 med möjlighet att börja omgående. Arbetet omfattar mellan 5–15 timmar i veckan. Det är viktigt för oss att dina studier går före arbetet därför är det flexibla arbetstider där du själv får vara med att styra schemat. 

Ditt uppdrag är att tillsammans med övriga medarbetare på kansliet vara med i vårt projekt med att genomföra byte av kommunens diarie- och ärendehanteringssystem. Arbetet består för din del i huvudsak i att säkerställa korrekt information i vårt befintliga system inför konvertering och efter konvertering.

Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som studerar arkiv- och informationsvetenskap, förvaltningskunskap eller motsvarande.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Registrator/systemförvaltare till kanslienheten

Ansök    Okt 9    Åtvidaberg kommun    Registrator
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service... Visa mer
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.


Kommunledningsförvaltningens kanslienhet har till uppgift att ge service till kommunens politiker, förvaltningar och allmänheten. Enheten ansvarar bland annat för kommunsekreterarskap, registratur, arkiv och dokumenthantering.

Som registrator/systemförvaltare ansvarar du för att upprätthålla en effektiv och rättssäker diarieföring och är van vid digital dokument- och ärendehantering. Du kommer att arbeta med att utveckla, administrera och förvalta kommunens ärendehanterings- och diarieföringssystem. Du arbetar bland annat med behörighetsadministration, mallar och uppföljning. Vidare förväntas du agera support och användarstöd samt planera och genomföra användarutbildningar för kommunens medarbetare och förtroendevalda.

Under en del av din arbetstid kommer du att ingå i registratorsgruppen och arbeta i kommunens centrala registratur med diarieföring och klassificeringsbedömningar, postöppning och hantering av e-post, sekretessbedömning samt utlämnande av allmän handling. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kansliet, bland annat när det gäller utveckling, uppföljning och verkställandet av kommunens rutiner och styrdokument gällande dokument- och ärendehantering.

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer att göras i samband med anställningen.

Vi söker dig...

… med relevant akademisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet kommunen bedömer likvärdig

… med erfarenhet av att arbeta i diarieföringssystem och med digital ärendehantering

… med god kännedom om de lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet, särskilt offentlighets- och sekretesslagen, arkivlagen och tryckfrihetsförordningen

Du är en person som kan ge god service och stöd till medarbetare och allmänheten, är noggrann och strukturerad, samt ha förmåga att uppfatta komplexa flöden och samband. Du ska kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och svårighetsgrad och vara kommunikativ i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhets- och rutinutveckling inom registratur och arkivering, arbete i dokumenthanteringssystemen Evolution och Ciceron, sekretessbedömning och/eller av utveckling och förvaltning av verksamhetssystem, särskilt för diarieföring och dokument- och ärendehantering.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid din personliga lämplighet och ditt intresse för rollen. Motivera därför väl i din ansökan varför du söker tjänsten.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Skicka in din ansökan senast den 31 oktober.  Lämna in din ansökan genom att klicka på ”Ansök” nedan.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

IT - pedagog till Åtvidabergs bibliotek

Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service... Visa mer
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.


Åtvidabergs bibliotek, beläget i kommunens industrihistoriska kvarter, är ett integrerat folk- och gymnasiebibliotek som även tillhandahåller turistinformation. Vi söker nu en IT-pedagog för ett projekt i att utveckla bibliotekets verksamhet inom medie- och informationskunnighet och digitala, kreativa aktiviteter. Åtvidabergs bibliotek är en del av regionsamarbetet Götabiblioteken och är en lärande organisation. Vi förutsätter ett lärande via nätverk inom Götabiblioteken, föreningar och andra aktörer. Vi söker dig som vill skapa långsiktiga program och aktiviteter som kan leva kvar efter projektet.  

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-pedagog arbetar du dels för att stimulera digital delaktighet på basnivå för personer utan datavana, samt för de som ännu inte är digitalt delaktiga. Du arbetar också för att stimulera barn och unga till läsning, berättande och andra kreativa aktiviteter integrerat med digitalt lärande samt lekfullt skapande.

Tillsammans med övrig bibliotekspersonal och andra samarbetspartners anordnar du aktiviteter för biblioteksbesökare i alla åldrar, i syfte att öka kunskaper inom digital teknik. Dessa aktiviteter kan vara drop-in, lovaktiviteter eller lördagsaktiviteter för barn. Du ansvarar för att leda dessa projekt i form av planering, genomförande och uppföljning.

Vi söker dig som


• har utbildning i biblioteks- eller informationsvetenskap, kulturvetenskap eller pedagogisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• arbetar uppsökande och utåtriktat
• har erfarenhet att leda grupper
• har erfarenhet av undervisning och pedagogiska färdigheter
• kan anpassa och marknadsföra ditt budskap mot aktuell målgrupp
• arbetar strukturerat och har förmåga att planera, genomföra och utvärdera ditt arbete
• har goda kunskaper kring sociala medier och digitala verktyg

För att klara av uppdraget som IT-pedagog ser vi att du är en utåtriktad person med gott bemötande som tycker om att skapa nya kontakter. Då du arbetar nära dina kollegor på biblioteket ser vi att du har god samarbetsförmåga, samtidigt som du har viljan och förmågan att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt.

Om anställningen

Anställningen är en projektanställning på ett år, som möjliggörs med medel från Kulturrådet, Stärkta bibliotek. Avsikten är att söka medel för ytterligare ett år. Tillträde 1 oktober 2019.

Tjänsten är på deltid, 50 %.

Kvälls- och helgarbete förekommer.

Om ansökan

Varmt välkommen in med din ansökan! Sista ansökningsdagen är 25 augusti.  Turism-, kultur- och fritidschef


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

HR Generalist till Scanfil Åtvidaberg AB

Ansök    Jul 5    Scanfil    HR-specialist/HR-adviser
Om Scanfil Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör som hjälper kunder från idé till marknad genom att utveckla, producera och distribuera produkter. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket ”från idé till verklighet” och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. Vi har drygt 3700 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekn... Visa mer
Om Scanfil

Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör som hjälper kunder från idé till marknad genom att utveckla, producera och distribuera produkter. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket ”från idé till verklighet” och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. Vi har drygt 3700 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 280 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer vara placerad i Åtvidaberg där du tillsammans med HR Chef och HR Administratör säkerställer att det finns samsyn, hög kvalité och gemensamma processer i företagets HR-arbete. Ni bygger ett effektivt och servicefokuserat HR-team och ger HR-stöd till chefer och medarbetare utifrån verksamhetens behov. Rollen erbjuder stor variation inom HR-området med påverkansmöjligheter kring HR-funktionens utformning.

Scanfil är en global organisation med engelska som koncernspråk och det förekommer internationellt HR-arbete som bland annat innebär implementering av nya processer och deltagande i projekt.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med personalvetenskaplig utbildning. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet av brett operativt och gärna strategiskt arbete med HR-frågor som ex. lönerevision, rekrytering, medarbetarundersökningar och andra vanligt förekommande hr-processer.

Du kommer in i en organisation i förändring och det är viktigt att du är flexibel och prestigelös då du kommer inneha en bred roll. Rollen kräver god kommunikativ förmåga och att du är strukturerad i ditt arbete. Det är en fördel om du även har en administrativ ådra. Du trivs i högt tempo och har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar samt uppskattar att själv planera ditt arbete.

Vi erbjuder
En arbetsplats med högt kundfokus och genuin samarbetsförmåga i en organisation med expansionsfokus. Det finns stora påverkansmöjligheter och möjlighet till snabba beslut och förändringar.


Ansökan & kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten kontakta HR Chef: Martin Gudmarsson +46 709 88 1176, [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 18:e augusti 2019. Visa mindre

Controller till Scanfil Åtvidaberg

Ansök    Maj 14    Scanfil    Business controller
Vi erbjuder en spännande roll som Controller till Ekonomiavdelningen på Åtvidabergsenheten. Vi är idag 260 anställda i Åtvidaberg. Tjänsten är placerad på ekonomiavdelningen med arbete i en produktionsnära miljö med nära samarbete med operationsledningen. Arbetsuppgifterna består bland annat av: • Månadsbokslut • Prognosarbete • Utveckla affären tillsammans med kundansvarig • Analyser av lönsamhet • Analyser av effektiviseringar • Riskanalyser • KPI-upp... Visa mer
Vi erbjuder en spännande roll som Controller till Ekonomiavdelningen på Åtvidabergsenheten. Vi är idag 260 anställda i Åtvidaberg.

Tjänsten är placerad på ekonomiavdelningen med arbete i en produktionsnära miljö med nära samarbete med operationsledningen. Arbetsuppgifterna består bland annat av:


• Månadsbokslut
• Prognosarbete
• Utveckla affären tillsammans med kundansvarig
• Analyser av lönsamhet
• Analyser av effektiviseringar
• Riskanalyser
• KPI-uppföljning
• Projektuppföljning
• Omkostnadsuppföljning

Till denna tjänst söker vi dig med antingen ekonomi- eller ingenjörsexamen och är ambitiös och kommunikativ med ett stort intresse för produktionsuppföljning. På Scanfil värderar vi samarbete och det är därför viktigt är att du känner ansvar och engagemang för helheten och inte bara dina egna uppgifter. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar där egna initiativ uppskattas och uppmanas. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom Scanfil. 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten kontakta HR-konsult, Rasmus Johansson 0705-941630, [email protected], alternativt rekryterande chef Håkan Löfgren 0707-882676, [email protected]

Om ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då intervjuer och urval sker löpande. Visa mindre

Kommunsekreterare

Ansök    Apr 9    Åtvidaberg kommun    Kommunsekreterare
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service... Visa mer
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.


Vi söker nu en kommunsekreterare som tillsammans med en kollega kommer att fungera som en strategisk resurs till kommunstyrelsen, kommundirektör och förvaltningarna inom politiska ärendeprocesser.

Dina arbetsuppgifter

Då kommunen är en liten organisation erbjuds du ett spännande arbete med bredd och variation i dina arbetsuppgifter och ett nära samarbete med kollegor. I din roll fungerar du som sekreterare i kommunens styrande organ samt har ansvar för den politiska ärendeprocessen och olika typer av utredningsuppdrag. Du kommer vara med och leda utvecklingen av kommunens gemensamma administrativa rutiner och användandet av dokument- och ärendehanteringssystem samt ta fram och utveckla kommunens riktlinjer och styrdokument. I uppdraget som kommunsekreterare fungerar du som en stödfunktion till handläggare och chefer i deras arbete att producera beslutsunderlag samt agerar bollplank i frågor gällande lagar och förordningar. Utöver detta ansvarar du för att hålla utbildningar inom ditt område och för planerande, genomförande och administration av allmänna val.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har ett flexibilitet förhållningssätt och snabbt kan anpassa sig då förutsättningarna ändras. Tjänsten som kommunsekreterare är utåtriktat och innebär att du har många kontakter främst inom kommunen, men även till viss mån utanför organisationen. Därför är det viktigt att du har en god social förmåga, är säker i din roll och upplevs kunnig och trygg inom sakområdet. Du har fallenhet för att uttrycka dig lättförståeligt i tal och skrift samt är uppmärksam och noggrann när du arbetar. Vi söker dig som vågar ta egna initiativ och har förmågan att strukturera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt och självständigt sätt.

För att klara av uppdraget som kommunsekreterare behöver du högskoleexamen inom statsvetenskap, samhällsvetenskap, rättsvetenskap, juridik eller motsvarande utbildning. Vi ser att du besitter goda kunskaper i kommunal- och förvaltningsrätt samt inom offentlighet- och sekretesslagstiftningen och det är meriterande om du har flerårig erfarenhet inom en politisk styrd verksamhet.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 22 april, men rekrytering sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan.


I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ekonomi - / administrativ assistent

Ansök    Maj 22    Åtvidaberg kommun    Ekonomiassistent
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service... Visa mer
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.


Åtvidabergs vatten AB svarar för den allmänna vattenförsörjningen och avloppshanteringen i kommunen, och det kommunala renhållningsansvaret hanteras av Åtvidabergs Renhållning AB. Båda verksamheterna taxefinansieras till 100%. Åtvidabergs Vatten AB och Åtvidabergs Renhållning AB har en gemensam ekonomi- och administrationshantering. Vår nuvarande administratör ska vara föräldraledig och därför söker vi nu en vikarierande ekonomi- och administrativ assistent till dessa bolag.

Du kommer att arbeta i en liten organisation med varierande arbetsuppgifter så som löpande bokföring och vår leverantörsreskontra samt med kundrelaterade frågor tillsammans med vår kundtjänst. I tjänsten ingår även att sköta vårt arkiv, löpande diarieföring och mer allmänna kontorsgöromål.

Vi söker dig som


• har en högskoleutbildning inom administration/ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• har arbetserfarenhet av administration, bokföring och hantering av leverantörsreskontra.
• har god samarbetsförmåga, hög servicegrad samt förmåga att arbeta självständigt och har gott ordningssinne
• har förmåga att uttrycka dig väl i så väl tal som skrift.
• har god datorvana.

Kännedom om kommunala strukturer, beslutsvägar och miljöbalk/ va-lagstiftning är meriterande. 

Om anställningen  

Vikariat 100% under ca ett år. Tillträde sker snarast möjligt. 

Ansökan

Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sker med löpande urval så vänta inte med att söka – skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Arena Personal söker kvalitetsansvarig för kund i Åtvidaberg.

Ansök    Mar 1    Arena Personal AB    Kvalitetssamordnare
Om tjänsten I rollen som kvalitetsansvarig kommer du att ingå i kundens kvalitetsteam och i samarbete med kollegor i teamet och kundens taktiska inköpare följa upp befintliga leverantörer. Du kommer även planera och driva aktiviteter med syfte att kvalitetssäkra inköpta komponenter. I arbetet kommer du att sätta dig in i kundens leverantörers tillverkningsprocesser och i nära samarbete med dessa leverantörer föreslå förbättringar för att förebygga kvalite... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som kvalitetsansvarig kommer du att ingå i kundens kvalitetsteam och i samarbete med kollegor i teamet och kundens taktiska inköpare följa upp befintliga leverantörer. Du kommer även planera och driva aktiviteter med syfte att kvalitetssäkra inköpta komponenter. I arbetet kommer du att sätta dig in i kundens leverantörers tillverkningsprocesser och i nära samarbete med dessa leverantörer föreslå förbättringar för att förebygga kvalitetsbrister. I arbetet ingår att självständigt utföra processrevisioner, leverantörsbedömningar och leverantörsuppföljningar.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från likande arbetsuppgifter inom leverantörsutveckling och utförande av processrevisioner. Har du erfarenhet från processvalidering är det meriterande. Du har också erfarenhet inom mekanik och/eller mekatronik och har tidigare arbetat inom tillverkande industri som t.ex. kvalitetsingenjör, produktberedare eller produktionstekniker. Vi ser också att du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god teknisk förståelse för hela processen från utveckling till produktberedning, produktion och inköp samt goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre