Lediga jobb Nord-Lock International AB i Åtvidaberg

Se alla lediga jobb från Nord-Lock International AB i Åtvidaberg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Åtvidaberg som finns inom det yrket.

CNC-Operatör

Vi fortsätter växa och investerar i nya CNC-svarvar därför söker vi nu dig som erfaren CNC-operatör med stort ansvarstagande och engagemang till vår enhet i Åtvidaberg. Du kommer att arbeta i maskingruppen som består av flera olika CNC maskiner med styrsystemet Fanuc och Celos. I verkstaden kan samtliga komponenter tillverkas, allt från brickor och axlar till olika typer av fästelement. Som CNC-svarvare ansvarar du för riggning, körning, mätning och kvalit... Visa mer
Vi fortsätter växa och investerar i nya CNC-svarvar därför söker vi nu dig som erfaren CNC-operatör med stort ansvarstagande och engagemang till vår enhet i Åtvidaberg.
Du kommer att arbeta i maskingruppen som består av flera olika CNC maskiner med styrsystemet Fanuc och Celos. I verkstaden kan samtliga komponenter tillverkas, allt från brickor och axlar till olika typer av fästelement. Som CNC-svarvare ansvarar du för riggning, körning, mätning och kvalitetssäkring av detaljer. Du medverkar också i förbättringsarbeten där 5S är en viktig del. Förutom att köra maskinerna ingår sidoarbetsuppgifter, t.ex. borrning och gradning. Du och dina kollegor samarbetar och hjälps åt för att våra kunder får sina produkter på utsatt tid.
Vi söker dig som har:
relevant utbildning och erfarenhet inom CNC-området
goda kunskaper i ritningsläsning och olika mättekniker.

Meriterande för tjänsten är:
grönt certifikat.
jobbat med Fanuc och Celos.
truck- och traverskort.
god datorvana och erfarenhet av ERP.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har lång erfarenhet och är driven och ansvarstagande. Du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité. Du har lätt för att samarbeta och har god kommunikativ förmåga då arbetet inne­fattar kontakt med olika stödfunktioner. Det är också betydelsefullt att vara självgående och ha förmågan att arbeta individuellt.
Arbetstid:
Denna annons riktar vi mot att utöka våra arbetslag som arbetar eftermiddag samt natt, det kan även finnas möjlighet att ingå i arbetslaget som arbetar förmiddag.
Om Arbetsgivaren:
Expander System Sweden AB ingår i Nord-Lock Group och konstruerar, tillverkar och säljer Expander®Systemet, en patenterad produkt som löser problemet med ledslitage i maskiner och utrustningar. Våra kunder finns framför allt inom entreprenad-, skog-, gruv- och offshoreindustrin. Bolaget har ett tillverkande dotterbolag i USA, och säljer produkterna globalt genom egna säljbolag eller distributörer.
Nord-Lock Group är världsledande inom lösningar för säkra skruvförband. Med innovativa produkter och bred expertis har Nord-Lock Group bidragit med tillförlitliga och effektiva lösningar åt kunder inom alla större industrier sedan 1982. I portföljen ingår Nord-Lock killåsningsbrickor, Expander ledaxlar, Superbolt mekaniska spännelement och Boltight hydraliska sträckverktyg. Med kontor i över 25 länder och en export på över 90 procent av tillverkningen erbjuder vi lokal kompetens och arbetar nära kunderna för applikationer där säkerhet är av största vikt. Vårt uppdrag är att skydda människoliv och kundernas investeringar. Nord-Lock Group ägs av Latour Investment AB och har närmre 700 anställda. Visa mindre